Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

Yra Givenchy Ange Ou Etrange 4u.gif
user posted image
Del tu klausiamu, tai nzn ar originalus, ar ne, tai nieko nesakau ax.gif

As vis ziuriu i jusu as-ne-tavo kvepaliukus ir galvoju, kodel pas mane ne roziniai, kaip jusu g.gif
Atsakyti
gal fotke tu GYVENCHY ETRANGE truputeli nekokia gavosi,siandi pabandysiu dar nupaveiksluoti karta gal geriau pavyks,o ta spalvyte yra tokia labiau ne oranzine o link geltonumo labiau nesa,tai ir neaisku a cia del to kad apsitrynes smarkei buteliukas net nzn.sake ta moteris kur pardave kad is vokietijos ji ten kaskur parsivezusi yra.
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 04 28, 08:50)
Yra Givenchy Ange Ou Etrange 4u.gif
user posted image
Del tu klausiamu, tai nzn ar originalus, ar ne, tai nieko nesakau ax.gif

As vis ziuriu i jusu as-ne-tavo kvepaliukus ir galvoju, kodel pas mane ne roziniai, kaip jusu g.gif

Db internete pažiūrėjau, kad yra tų Etrange, čia tas pats kai Demon, bet vistiek man tie kvepaliukai atrodo neoriginalūs arba laabai jau nekokybiškai nufotografuoti, gal todėl ir susidaro toks įspūdis g.gif blush2.gif

Hmm, aš irgi dabar žiūriu, ar pas man jie tokie ryškiai rožiniai ir yra, nesu dabar namie, negaliu pažiūrėt, bet man atrodo nėr jie jau tokie ryškūs kaip išėjo foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 28 balandžio 2010 - 11:18
truputeli nesupratau kas ten su kuo kalbasi doh.gif nupaveikslavau kartu vat koks skirtumas yra tarp spalvu buteliuku bet jie vieni yra demon o kiti etrange,tus demon buvau kristianoi pirkusi o etrange internetu,tai va gal turit kas ir galit pasakyti apie etrange....? smile.gif ir dar : ar gali buteliukas buti tokia plevele padengtas taip su nagu pagrandzius lupasi buteliukas g.gif http://public.fotki....iktra/givenchi/
Atsakyti
QUOTE(viktra @ 2010 04 28, 12:31)
truputeli nesupratau kas ten su kuo kalbasi  doh.gif   nupaveikslavau kartu vat koks skirtumas yra tarp spalvu buteliuku bet jie vieni yra demon o kiti etrange,tus demon buvau kristianoi pirkusi o etrange internetu,tai va gal turit kas ir galit pasakyti apie etrange....? smile.gif  ir dar : ar gali buteliukas buti tokia plevele padengtas taip su nagu pagrandzius lupasi buteliukas  g.gif   http://public.fotki....iktra/givenchi/

Na nežinau, gal ir klystu, bet tie Etrange man labai įtratini, juolab, kad lupasi kažkokia plėvelė nuo buteliuko g.gif O ir internete rašo Givenchy Ange Ou Demon (Etrange), tai, kaip suprantu, tai tie patys kvepalai, vadinasi turėtų būti tokios pat spalvos buteliukas, gal klystu.. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 28 balandžio 2010 - 11:36
Padėsiu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktra @ 2010 04 28, 12:31)
truputeli nesupratau kas ten su kuo kalbasi  doh.gif  nupaveikslavau kartu vat koks skirtumas yra tarp spalvu buteliuku bet jie vieni yra demon o kiti etrange,tus demon buvau kristianoi pirkusi o etrange internetu,tai va gal turit kas ir galit pasakyti apie etrange....? smile.gif  ir dar : ar gali buteliukas buti tokia plevele padengtas taip su nagu pagrandzius lupasi buteliukas  g.gif  http://public.fotki....iktra/givenchi/

lupasi plėvelė? blink.gif
Turiu beveik nubaigtą Le Secret variaciją - dažyta, o ne klijuota.
o - svarbiausia - kaip jums kvapas, jei jau turite galimybę palyginti su pirktais parduotuvėje?

Atsakyti

gal kuri turite Gucci Envy Me 100 ml ir galėtumėte atsiųsti/įkelti foto dugno gylio ir bendrai stiklo storio?

Atsakyti
QUOTE(viktra @ 2010 04 28, 09:31)
truputeli nesupratau kas ten su kuo kalbasi  doh.gif  nupaveikslavau kartu vat koks skirtumas yra tarp spalvu buteliuku bet jie vieni yra demon o kiti etrange,tus demon buvau kristianoi pirkusi o etrange internetu,tai va gal turit kas ir galit pasakyti apie etrange....? smile.gif  ir dar : ar gali buteliukas buti tokia plevele padengtas taip su nagu pagrandzius lupasi buteliukas  g.gif  http://public.fotki....iktra/givenchi/

Etrange ir demon yra wieni ir tie patys kvepalai, kazkada jau buwo diskutuota apie juos CIA 18-20psl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 28, 14:50)
gal kuri turite Gucci Envy Me 100 ml ir galėtumėte atsiųsti/įkelti foto dugno gylio ir bendrai stiklo storio?

Pas mane yra visi (envy, envy me ir envy me2) po 50ml, turbut netinka palyginimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 04 28, 13:50)

As turiu, tik nzn kada galesiu nufotkinti, visai neturiu laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 04 28, 15:52)
Pas mane yra visi (envy, envy me ir envy me2) po 50ml, turbut netinka palyginimui ax.gif

gal ir tinka... g.gif Tiesiog man rūpi tokie dalykai,t.y. kaip daro Gucci gamindami Envy, jei galima būtų išvesti tokius bendrumus:
- ar pynės ant buteliuko graviruojamos/dažomos (manau,kad taip), ar yra užklijuojama plėvelė(o gavau tokį)?
- ar butelaičių stiklas gaminamas plonas ar storas? ir ar jis yra plonesnis viršuje ir storesnis ties dugnu, ar viso buteliuko vienodas?
- ar buteliuko dugnas yra kiek pakeltas,t.y.stiklas ties dugnu yra storokas/sunkokas (bent mano turimo Envy atveju), ar yra žemas (gavau štai tokį)?

Papildyta:
QUOTE(WWWitch @ 2010 04 28, 15:58)
As turiu, tik nzn kada galesiu nufotkinti, visai neturiu laiko  blush2.gif

suprantu. tik noriu su pardavėju išsiaiškinti, ar Envy, kurį gavau, pagamino Gucci..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 28 balandžio 2010 - 15:05