Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

Neskaiciau cia visko blush2.gif .. Bet noriu paklausti, ar pirkot kas is cia: www.1-7.lt g.gif Labai jau pigiai man cia viskas, tad itartina...
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Prastai man sekas su fotiku ,nelabai dar spejau funkcijas jo uzsarint doh.gif smile.gif Gal kas matysis..

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 31, 15:24)
Mergaites, va turiu tokias foto Chanel Coco Mademoiselle, tikrai tikiu, kad abu originalus, bet ar gali skirtinigo leidimo buti ir tureti tarpusavyje skirtumu g.gif

man tai tie tušti atrodo neoriginalūs. kamštelis netoks, logotipas nesutampa, storas šiaudelis, matosi spyruoklė, dugnas storas ir šonai nelygūs. pats stiklas nelygus. nžn schmoll.gif

o kodėl manai, kad originalūs? kur pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 31, 16:47)
Inguti - visko būna  lotuliukas.gif

Tikiuos mamyte nesupyks 4u.gif .Blem po 5 atsikelus ,niekaip miegot pietuku neatsigulu ,o einu jau nuo 12 gal doh.gif doh.gif ,susimaise protelis visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 31, 16:24)
Mergaites, va turiu tokias foto Chanel Coco Mademoiselle, tikrai tikiu, kad abu originalus, bet ar gali skirtinigo leidimo buti ir tureti tarpusavyje skirtumu g.gif
Matosi kad skiriasi kamsteliu spalva ir toje vietoje kur prasideda siaudelis g.gif
Ai dar siaudelio padetis-abu i viena puse, tik vieno galiukas prie priekines sineles, kito prie uzpakalines.

g.gif g.gif ,mano sitie irgi ,toje vietoje kur siadelis prasideda ,tai kakliukas ilgesnis ,kaip tuscioje bonkyteje, o siaudelis i priekine sienele nuejes...

As akis isdraskyciau ,kad jie originalus ,tiksliau stociau uz ta zmogu ,is kurio pirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 31 kovo 2010 - 16:08
QUOTE(Inguti @ 2010 03 31, 16:42)
Nu bet tupumas ,tai joptikmat  doh.gif  doh.gif  fool.gif  fool.gif -isivaizduokit, Wwwitch,paklause praeitoje temoje ,kas pardavinejo fuflo, o as nemacius kas uzklause, pamaciau tik sita zinute
....ir pagalvojau ,Wwwitch ir tipo va cia jos skelbimas  fool.gif  fool.gif ,ne nu durna ,kaip turi but! Tai gerai ,kad dar pult nepradejau ,o stengiaus apgint  verysad.gif .Atsiprasau Wwwitch  blush2.gif  4u.gif  4u.gif
(o jai dar ir i az nakatala zinute ,kas per bajeriai ,kokie cia nesusipratimai  doh.gif )

Nieko tokio, pralinksminot ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 03 31, 17:11)
Nieko tokio, pralinksminot ir tiek wink.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 03 31, 16:51)
Tikiuos mamyte nesupyks  4u.gif .Blem po 5 atsikelus ,niekaip miegot pietuku neatsigulu ,o einu jau nuo 12 gal  doh.gif  doh.gif ,susimaise protelis visai  doh.gif

Tikrai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 03 31, 17:15)
Tikrai ne  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif 4u.gif gerai doh.gif
O db kas pakomentuokit jei kas matosi Diorus ,tikiu ,kad jie geri ,bet noriu visiskai rami but.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 03 31, 16:50)
man tai tie tušti atrodo neoriginalūs. kamštelis netoks, logotipas nesutampa, storas šiaudelis, matosi spyruoklė, dugnas storas ir šonai nelygūs. pats stiklas nelygus. nžn schmoll.gif

o kodėl manai, kad originalūs? kur pirkti?

Tie tusti pirkti Anglijoje, o pilni is vienos patikimos SM nares g.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2010 03 31, 17:06)
g.gif  g.gif ,mano sitie irgi ,toje vietoje kur siadelis prasideda ,tai kakliukas ilgesnis ,kaip tuscioje bonkyteje, o siaudelis i priekine sienele nuejes...

As akis isdraskyciau ,kad jie originalus ,tiksliau stociau uz ta zmogu ,is kurio pirkau

O manisku tusciu siaudelis link galines sienels pasibaigia, tie kur pilni tai prie prikines sieneles.
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2010 03 31, 16:49)

O koks cia kiekis? Pirkti cia SM?
Nelabai matosi, bet ar kodukas yra g.gif Ant lipduko ar sone isgraviruotas?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 31, 17:35)
Tie tusti pirkti Anglijoje, o pilni is vienos patikimos SM nares g.gif

palyginimas http://reviews.ebay....000000003826142
dar neaiškiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 03 31, 18:38)

Aciu, cia geras palyginimas smile.gif
bet tai dabar pasiziurejus suabejaujau tais pilnais lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti