QUOTE(rusma @ 2010 04 29, 15:07)
taip taip, kad būtų galima pasakyti - kai paėmiau į rankas fuflį iš karto supratau, kad čia jis
Patirties iš mūsų niekas neatims.
Prisimenu kaip anekdotą iš savo parfumerinės praktikos. Atostogavau Klaipėdoje pas gimines, o ten vienoj mažoj krautuvėlėj prekiavo pilstukais ir pardavinėjo gražius atomaizerius. Labai man jų prisireikė. Pasirodo gi tuščio neparduoda - ne ne, tik su 'kvepalais'... Primečiau, kad parsisiųsti iš JAV tokį man kainuos daugiau nei jie kartu su fufliniu turiniu (be to ir tūris ten nemažas, nemačius tokių buvau), išplaut aš jo niekaip neišplausiu, eiti nusipirkti kokios grietinės, kad tuščias sloikėlis liktų - tingiu, o ir tai vargiai ar sutiks belekur pilti... ir sakau aš tai tetulei - ponia, kiek jums sumokėti priedo, kad nieko nepiltumėt? Matyt mano mina tokia baisi buvo, kad ponia suprato. Nesiginčijo ir pardavė tuščių be priemokos...
nebuvau pirkusi iš tokių "pažįstamų pažįstamų". Visgi manau,kad kolegę toji "pažįstama" maustė ir anksčiau (korektiškai užsiminiau jai,kad manieji tai man nelabai patiko ir susitarėme,kad grąžinsiu; tai jei ką - žinokite, ji priims atgal
).
ačiū Malenai
už pagalbą sudarant pardavėjai vaizdinę palyginamąją medžiagą, kurią siunčiu kartu su grąžinamu daiktu.
Man tik įdomu, ar toji kolegės "pažįstama" parduoda savo "
iš Amerikos parsisųstų nebenaudojamų nebereikalingų kvepaliukų likučius" ir čia SM išparduotuvėje
Jei kam įdomu/aktualu - parduota pagal rodytą kiek kitokią foto, t.y. ji buvo arba originalių, arba ypatingai išradingai parinktais rakursais fotografuojant šiuos; o tie neoriginalaus Envy Me butelaičio požymiai buvo tokie:
- svarbiausia - kvapas baisus, ne itin panašus į Gucci Envy Me, skysčio konsistencija aliejiška, tepli;
- skystis gerokai tamsesnis, nei originalių kvepalų ir neskaidrus;
- buteliuką puošiantis pynių raštas buvo ne dažytas, o klijuotas + luposi;
- paties rašto/pynės kontūras buvo per storas;
- pynių atspalvis buvo gerokai ryškesnis;
- buteliuko dugnas per žemas;
- buteliuko storis vienodas (tuo tarpu tiek Envy, tiek Envy Me gaminami išgaubiant stiklą taip, kad jis gilesnis/plonesnis buteliuko viršuje ir storesnis apačioje).
Tiek matyt pakanka, kad, kaip Rusma sako, paėmiau ir supratau