Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(rusma @ 2010 04 29, 15:07)
Nesiginčijo ir pardavė tuščių be priemokos...

Aš ir už "kvepalus" sumokėjau, tik paprašiau, kad jų man į atomaizerį nepiltų, o pasikvėpintų pati wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 29, 15:07)
taip taip, kad būtų galima pasakyti - kai paėmiau į rankas fuflį iš karto supratau, kad čia jis  lotuliukas.gif

Patirties iš mūsų niekas neatims. 

Prisimenu kaip anekdotą iš savo parfumerinės praktikos. Atostogavau Klaipėdoje pas gimines, o ten vienoj mažoj krautuvėlėj prekiavo pilstukais ir pardavinėjo gražius atomaizerius. Labai man jų prisireikė. Pasirodo gi tuščio neparduoda - ne ne, tik su 'kvepalais'... Primečiau, kad parsisiųsti iš JAV tokį man kainuos daugiau nei jie kartu su fufliniu turiniu (be to ir tūris ten nemažas, nemačius tokių buvau), išplaut aš jo niekaip neišplausiu, eiti nusipirkti kokios grietinės, kad tuščias sloikėlis liktų - tingiu, o ir tai vargiai ar sutiks belekur pilti...  ir sakau aš tai tetulei - ponia, kiek jums sumokėti priedo, kad nieko nepiltumėt? Matyt mano mina tokia baisi buvo, kad ponia suprato. Nesiginčijo ir pardavė tuščių be priemokos...

biggrin.gif nebuvau pirkusi iš tokių "pažįstamų pažįstamų". Visgi manau,kad kolegę toji "pažįstama" maustė ir anksčiau (korektiškai užsiminiau jai,kad manieji tai man nelabai patiko ir susitarėme,kad grąžinsiu; tai jei ką - žinokite, ji priims atgal rolleyes.gif ).
ačiū Malenai 4u.gif už pagalbą sudarant pardavėjai vaizdinę palyginamąją medžiagą, kurią siunčiu kartu su grąžinamu daiktu.
Man tik įdomu, ar toji kolegės "pažįstama" parduoda savo "iš Amerikos parsisųstų nebenaudojamų nebereikalingų kvepaliukų likučius" ir čia SM išparduotuvėje g.gif

Jei kam įdomu/aktualu - parduota pagal rodytą kiek kitokią foto, t.y. ji buvo arba originalių, arba ypatingai išradingai parinktais rakursais fotografuojant šiuos; o tie neoriginalaus Envy Me butelaičio požymiai buvo tokie:
- svarbiausia - kvapas baisus, ne itin panašus į Gucci Envy Me, skysčio konsistencija aliejiška, tepli;
- skystis gerokai tamsesnis, nei originalių kvepalų ir neskaidrus;
- buteliuką puošiantis pynių raštas buvo ne dažytas, o klijuotas + luposi;
- paties rašto/pynės kontūras buvo per storas;
- pynių atspalvis buvo gerokai ryškesnis;
- buteliuko dugnas per žemas;
- buteliuko storis vienodas (tuo tarpu tiek Envy, tiek Envy Me gaminami išgaubiant stiklą taip, kad jis gilesnis/plonesnis buteliuko viršuje ir storesnis apačioje).
Tiek matyt pakanka, kad, kaip Rusma sako, paėmiau ir supratau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 30, 09:09)
Man tik įdomu, ar toji kolegės "pažįstama" parduoda savo "iš Amerikos parsisųstų nebenaudojamų nebereikalingų kvepaliukų likučius" ir čia SM išparduotuvėje g.gif

Jei kam įdomu/aktualu - parduota pagal rodytą kiek kitokią foto, t.y. ji buvo arba originalių, arba ypatingai išradingai parinktais rakursais fotografuojant šiuos;

Siaubas... Va taip jie ir klesti - jeigu kas, grąžina pinigėlius ir toliau ieško ką apgauti...

Ačiū, Renatina, labai aktuali info. Šviesti, šviesti ir šviesti - turbūt pats geriausias būdas kovojant su tokiais sukčiais. "Laiko, nelaiko, taip kvepia, kitaip kvepia" - dar ne viskas - niekas nežino, iš ko ta smarvė išrauginta ir kaip gali žmogaus sveikatą paveikti... Man tai tikrai ne Gucci būtų gaila ir net ne savo piniginės, būtų gaila savęs... Nerizikuočiau ant odos užsipilti... jeigu buteliuko padoriai padaryt nemoka, tai ką jau pasakyt apie "kvepalus"...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 30, 10:09)
Siaubas... Va taip jie ir klesti - jeigu kas, grąžina pinigėlius ir toliau ieško ką apgauti...

Ačiū, Renatina, labai aktuali info. Šviesti, šviesti ir šviesti - turbūt pats geriausias būdas kovojant su tokiais sukčiais. "Laiko, nelaiko, taip kvepia, kitaip kvepia" - dar ne viskas - niekas nežino, iš ko ta smarvė išrauginta ir kaip gali žmogaus sveikatą paveikti... Man tai tikrai ne Gucci būtų gaila ir net ne savo piniginės, būtų gaila savęs... Nerizikuočiau ant odos užsipilti... jeigu buteliuko padoriai padaryt nemoka, tai ką jau pasakyt apie "kvepalus"...

exactly mirksiukas.gif
Kai vakar vienai nuostabiai panelei rodžiau šį reikalą, net nejauku buvo siūlyti pamėginti jį, jei įdomu, kas viduje: "jei odos negaila...." doh.gif Nes manau, kad tiek nekokybiška kosmetika, tiek parfumerija gali tiesiog sukelti odos/gleivinės sudirgimų, alergijų, pan..
(Tokie daiktai turbūt yra baisiau nei Sarmose po lentynėlių lempomis "pabrandinti" produktai lotuliukas.gif ).

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 30, 10:24)
"jei odos negaila...."  doh.gif  Nes manau, kad tiek nekokybiška kosmetika, tiek parfumerija gali tiesiog sukelti odos/gleivinės sudirgimų, alergijų, pan..
(Tokie daiktai turbūt yra baisiau nei Sarmose po lentynėlių lempomis "pabrandinti" produktai lotuliukas.gif ).

Tai dar iš viso neaišku, ar medžiagos leistinos kosmetikos/parfumerijos pramonėje naudoti, gal jos net nuodingos, kaupiamąjį poveikį kokį nors turi, gali ir ne iš karto reakcija būti. Aišku, visko būna ir su žinomais gamintojais, bet vis tiek mažesnė tikimybė, kad taip nutiks su masiškai išbandytais ir bent kažkiek kontroliuojamais/licenzijuojamais produktais. O čia gi gali užsirauti ant "vienkartinio pilstymo" spec. produkto, kad ir iš buitinės chemijos atliekų... Tualetų valikliai taip pat kvepia. O kodėl gi nepadarius iš jų pilstuko?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 30, 10:40)
Tai dar iš viso neaišku, ar medžiagos leistinos kosmetikos/parfumerijos pramonėje naudoti, gal jos net nuodingos, kaupiamąjį poveikį kokį nors turi, gali ir ne iš karto reakcija būti. Aišku, visko būna ir su žinomais gamintojais, bet vis tiek mažesnė tikimybė, kad taip nutiks su masiškai išbandytais ir bent kažkiek kontroliuojamais/licenzijuojamais produktais. O čia gi gali užsirauti ant "vienkartinio pilstymo" spec. produkto, kad ir iš buitinės chemijos atliekų... Tualetų valikliai taip pat kvepia. O kodėl gi nepadarius iš jų pilstuko?

turbūt..... matai,perku parduotuvėse krūvą metų. Vietinėse čia, išvykusi į komandiruotę ar kelionę, arba internetinėse parduotuvėse, kurios turi aiškias pristatymo/apmokėjimo/prekių grąžinimo taisykles. Kaip visi normalūs žmonės cool.gif Tad viskas aišku ir įprasta.
Tad šį nuotykį vertinčiau kaip įdomią patirtį. Beje manau, tokių nuotykių tiek Lietuvoje, tiek apskritai visur per dieną nutinka šimtai. Deja. Ir naudotų automobilių žmonės nusiperka su užslėptais trūkumais, ir iš ūkininkų turgely pirktų morkų daigelių išauga krapai, ir...nepamenu dar daugybę anekdotų galima prisiskaityti/prisiklausyti lotuliukas.gif .....

Išvadų anei reziume jokių nerašau; ir apskritai baigiu top'int ir offtop'int rolleyes.gif
Tiesiog pasidalinau pastebėjimais, pagal kokius požymius atpažinau, kad man pardavėjas man atsiuntė ne tai, ką sutarėme pirkti - t.y. ne autentiško Gucci Envy Me 100 ml buteliuko (ne testerio) likutį.
gal kažkam pravers tie keli pastebėjimai.

Atsakyti
merginos, ar originalus cia? kamstelio nera.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 30, 11:30)
..... gal kažkam pravers tie keli pastebėjimai

Aš irgi įsivėliau į diskusiją tik pastebėjimų/pamąstymų, orientuotų tikrai ne konkrečiam šitam atvejui, pasidalinimo tikslais. Tas atvejis - tikrai neišskirtinis ir jų, deja, kaip bebūtų gaila - daugybė su tendencija dar daugėti dėl visiems žinomų priežasčių... Šitas forumas man keletą metų buvo nebloga mokykla, tegu ir stebėtojo vaidmenyje. Tai matyt turiu idealizmo, poreikio būti naudinga visuomenei ir nedidelę viltelę, kad jeigu sumažės paklausa, sumažės ir pasiūla, t.y. ir tikimybė būti apgautam tam, kuris nesupranta, kad yra apgaudinėjamas arba į tai nesigilina... o akcento "kodėl fuflis blogai, jeigu pigiau, o kvepia" lyg ir nebuvau aptikus... žodžiu, padirbom švietėjišką darbą ir diskusiją baigiam.
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 04 30, 12:06)
user posted image

Tikrų tikriausias fuflo, iš tos serijos, kai meti akį ir jau žinai, kad padielkė. Pažiūrėkit į metaliuką susibangavusį. Originaluose jis būna dailiai užlenktas, o čia atrodo, kad su kokiom replėm užlankstytas biggrin.gif

Ir šiaip stiklas matosi ne itin kokybiškas, bei kažkoks apsilupęs metalas ar kas ten prie paties purkštuko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 30 balandžio 2010 - 12:01
QUOTE(egita_25 @ 2010 04 30, 12:06)
user posted image

labai jau tas tiuningas negrazus biggrin.gif plika akim matomas fufelis
Atsakyti
Ta pati zalia obuoli pardavineja cia:
http://www.manodrabu...alai-originalus
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 04 30, 16:26)
Ta pati zalia obuoli pardavineja cia:
http://www.manodrabu...alai-originalus

o as jau juo buvau susigundziusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kameja111: 30 balandžio 2010 - 15:57