Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(cavalli @ 2010 05 04, 17:43)

aha, buvau jai šiandien parašius, tai sakė pirko čiupk.lt. Iš pradžių teigė, kad originalūs, bet paskui pasidavė, pati suabejojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 04, 17:40)
aha, buvau jai šiandien parašius, tai sakė pirko čiupk.lt. Iš pradžių teigė, kad originalūs, bet paskui pasidavė, pati suabejojo  smile.gif

o rašo, kad gavo dovanų bigsmile.gif nu kokie žmonės faini vis dėlto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 05 04, 18:47)
o rašo, kad gavo dovanų  bigsmile.gif  nu kokie žmonės faini vis dėlto  wub.gif

Tai matyt visiem skirtingas versijas dėsto doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 05 04, 14:34)
o pas jus jis zalsvas ar tik taip nuotraukoj atrodo, turiu tokius, tik pas mane gelsvos spalvos, ir eau de parfum 100 ml/3.4 usfl., is  kristianos, nu gal spalvos skirias nes pas jus toiletinis vanduo

Pas Jus tikriausiai Versace versace edp del to ir spalvyte skiriasi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=ausrele,2010 05 04, 20:47]
Pas Jus tikriausiai Versace versace edp del to ir spalvyte skiriasi mirksiukas.gif
[

aha pas mane tokie
Atsakyti
ax.gif Norėjau paklaust, gal nepapyksit už klausimus, nes domina, o žinovė didelė nesu ax.gif
ar čia originalas ir ar normali kaina- likutis iš 50 ml- 65 litai g.gif čia
ir ar čia originalūs kaži? esu turėjus Hypnose, o čia rašo LANCOME HYPNOSE eau legere g.gif kažkuo skiriasi g.gif (likutis is 75 ml. - 55 lt.) čia

dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 05 04, 21:29)
ax.gif Norėjau paklaust, gal nepapyksit už klausimus, nes domina, o žinovė didelė nesu ax.gif
ar čia originalas ir ar normali kaina- likutis iš 50 ml- 65 litai g.gif čia
ir ar čia originalūs kaži? esu turėjus Hypnose, o čia rašo LANCOME HYPNOSE eau legere g.gif kažkuo skiriasi g.gif  (likutis is 75 ml. - 55 lt.) čia

dėkui labai 4u.gif

Originalūs abeji 4u.gif
Atsakyti
Dar klausimėlis: kaip atskirti ar Chloe by Chloe edp neoriginalūs? gal kas susidūrė su neoriginaliais? g.gif
Esu turėjusi tik testerius. O nesenai draugei nupirkau ne testerį. Kvapas identiškai puikiai laikosi. Bet kadangi pirktas likutis, tai kaip ir nešiotas rankinėj buvo. Kodukas nusitrynęs, likučiai matosi ant dugno, būtą jo juodo užrašyto. Ant dugno ne lipdukas, o išraižyta smulkiai visa info.
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2010 05 04, 22:22)
Dar klausimėlis:  kaip atskirti ar Chloe by Chloe edp  neoriginalūs? gal kas susidūrė su neoriginaliais? g.gif
Esu turėjusi tik testerius. O nesenai draugei nupirkau ne testerį. Kvapas identiškai puikiai laikosi. Bet kadangi pirktas likutis, tai kaip ir nešiotas rankinėj buvo. Kodukas nusitrynęs, likučiai matosi ant dugno, būtą jo juodo užrašyto. Ant dugno ne lipdukas, o išraižyta smulkiai visa info.

Turiu testeri 75 ml, ir ne testeri 50 ml.
Netesteriniam buteliuke juodai isgraviruotas kodas - 10 skaiciu, o kita info - pilkai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 05 04, 20:42)
Turiu testeri 75 ml, ir ne testeri 50 ml.
Netesteriniam buteliuke juodai isgraviruotas kodas - 10 skaiciu, o kita info - pilkai.  4u.gif

Ačiū WWWitch aciuks.gif paprašysiu, kad nufotografuotų. Išgraviruotas turite minty užrašytas juodai ar dar ir įspaustas? na negi kodukas, galėjo nusitrinti nešiojant rankinėje?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2010 05 04, 16:24)
Sveikos.
Gavau pasiūlymą keistis.
Tik neįkertu ar čia originalas, ar ne?
Man lyg ir originalas  g.gif
Bet jūs, manau, daugiau patirties turit nei aš wink.gif
Gucci Envy me

oooo,nein, čia ne originalus Envy Me schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2010 05 05, 09:09)
Ačiū WWWitch aciuks.gif  paprašysiu, kad nufotografuotų. Išgraviruotas turite minty užrašytas juodai ar dar ir įspaustas? na negi kodukas, galėjo nusitrinti nešiojant rankinėje?? g.gif

Na manau juodais dazais kokybiskai parasytas, o gal ir siek tiek ispaustas, dar vakare apziuresiu dar karta 4u.gif
O ant testerinio - lipdukas 4u.gif
Atsakyti