Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

Vis paskaitinėju, kaip jūs čia pagal šiaudelio kreivumą originalumą nustatinėjate biggrin.gif Žinoma, yra plika akimi matomų fake, bet L'eau par Kenzo man visai tokie neatrodo. Kartais originalių kvepalų 100ml buteliukai atrodo kažkaip griozdiškai, kaip, manau, yra ir šiuo atveju...
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 05 05, 19:47)
bet L'eau par Kenzo man visai tokie neatrodo. Kartais originalių kvepalų 100ml buteliukai atrodo kažkaip griozdiškai, kaip, manau, yra ir šiuo atveju...

Tas buteliukas iš tikro neatrodo kaip padirbtas, išskyrus šiaudelį. Bet kvapas tkrai ne tas.
Padariau išvadą, kad 100 ml geriausiai pirkti tik žinomose parduotuvėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2010 05 05, 20:03)
Tas buteliukas iš tikro neatrodo kaip padirbtas, išskyrus šiaudelį. Bet kvapas tkrai ne tas.
Padariau išvadą, kad 100 ml geriausiai pirkti tik žinomose parduotuvėse  biggrin.gif

Tada teisingai, nes kvapas yra svarbiausias kriterijus.
Papildyta:
QUOTE(fenddi @ 2010 05 05, 18:08)
Prieš kokį 10 metų turėjau tokius pačius, tik visai kitokiame buteliuke.

Tokius turėjai? user posted image

Aš manau, turėtum parduotuvėje pauostyti, nes tai, ką tu prisimeni apie kvapą aname buteliuke, gali būti reformuluota.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 05 05, 21:22)
Tokius turėjai? user posted image

Aš manau, turėtum parduotuvėje pauostyti, nes tai, ką tu prisimeni apie kvapą aname buteliuke, gali būti reformuluota.

Tokius turėjau 4u.gif Tai vakar aš ir buvau parduotuvėje, galvojau gal per 10 metų kvapą pamiršau smile.gif Nepasikeitęs kvapas.
Tikrai mano įdėtoje foto ne originalas, ne tik, kad kvapas visiškai ne tas, bet ir pasipurškus laiko vos porą valandų.
Atsakyti
Laba rytas, o šie originalūs? g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
mergaites, pirma nusipirkau, o tik dabar paklausiu, nors turejo but atvirksciai, ar cia ne fake? sorry uz foto kokybe.

user posted image
user posted image
Atsakyti
jei tai testeris, tai turi būti užklijuotas testerio lipdukas, kad atpažinti testeris ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 06, 10:51)
jei tai testeris, tai turi būti užklijuotas testerio lipdukas, kad atpažinti testeris ar ne? 4u.gif

Gali būti lipdukas, gali būti išgraviruota, kad testeris, gali būti užrašyta ant buteliuko .
Papildyta:
QUOTE(ausrele @ 2010 05 06, 09:57)
Laba rytas, o šie originalūs? g.gif
user posted image

Hmm, kaip ir dailus atrodo buteliukas, dugnas ne koks banguotas, bet vėl kibsiu prie šiaudelio, nors kitos jau juokiasi, bet šiaip iš pažiūros panašus į originalą biggrin.gif

Bet jei neklystu čia Intense kvapas, o jo 90 ml mano žiniomis nebūna, jie tik 50 ml g.gif O gal visgi čia ne Intense, neatpažįstu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 06 gegužės 2010 - 10:12
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 06, 11:11)
Gali būti lipdukas, gali būti išgraviruota, kad testeris, gali būti užrašyta ant buteliuko .

ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki, gal galetumete pagelbeti? ar cia originalus Miss Dior cherie? nufotkinau is visu pusiu g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 05 06, 13:37)
4u.gif sveiki, gal galetumete pagelbeti? ar cia originalus Miss Dior cherie? nufotkinau is visu pusiu g.gif
user posted image
Aciu 4u.gif

TIKRAI fuflo gun_bandana.gif

Pažiūrėkit dugnas koks kreivas, pats butelys kažkoks sukrypęs atrodo, dangtelis toks į melsvumą, šiaudelis turi būt skaidrus ne balkšvas. Na tikrai aiškiai matosi, kad čia ne originalas
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 06, 10:50)
TIKRAI fuflo gun_bandana.gif

Pažiūrėkit dugnas koks kreivas,  pats butelys kažkoks sukrypęs atrodo, dangtelis toks į melsvumą, šiaudelis turi būt skaidrus ne balkšvas. Na tikrai aiškiai matosi, kad čia ne originalas

drinks_cheers.gif

spalva EDP tamsesnė ir rombiukai ant dugno turi buti iskile, o ir forma ne tokia schmoll.gif

Atsakyti