Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(nesuper @ 2010 04 03, 00:29)
bigsmile.gif  Aboldet, kaip grazu  4u.gif  Bet brokoliu nemegstu  cry.gif Dar klausimelis: kiausiniai virti ar zali (speju, kad zali, bet pasitikslinsiu) g.gif  Reik sumastyt kuom brokolius pakeist, nes baisiai apetitnai atrodo. Saunuole  smile.gif


artimiausias kalafioras, jei mėgstat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 04 03, 09:13)
artimiausias kalafioras, jei mėgstat  mirksiukas.gif


Kalafiorai beveik balti, tai jie niekuo nesiskirs nuo ryziu, nebent juos mirkyti i koki plakini(turiu galvoje nepjaustytus) ir gausiai isvolioti zalumoje-krapuose petrazolese ir kt., bet manau panasiai gautus, kaip ir su brokoliais, turiu omeny del skonio, man vistik noretus kazko kito, galvoju gal vietoj brokoliu tiesiog sumalti virtos versienos, ideti kokiu troskintu blenderiuotu spinatu, nes man tie brokoliai irgi susizavejimo nekelia tame kepiny blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2010 04 03, 08:27)

  Esu valgiusi kepsni su tokiu suroku padazu,be grybuku.Ten tik grietinė ar grietinėle,svoguniukai ir dar kažkas,bet jis toks thumbup.gif Gal galit koki panašu receptuka galite parašyti,nes pati jau visokius i galva atėjusius variantus išbandžiau.
       


O kokios spalvos tas padazas ir kokia jo konsistencija?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 04 03, 10:20)
Kalafiorai beveik balti, tai jie niekuo nesiskirs nuo ryziu, nebent juos mirkyti i koki plakini(turiu galvoje nepjaustytus) ir gausiai isvolioti zalumoje-krapuose petrazolese ir kt., bet manau panasiai gautus, kaip ir su brokoliais, turiu omeny del skonio, man vistik noretus kazko kito, galvoju gal vietoj brokoliu tiesiog sumalti virtos versienos, ideti kokiu troskintu blenderiuotu spinatu, nes man tie brokoliai irgi susizavejimo nekelia tame kepiny blush2.gif


kažkaip apie išvaizdą nepagalvojau blush2.gif tik apie skonį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 04 03, 09:23)


Papildyta:
O kokios spalvos tas padazas ir kokia jo konsistencija?




Padažas toks gelsvas ir skystokas,kažkas panašaus i balta padaža tik jis skystesnis geltonesnis ir toks lyg biški rugšties skonio yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2010 04 03, 10:28)
Padažas toks gelsvas ir skystokas,kažkas panašaus i balta padaža tik jis skystesnis geltonesnis ir toks lyg biški rugšties skonio yra blush2.gif


O svogunai jame kepti, ar zali?Gali buti, kad jei svogunai kepti, tai su kiausinio tryniu padaziukas, bet, jei svogunai zali, tai gal kazkas panasaus, kaip as, kad salotom taisau, toks svelniai rugstokas gaunas, anoj temoj rasiau recepta.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 04 03, 09:34)
O svogunai jame kepti, ar zali?Gali buti, kad jei svogunai kepti, tai su kiausinio tryniu padaziukas, bet, jei svogunai zali, tai gal kazkas panasaus, kaip as, kad salotom taisau, toks svelniai rugstokas gaunas, anoj temoj rasiau recepta.



Svogunai kepti.Tai gali buti kad su kiaušiniu nes toks čiut gelsvas.Parašykit receptuka pabandyčiau šnd. blush2.gif Ačiū išanksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2010 04 03, 10:58)
Svogunai kepti.Tai gali buti kad su kiaušiniu nes toks čiut gelsvas.Parašykit receptuka pabandyčiau šnd. blush2.gif Ačiū išanksto. 4u.gif


Tokio, kaip atskiro recepto neturiu, bet kartais, kai neturiu pieno, ar siaip kokio produkto truksta padazui, tai naudoju tryni.Svogunus pasmulkinu, dedu ant sviestuko, pakepu, tryni issiplaku su kokiais 3 saukstais vandens, dar dazniausiai nubraukta sauksteli miltu kartu isplaku, supilu i koki sultinuka, apie puse stiklines ir viska supilu ant svoguniuku, maisant uzverdu, paskui nukeliu dedu ar grietine, ar grietinele, rugsteles, jei reikia, tuomet visad imetu ir cukraus truputi, dedu mairuno, baziliko, peletruno kai kada, nu pagal nuotaika padazas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
atnesu mesos pyraga Velykoms smile.gif
Recepciukas:
Kiaulienos - versienos farsas - 400 gr.
spinatai;
1 morka;
1 svogunas;
5 pievagrybiai;
1 kiausinis;
1 pokelis saldytos bemieles teslos;
druskos, pipiru, megstamu prieskoniu.
Farsa paprieskoniuojame, pakepiname keptuveje ar troskintuve. Morka smulkiai sutarkuojame, supjaustome svoguna ir pievagrybius. Viska taip pat pakepiname, sumaisome su mesyte. I folija ar kepimo popieriumi isklota skarda tiesiame viena laksta teslos, ant jos graziai beriame nuplautus ir susmulkintus spinatus, ant virsaus troskinta mesyte ir darzoves. Idara uzdengiame dar vienu lakstu teslos, uzspaudziame sonus, aptepame kiausinio plakiniu ir sauname i orkaite mazdaug 20 minuciu smile.gif
[attachmentid=196046]
[attachmentid=196045]
[attachmentid=196047]
Atsakyti
mmm, kaip skanu blush2.gif
Atsakyti
indria,o man tavo nuotraukos kažkodėl nerodo unsure.gif o taip norisi pamatyt,ką per skanumyną įdėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 04 03, 09:13)
artimiausias kalafioras, jei mėgstat  mirksiukas.gif

Nemegstu ir to lotuliukas.gif Kaip sako vienas pazistamas - ja ne kozel, travy nejem lotuliukas.gif Juokauju, valgau as salotas, bet va su brokoliais ir kalafiorais nedraugauju smile.gif

QUOTE(Srove @ 2010 04 03, 10:23)
Kalafiorai beveik balti, tai jie niekuo nesiskirs nuo ryziu, nebent juos mirkyti i koki plakini(turiu galvoje nepjaustytus) ir gausiai isvolioti zalumoje-krapuose petrazolese ir kt., bet manau panasiai gautus, kaip ir su brokoliais, turiu omeny del skonio, man vistik noretus kazko kito, galvoju gal vietoj brokoliu tiesiog sumalti virtos versienos, ideti kokiu troskintu blenderiuotu spinatu, nes man tie brokoliai irgi susizavejimo nekelia tame kepiny blush2.gif

drinks_cheers.gif Tik su mesyte jau gautusi kaip ir visas patiekalas, nebe garnyras g.gif Reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2010 04 03, 13:41)
indria,o man tavo nuotraukos kažkodėl nerodo  unsure.gif o taip norisi pamatyt,ką per skanumyną įdėjai  mirksiukas.gif

pabandyk puslapi perkraut, man rodo g.gif

elenos bulves su lupenom ir blauzdeles 4u.gif
bulves pakartosiu : nuplaut, pavoliot druskoj ir kept orkaitej
blauzdeles : rozmarinas, druska, pipirai ir siek tiek majonezo. kepti taip pat orkaitej 4u.gif
user posted image

blynai su sokolado gabaliukais
90g miltu
1/3 a.s. kepimo milteliu
druskos
30-40gr sokolado drozliu (as ant trigubo recepto dejau visa sokolada)
1kiausinis
1/2 a.s. vanilinio cukraus
100ml pieno

baltyma isplakt iki putu.
isplakt trynius, piena ir vanilini cukru, subert miltus sumaisytus su kepimo milteliais.
atsargiai imaisyt baltymus ir sokolado drozles
kepti ant aliejaus, po kiekvieno kepimo svariai isvalyt keptuve. as neipatingai atkreipiau i sita punkta demesi, tai mano tokie juodukai blush2.gif
valgem su ledais wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti