Tai kad forma paschai dažniausiai išklojama marle, kad gautųsi paschai būdinga tekstūra.
QUOTE(vija @ 2010 04 03, 19:08)
Tai kad forma paschai dažniausiai išklojama marle, kad gautųsi paschai būdinga tekstūra.
gerai , tuomet taip ir padarysiu dekui.
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
gal pasidalintumete naujais recepteliais, butu smagu temele atgaivinti
QUOTE(georgiana @ 2012 04 04, 12:27)
gal pasidalintumete naujais recepteliais, butu smagu temele atgaivinti
Aš irgi planuoju Velykoms paschą gaminti, šiaip visada darydavau iš akies:
Norimą varškės kiekį permalu, dedu mėgstamų džiovintų vaisių, riešutų, įspaudžiu citrinos sulčių, įmaišau šiek tiek tirpinto sviesto, plaktą grietinėlę. Viską supresuoju į išardomą tortinę ir statau į šaldytuvą nakčiai ir iki tol, kol valgom
QUOTE(drugelis. @ 2012 04 04, 17:23)
Aš irgi planuoju Velykoms paschą gaminti, šiaip visada darydavau iš akies:
Norimą varškės kiekį permalu, dedu mėgstamų džiovintų vaisių, riešutų, įspaudžiu citrinos sulčių, įmaišau šiek tiek tirpinto sviesto, plaktą grietinėlę. Viską supresuoju į išardomą tortinę ir statau į šaldytuvą nakčiai ir iki tol, kol valgom
Norimą varškės kiekį permalu, dedu mėgstamų džiovintų vaisių, riešutų, įspaudžiu citrinos sulčių, įmaišau šiek tiek tirpinto sviesto, plaktą grietinėlę. Viską supresuoju į išardomą tortinę ir statau į šaldytuvą nakčiai ir iki tol, kol valgom
Gal galetumete tiksliau na bandziau pusdieni ieskotis tiek rusaiciu forumuose, tiek visagalyje Google, na bet kazkaip truksta tikros info vakar uzsisakiau pas kaimyne karvutes varskes visa kg, tad kadangi nezinau kaip tiksliai daryti sudsimeciau, o jus zelatinos dedate
Aš bandysiu pagal šį receptą daryti:
http://www.say7.info...vorozhnaya.html
http://www.say7.info...vorozhnaya.html
QUOTE(TomaKa @ 2012 04 07, 08:11)
si kart bandziau pagal jusu nurodyta recepta, aciu pasha buvo nuostabi
QUOTE(Milux @ 2012 04 22, 09:51)
si kart bandziau pagal jusu nurodyta recepta, aciu pasha buvo nuostabi
Merginos, kurios darete pascha pasakykit ar ji nera labai riebi? Ta prasme ar sviestas labai jauciasi? Neapsisprendziu ar ja daryti Jei labai riebi ir valgant jausis svietas tai
Sviesto tikrai nesijaus.
QUOTE(Masiania* @ 2013 03 16, 18:39)
Sviesto tikrai nesijaus.
Aciu tau uz atsakyma
Bandysiu "isstoti" su pascha
O gal zinote , kur gauti specialia forma paschai ?