Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 4

QUOTE(erika08 @ 2010 04 22, 15:12)
ar tas 4 skaičių kodukas (kur vos matosi) apačioje ant nugarėlės yra visiems Mademoiselle kvepalams vienodas, ar skirtingas?
Pas mane ant buteliuko kodas 1102.

skirtingi gali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 22, 17:57)
skirtingi gali būti mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif

kažkaip iškilo klausimas, nes ant mano tuščio 50 ml. mademoiselle buteliuko yra kitoks keturių skaičių kodas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 04 22, 19:02)
Dėkui 4u.gif

kažkaip iškilo klausimas, nes ant mano tuščio 50 ml. mademoiselle buteliuko yra kitoks keturių skaičių kodas blush2.gif

kodukai skiriasi, tikrai ne visų vienodi.

Atsakyti
O kaip manote sitie originalus? taip ju noriu, tik baisoka smile.gif
http://www.manodrabu...arc-jacobs-lola
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 04 22, 19:02)

Šitas keturių skaičių kodas rodo, kada buvo pagaminti kvepalai. Taigi natūralu, kad kodai skiriasi smile.gif

QUOTE(nerami @ 2010 04 22, 22:35)
O kaip manote sitie originalus? taip ju noriu, tik baisoka smile.gif

Bijai vilko, neik į mišką bigsmile.gif Jeigu baisu ir neturit supratimo, kaip atskirti, eikit į parduotuvę ir nusipirkit. Bus ramu ir nereiks kasdien rašinėti šitoje temoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2010 04 22, 22:54)
Šitas keturių skaičių kodas rodo, kada buvo pagaminti kvepalai. Taigi natūralu, kad kodai skiriasi  smile.gif
Bijai vilko, neik į mišką  bigsmile.gif Jeigu baisu ir neturit supratimo, kaip atskirti, eikit į parduotuvę ir nusipirkit. Bus ramu ir nereiks kasdien rašinėti šitoje temoje  doh.gif

blink.gif Tik jau ne tamstai man aiskinti, kur eit ir pirkt doh.gif Kas cia blogo, kad paklausiu? ne as tai kita gal apsigaus arba ne isigijus siuos kvepalus. Tos tikrosios, gerbtinos parfumistes arba ignoruoja sia tema arba pakonsultuoja, o jus ka jus?
Gal kur kitur savo samojus demonstruokit, jei jau konkrecios naudos atnest negalit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 22 balandžio 2010 - 22:22
QUOTE(Renatina @ 2010 04 22, 08:39)
as-ne-tavo, patikslinkim, kad konstatuot, kam farink, galim pagal kvepalų foto.

cool.gif

Jetau, aš niekam tokių diagnozių nenustatinėju, tiesiog pati forumietė buvo parašiusi ar jau jai farikt, tai perfomulavau jos žinutę ir parašiau, kad tik įkėlus foto paaiškės tongue.gif Ir apskritai, čia draugiškai buvo parašyta, o gavosi, kad žmogų ižeidinėju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 22 balandžio 2010 - 22:49
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 22, 23:46)
Jetau, aš niekam tokių diagnozių nenustatinėju, tiesiog pati forumietė buvo parašiusi ar jau jai farikt, tai perfomulavau jos žinutę ir parašiau, kad tik įkėlus foto paaiškės  tongue.gif Ir apskritai, čia draugiškai buvo parašyta, o gavosi, kad žmogų ižeidinėju doh.gif

apsikeitėm juokais raštu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 04 22, 22:59)
Tos tikrosios, gerbtinos parfumistes arba ignoruoja sia tema arba pakonsultuoja, o jus ka jus?

Va čia tai man patiko bigsmile.gif Kaip čia atskirti kur tos parfumistės tikrosios ir gerbtinos o kur nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 balandžio 2010 - 09:03
Sveikos.
Parsisiunčiau kvepalus iš UK ebay. Matyt, bus man čia pamoka, kad nepirkčiau iš ten, nes pirmą kartą siunčiausi kvepalus, ir, matyt, nusvilau.
Tai Charchanel NOA, 30 ml. Pardavėja su 100 proc teigiamu feedback'u pardavinėjo juos naujus, su celofanu. Šiaip, kai atėjo net nekilo klausimų, kad gali būti ne originalūs, nes celofanas užklijuotas gražiai, truputį laisvokas, dėžutė apsilamdžius, bet, manau čia nuo siuntimo galėjo būti.
Kvapas pradžioj buvo su tokiu plastmasės prieskoniu. PE pardėj tokio prieskonio neturėjo. Ir čia buvo pirmas man kabliukas, kad kažkas čia ne taip.
Ir įdedu nuotraukytes. Mane labiausiai neramina tas nelygus stiklo sujungimas, tokia siūlė per butelioko šoną, nuotraukoj matyti dešinėj pusėj.
user posted image
Kodukai ant dėžutės ir buteliuko sutampa.
user posted image
user posted image
user posted image
Laukiu jūsų verdikto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 04 23, 09:57)
Va čia taiman patiko  bigsmile.gif  Kaip čia atskirti kur tos parfumistės tikrosios ir gerbtinos o kur nelabai  g.gif

Turiu savo subjektyvius kriterijus nusistacius ax.gif Jos kompetetingos, vietoje ir laiku gali samojingai pasmaikstauti, jei mato, kad zioplys "grybauja", bet uzduoda normaliai suformuluota klausima, netgi pasivargina atsakyti. va tas moteris tikrai gerbiu ax.gif Bet tema ne apie tai. Del lolos atsakyma gavau i az. Esu be galo dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 04 23, 09:57)
Va čia tai man patiko  bigsmile.gif  Kaip čia atskirti kur tos parfumistės tikrosios ir gerbtinos o kur nelabai  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Va va! pries pasisakant sitoj temoj nuskenuokim kas koki popergali apie issilavinima turi!
Kuriu bus universitetininis chemijos fakulteto diplomas, tures visus privalumus pries kitas - gales be paaiskinimu skelbti bet kokius kvepalaus ''fufliakais'', tyciuotis is aplinkiniu ir aplomai nepaisyti forumo taisikliu hah.gif bicycle.gif
Atsakyti