Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

gal kas gali pasakyti ar anais anais originalus?
user posted image
paprasiau dar foto. idesiu kai turesiu
aciu
Atsakyti
Kodėl abejojate?
Atsakyti
QUOTE(toriviki @ 2010 05 05, 15:16)
gal kas gali pasakyti ar anais anais originalus?

Man jie atrodo originalus g.gif reikia dar nuotrauku be kamstelio...
Atsakyti
Sveikos, gal padėtumėte dėl šių kvepalų? Orginalūs ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 05 05, 16:43)
Man jie atrodo originalus  g.gif reikia dar nuotrauku be kamstelio...

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu, man jie įtarimo nekelia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2010 05 05, 17:01)
Sveikos, gal padėtumėte dėl šių kvepalų? Orginalūs ar ne?
user posted image

Man keistoka kad ju dugnas toks kreivokas. Paziurejau internete tai seip neturetu buti. O kur juos pirkai?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 05, 17:38)
Man keistoka kad ju dugnas toks kreivokas. Paziurejau internete tai seip neturetu buti. O kur juos pirkai?

Buvau Sarmoje, tai ir ten dugnas nelygus, bet ne taip kaip šioje foto. Nepirkau aš jų, žmogus garantuoja, kad jie originalai. O aš gan stipriai suabejojau. Ir lipdukus nuo apačios kažkodėl nuplėšus. Ir svarbiausiai, kad kvapas visai ne toks.
Atsakyti
sveiki! gal galite parasyti koki yra chanel chance eau tendre ingridiantai.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2010 05 05, 16:43)
Buvau Sarmoje, tai ir ten dugnas nelygus, bet ne taip kaip šioje foto. Nepirkau aš jų, žmogus garantuoja, kad jie originalai. O aš gan stipriai suabejojau. Ir lipdukus nuo apačios kažkodėl nuplėšus. Ir svarbiausiai, kad kvapas visai ne toks.

tai jei kvapas ne toks, nėra reikalo ir po buteliuką knisinėtis. tada ir taip aišku, kad fake.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 05, 17:38)
Man keistoka kad ju dugnas toks kreivokas.

Man dar šiaudelis per daug banguotas atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(sirshe @ 2010 05 05, 17:44)
sveiki! gal galite parasyti koki yra chanel chance eau tendre ingridiantai.

Pasižiūrėkit www.fragrantica.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2010 05 05, 17:43)

QUOTE(darganos @ 2010 05 05, 17:48)
tai jei kvapas ne toks, nėra reikalo ir po buteliuką knisinėtis. tada ir taip aišku, kad fake.

Butent. Pats svarbiausias irodimas kad kvepalai neoriginalas tai kvapas. Jai netoks, tai AMEN.
Jai imanoma pareikalauk pinigus atgal. Jai is SMo tai gali paviesinti nika. Kad kitos neapsigautu.
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 05 05, 17:48)

Nelabai aš nusimanau kvepaluose, tai galvojau gal kokia kita versija. Prieš kokį 10 metų turėjau tokius pačius, tik visai kitokiame buteliuke

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 05, 17:58)
Butent. Pats svarbiausias irodimas kad kvepalai neoriginalas tai kvapas. Jai netoks, tai AMEN.
Jai imanoma pareikalauk pinigus atgal. Jai is SMo tai gali paviesinti nika. Kad kitos neapsigautu.

Ne iš SM šie kvepalai ir nepirkau aš jų.
Atsakyti