Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinė-pedagoginė tarnyba

QUOTE(avlena @ 2010 04 26, 15:28)
Basha, paskaicius formumus, matau , kad abidvi baigem ta pacia mokykla ir vakus norim leist panasaus amziaus i mokykla.  Taciau mano vaikas dar neskaito ir neraso ( nebent savo varda ir skaicius). Kaip Jums sekasi tuo klausimu? as nematau butinybes , paruosiamoji grupe tam yra

Šaunuolis vaikas 4u.gif Penkerių metukų, o jau savo vardą užrašo, skaičius! Manau, kad pas jus viskas eina naturalia vaga... mirksiukas.gif Čia tik mano pastebėjimai. Sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2010 04 26, 20:46)
Šaunuolis vaikas 4u.gif Penkerių metukų, o jau savo vardą užrašo, skaičius! Manau, kad pas jus viskas eina naturalia vaga... mirksiukas.gif  Čia tik mano pastebėjimai. Sveikinu.

maniske 4 budama pati skaityt ismoko,bet deja tai ne rodiklis vaiko brandai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 04 26, 18:59)
maniske 4 budama pati skaityt ismoko,bet deja tai ne rodiklis vaiko brandai schmoll.gif

Visiškai sutinku. mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif maniskis laisvai kalba angliskai nuo 6 metu, o lietuviskai reikia pas logopedus, nors mes lietuviu seima ir gyvenam Lt doh.gif va tau ir brandos bajeriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 04 26, 21:17)
drinks_cheers.gif maniskis laisvai kalba angliskai nuo 6 metu, o lietuviskai reikia pas logopedus, nors mes lietuviu seima ir gyvenam Lt doh.gif va tau ir brandos bajeriai doh.gif

Oho blink.gif ir kaip cia taip ismokinot anglu kalba? Va cia tai talentas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2010 04 08, 15:47)
4u.gif Kajuka, man irgi atrodo, kad aš nervinuosi labiau nei vaikas. Labiausiai bijau, kad mano pupa su charakteriu ir užsispirusi, jei jai psichologė nepatiks nelabai ji norės su ja bendrauti schmoll.gif Man sunku suvokti, kaip iš vieno karto, pabendravus vos valandą gali vertinti vaiką. Mums visos mūsų auklėtojos ir paruošiamosios grupės auklėtoja, kuri 1 sav pavadavo mūsiškę sako, kad leistumem vaiką į paruošiamąją nuo 5,5m. Manau žmonių, kurie mato vaiką kasdien nuomonė yra svarbesnė už vieną kartą gyvenime vaiką mačiusios psichologės. Tai aš ir pergyvenu, kad  ta valanda nelabai parodys, ar mano vaikas pasiruošęs eiti į paruošiamąją doh.gif

xixi, buna tokiu kvailiu, kurioms atrodo, kad vaikas nuo 5,5 metu jau gali mokytis? gal paklausykite geriau tu, kurie mokykloj tuos 6-mecius mato.. arba kas buna su pejaunais vaikais 9-10 kl?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 04 26, 21:22)
xixi, buna tokiu kvailiu, kurioms atrodo, kad vaikas nuo 5,5 metu jau gali mokytis? gal paklausykite geriau tu, kurie mokykloj tuos 6-mecius mato.. arba kas buna su pejaunais vaikais 9-10 kl?

gi ne i pirma klase nori leist o i paruosiamukus doh.gif Ir pati nelabai savo branda rodote kita mama kvaile vadindama unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddda-d: 26 balandžio 2010 - 19:27
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 04 26, 20:19)
Oho blink.gif  ir kaip cia taip ismokinot anglu kalba? Va cia tai talentas thumbup.gif

pats ismoko par lavinamuosius filmukus bigsmile.gif o lietuviskai deja, nors nuo gimimo ta kalba girdi, angliskai jam lengvesne sistema, nei lietuviu, jis priima kaip zaidimu kalba ir puikiai komunikuoja, dar ir mokytoja pataiso doh.gif skaityti aisku sunkiau anglsikai, bet nu ka..cia jo stiprioji puse..na bet cia tema apie vaikus, kurie neturi kalbos bedu, yra gabus ir ant slenkscio su pazinimo dziaugsmu ir vidine branda, kuri kartais trukdo toliau dziaugtis pazinimo dziaugsmu del musu sistemos
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 04 26, 20:25)
gi ne i pirma klase nori leist o i paruosiamukus doh.gif Ir pati nelabai savo branda rodote kita mama kvaile vadindama  unsure.gif

dabar skaituyk dar karta mano zinute, kol suprasi, ka as kvailiu vadinu.. Irgi i mokykla nuo 6 metu pradejai eiti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 04 26, 22:34)
dabar skaituyk dar karta mano zinute, kol suprasi, ka as kvailiu vadinu.. Irgi i mokykla nuo 6 metu pradejai eiti? biggrin.gif

pati pasiskaitykit dar karta ar tikrai nuo 5.5 mokytis leidzia ar tik i paruosiamukus doh.gif . Taip kad pati dar karta pasiskaitykite pries kazka kvailiais vadindama 4u.gif Ismokite gerbti kito nuomone ir pasirinkima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 04 27, 09:25)
pati pasiskaitykit dar karta ar tikrai nuo 5.5 mokytis leidzia ar tik i paruosiamukus doh.gif . Taip kad pati dar karta pasiskaitykite pries kazka kvailiais vadindama 4u.gif Ismokite gerbti kito nuomone ir pasirinkima 4u.gif

Pritariu Vaiddai, kai kurios mamos ( ar teciai) per agresyviai bendrauja. Tiesiog ignoruokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avlena: 27 balandžio 2010 - 10:04
Skambinau siandien i PPT del registracijos testams. Pasirodo jau daug prisiregistrave ir papultume tik bizelio menesi blink.gif kai menesio pradzioj skambinau sake dar neregistruoja ir skambinti menesio gale. Ir kagi,pasirodo paskambinau gerokai per velai doh.gif Paaiskinau situacija kad negalim laukt taip ilgai nes jau komplektuojamos klases,ir veliau galbut nepateksim pas norima mokytoja. Moteris su kuria kalbejau matyt suprato kad negalim ilgai laukti,ir paprase paskambint veliau,nes tada bus pati direktore. Tikiuosi pavyks patekt anksciau unsure.gif
Atsakyti