Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(Renatina @ 2010 04 28, 16:04)
gal ir tinka... g.gif  Tiesiog man rūpi tokie dalykai,t.y. kaip daro Gucci gamindami Envy, jei galima būtų išvesti tokius bendrumus:
- ar pynės ant buteliuko graviruojamos/dažomos (manau,kad taip), ar yra užklijuojama plėvelė(o gavau tokį)?
- ar butelaičių stiklas gaminamas plonas ar storas? ir ar jis yra plonesnis viršuje ir storesnis ties dugnu, ar viso buteliuko vienodas?
- ar buteliuko dugnas yra kiek pakeltas,t.y.stiklas ties dugnu yra storokas/sunkokas (bent mano turimo Envy atveju), ar yra žemas (gavau štai tokį)?
Papildyta:
suprantu. tik noriu su pardavėju išsiaiškinti, ar Envy, kurį gavau, pagamino Gucci..

tai gal cia reikia to gauto Gucci nuotrauka ikelti, ir paziuresim.
Ant mano rastas toks kaip isdazytas... tikrai ne lipdukas
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 28, 17:04)
gal ir tinka... g.gif  Tiesiog man rūpi tokie dalykai,t.y. kaip daro Gucci gamindami Envy, jei galima būtų išvesti tokius bendrumus:
- ar pynės ant buteliuko graviruojamos/dažomos (manau,kad taip), ar yra užklijuojama plėvelė(o gavau tokį)?
- ar butelaičių stiklas gaminamas plonas ar storas? ir ar jis yra plonesnis viršuje ir storesnis ties dugnu, ar viso buteliuko vienodas?
- ar buteliuko dugnas yra kiek pakeltas,t.y.stiklas ties dugnu yra storokas/sunkokas (bent mano turimo Envy atveju), ar yra žemas (gavau štai tokį)?

Labai greitai fotkinau, nes fotikas issikrauna, bet gal matysis gerai ax.gif
Visi trys Enviukai, po 50ml
user posted image

Rastai tikrai ne plevele klijuota, toks kaip isdazytas ar dazais isgraviruota, nzn, bet neprilipinta ax.gif
Atsakyti
Aš po 30 ml turiu envy me ir envy me 2, raštas išdažytas, ne plėvelė klijuota. O kaip kvapas, Renatina? Nelyginot su tikrai originaliais?
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 04 28, 16:34)
Labai greitai fotkinau, nes fotikas issikrauna, bet gal matysis gerai ax.gif
Visi trys Enviukai, po 50ml

Rastai tikrai ne plevele klijuota, toks kaip isdazytas ar dazais isgraviruota, nzn, bet neprilipinta ax.gif

labai ačiū, cavali! 4u.gif
pardavėja pasiūlė palyginti gautuosius su bet kurioje parduotuvėje parduodamais (turbūt visos pardavėjos tai siūlo lotuliukas.gif ). Palyginau su turimais Envy - jų dugnas analogiškas jūsiškiams, kurie savo ruožtu taip pat visi tarpusavyje vienodi. Matyt Gucci šiaip jau Envy dugnus daro panašius.................
Reikės įkelti gautojo buteliuko "pynių" relfefą - iš foto, darytų iš t.t. atstumo nesimatė stebuklingo jų grožio ir to,kaip jos raitosi atsilupinėdamos nuo buteliuko stiklo cool.gif

Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2010 04 28, 18:54)
Aš po 30 ml turiu envy me ir envy me 2, raštas išdažytas, ne plėvelė klijuota. O kaip kvapas, Renatina? Nelyginot su tikrai originaliais?

žinai, rusma, kolegė iš tos pačios pardavėjos pirko Givenchy Organza, o aš šiuos - galiu pasakyti, kad jie kvepia vienodai lotuliukas.gif

Tai akivaizdūs fufeliai, ir ačiū cavali už palyginamąją foto, mat pardavėja buvo trumpam supykusi, kad palyginau Envy (tokius po ranka teturėjau) ir Envy Me butelaičių dugnus ir apklijavimą lipukais "pynėmis".

teks atsikeist daiktais/pinigais atgal....
((beje ar toji pardavėja prekiauja ir SM išparduotuvėje - deja nežinau))

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 28, 21:28)

kolegė iš tos pačios pardavėjos pirko Givenchy Organza, o aš šiuos - galiu pasakyti, kad jie kvepia vienodai lotuliukas.gif

Tai akivaizdūs fufeliai...

teks atsikeist daiktais/pinigais atgal....

Oho, tai tik į panašių kvepalų skyrelį nesusigundykite parašyti, kad jie panašūs lotuliukas.gif .
Belieka palinkėti sėkmingo ir kuo ramesnio atsikeitimo.
Kažkaip suaktyvėjo fufelininkai... Nepasitaikė, tfu tfu man užsirauti. Bet aš labai kategoriška popsinių 100-ukų atžvilgiu. Geriau nerizikuoju...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 29, 08:59)
Oho, tai tik į panašių kvepalų skyrelį nesusigundykite parašyti, kad jie panašūs  lotuliukas.gif .
Kažkaip suaktyvėjo fufelininkai... Nepasitaikė, tfu tfu man užsirauti. Bet aš labai kategoriška popsinių 100-ukų atžvilgiu. Geriau nerizikuoju...

taigi įdomi patirtis labai.. cool.gif

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 29, 07:59)
Oho, tai tik į panašių kvepalų skyrelį nesusigundykite parašyti, kad jie panašūs  lotuliukas.gif .

nono.gif Organzos popsu vadinti man liežuvis neapsiverstų mirksiukas.gif cool.gif
Jie klasika juk.
Atsakyti

Turiu Escada marine groove testeri. Kaip atskirt ar originalas? blush2.gif
Kamstukas ne metalinis, o plasmasinis ir pilkas. O gal buna, jog testeriuose kitokie kamstukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 29, 13:13)
nono.gif  Organzos popsu vadinti man liežuvis neapsiverstų mirksiukas.gif  cool.gif
Jie klasika juk.

Oi, atsiprašau blush2.gif
Nors manau, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi gero kvapo. Čia su ta mintim, kad žinomo gamintojo, dažno ir populiaraus kvapo šimtą mililitrų pirkčiau tik iš visiškai patikimo pardavėjo, kad paskui netektų gaudyti laukais su prašymu fuflius susirinkti (o greičiausiai tai nepirkčiau visai, čia jau mano nepastovumas kaltas, o ne padidinta rizika)...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 29, 14:19)
Oi, atsiprašau  blush2.gif
Nors manau, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi gero kvapo. Čia su ta mintim, kad žinomo gamintojo, dažno ir populiaraus kvapo šimtą mililitrų pirkčiau tik iš visiškai patikimo pardavėjo, kad paskui netektų gaudyti laukais su prašymu fuflius susirinkti (o greičiausiai tai nepirkčiau visai, čia jau mano nepastovumas kaltas, o ne padidinta rizika)...

vienąkart galima ir iš beleko irnesakyk.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 29, 14:40)
vienąkart galima ir iš beleko irnesakyk.gif
lotuliukas.gif

taip taip, kad būtų galima pasakyti - kai paėmiau į rankas fuflį iš karto supratau, kad čia jis lotuliukas.gif

Patirties iš mūsų niekas neatims.

Prisimenu kaip anekdotą iš savo parfumerinės praktikos. Atostogavau Klaipėdoje pas gimines, o ten vienoj mažoj krautuvėlėj prekiavo pilstukais ir pardavinėjo gražius atomaizerius. Labai man jų prisireikė. Pasirodo gi tuščio neparduoda - ne ne, tik su 'kvepalais'... Primečiau, kad parsisiųsti iš JAV tokį man kainuos daugiau nei jie kartu su fufliniu turiniu (be to ir tūris ten nemažas, nemačius tokių buvau), išplaut aš jo niekaip neišplausiu, eiti nusipirkti kokios grietinės, kad tuščias sloikėlis liktų - tingiu, o ir tai vargiai ar sutiks belekur pilti... ir sakau aš tai tetulei - ponia, kiek jums sumokėti priedo, kad nieko nepiltumėt? Matyt mano mina tokia baisi buvo, kad ponia suprato. Nesiginčijo ir pardavė tuščių be priemokos...
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 29, 14:14)
Turiu Escada marine groove testeri. Kaip atskirt ar originalas? blush2.gif
Kamstukas ne metalinis, o plasmasinis ir pilkas. O gal buna, jog testeriuose kitokie kamstukai g.gif

Taip, kiek esu pirkus testeriu,daznai kamstukai plastmasiniai,kartais ju visai nebuna. Jei nesi tikra ar originalas,lek i parduotuve ir palygink mirksiukas.gif
Atsakyti