Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

As is viso nesuprantu, kaip zmones saltais nervais gali kisti visoki s.... ir tikinti, jog originalas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 26 balandžio 2010 - 22:13
QUOTE(laPerlla @ 2010 04 26, 23:07)
As is viso nesuprantu, kaip zmones saltais nervais gali kisti visoki s.... ir tikinti, jog originalas...  doh.gif

Visokių yra žmonių, dalis tokių, kurių sąžinė tokia skaidri, kad jos net nesimato, todėl jie kiša savo fake be jokios sąžinės graužaties, dalis tokių, kurie parfpasaulyje yra visiškai žali, nesidomi ir nesigilina kas kaip, jiem kažkas pasako, kad kvepalai originalūs ir jie šventai tuo patiki ir kitus bando tuo įtikinti, o būna, kad žmogus ir netyčia apgauna kitą, tikėdamas, kad parduoda originalus, bet dažnai su tokiais ir nebūna problemų išsiaiškinti viską gražiuoju ir susigrąžinti pinigus.

O apskritai, aš irgi nesuvokiu kaip galima šaltakraujiškai žmones apgaudinėt unsure.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodėl nuotraukytės nerodo? g.gif
Nežinau kaip dar įdėt, kad rodytų biggrin.gif

Žodžiu- Chanel Chance buteliukas toks kaip ir turi būti, tik kamštukas metalinis, o ne skaidrus.
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 04 27, 11:52)
Nesuprantu kodėl nuotraukytės nerodo?  g.gif
Nežinau kaip dar įdėt, kad rodytų  biggrin.gif

Žodžiu- Chanel Chance buteliukas toks kaip ir turi būti, tik kamštukas metalinis, o ne skaidrus.

aa, viskas aišku, EDP ir yra metaliniu dangteliu, kaip kažkas čia jau minėjo 4u.gif

O įkelt galit pabandyt per radikal.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 27 balandžio 2010 - 11:02
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 27, 12:02)
aa, viskas aišku, EDP ir yra metaliniu dangteliu, kaip kažkas čia jau minėjo  4u.gif

O įkelt galit pabandyt per radikal.ru

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Kiek daug dar nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 04 27, 12:05)
Dėkui už atsakymą  4u.gif
Kiek daug dar nežinau  doh.gif

Visi mes dar daug ko nežinom, bet svarbiausia - žingeidumas bigsmile.gif
Atsakyti
labuka merginos,ar galit man pasakyti turbut yra zinanciu ( as visiskai nesuprantu ) ar sitie kvepaliukai orginalus? pirkau inernetu,toki apsirynusi ir be kamstelio.tikino kad tikrai orginalus,bet smalsumas tas mano .... biggrin.gif
Papildyta:
ui o nuorodos tai neimeciau biggrin.gif http://public.fotki....iktra/kvepalai/
Papildyta:
praso ziuriu slaptazodzio ricardas88
Atsakyti
Sveikos, gal pardaveja nesupyks, bet pirksiu is jos kvepaliukus, ir noreciau suzinot jusu nuomone, ar kvepaliukai tikrai originalus 4u.gif

Nuotraukyte:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktra @ 2010 04 27, 19:28)
labuka merginos,ar galit man pasakyti turbut yra zinanciu ( as visiskai nesuprantu )  ar  sitie kvepaliukai orginalus?  pirkau inernetu,toki apsirynusi ir be kamstelio.tikino kad tikrai orginalus,bet smalsumas tas mano  ....  biggrin.gif
Papildyta:
ui o nuorodos tai neimeciau  biggrin.gif  http://public.fotki....iktra/kvepalai/
Papildyta:
praso ziuriu slaptazodzio    ricardas88

Nu nežinau, bet man jie atrodo fake g.gif Spalva kažkokia kitokia, šiaudelis susibangavęs, stiklas toks grubus atrodo, nebent čia foto kokybė nekokia g.gif
Palyginimui įkeliu savųjų foto
user posted image
Papildyta:
QUOTE(TipuTapu @ 2010 04 27, 19:51)
Sveikos, gal pardaveja nesupyks, bet pirksiu is jos kvepaliukus, ir noreciau suzinot jusu nuomone, ar kvepaliukai tikrai originalus  4u.gif

Nuotraukyte:
user posted image

Man panašūs į originalius rolleyes.gif a skaičiukai yr išgraviruoti nugarėlėj? bigsmile.gif
Atsakyti
Kita foto tik tokia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktra @ 2010 04 27, 19:28)
ar  sitie kvepaliukai orginalus?  pirkau inernetu,toki apsirynusi ir be kamstelio.

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 27, 20:19)
Nu nežinau, bet man jie atrodo fake  g.gif Spalva kažkokia kitokia, šiaudelis susibangavęs, stiklas toks grubus atrodo, nebent čia foto kokybė nekokia  g.gif
Palyginimui įkeliu savųjų foto
user posted image

Tikrai labai nesigilinau į Ange Ou Demon variacijas, bet argi tokie Ange Ou Etrange yra? Nepamenu rolleyes.gif
As-ne-tavo, tavo ne Ange Ou Etrange biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 04 27, 21:27)
Tikrai labai nesigilinau į Ange Ou Demon variacijas, bet argi tokie Ange Ou Etrange yra? Nepamenu rolleyes.gif
As-ne-tavo, tavo ne Ange Ou Etrange biggrin.gif  schmoll.gif

Niu aš irgi tokiu pavadinimu nemačius negirdėjus, bet gal ir yra..Rusijos internetinėse parduotuvėse.. g.gif biggrin.gif nu bet betkuriuo atveju anie tikrai fake.
Atsakyti