Siandien ruosiuosi vakarienei kepti marinuotus sonkauliukus su bulvem orkaiteje jei spesiu pabandysiu nufotkinti kas gausis
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 28, 09:09)
O man kilo klausimėlis. Dauguma jūsų čia deda labai puikius receptus, tik pasidarė įdomu ar jie dažniausiai būna jūsų sugalvoti ar pakopijuoti iš neto
Nes nuorodų tai dažniausiai jokių, apart savo blog'o. Tikrai nepriimkit už gryną, nes man tik labai smalsu pasidarė
Nes nuorodų tai dažniausiai jokių, apart savo blog'o. Tikrai nepriimkit už gryną, nes man tik labai smalsu pasidarė
As ieskau idomesniu receptu internete, zurnaluose ar kt. Kai ka darau taip pat, kai ka keiciu pati, arba is keliu padarau viena Bet savo blog'e visada dedu nuorodas, net jei nedarau visai tiksliai pagal recepta, vis tiek idedu linka, is kur ideja pasiskolinta. Recepto aklai niekada nekopijuoju (copy-paste), visada rasau pati visa gaminimo eiga su savom pastabom, nes labai daznai originalus receptai buna labai neaiskus, kaip ka daryti. Nors daugelis matau i savo blog'us viska deda, kaip savo, be jokiu nuorodu, is kur paima, o is tikro receptai is interneto. Pakeicia viena ingridienta, tai galbut jau skaitos, kad patys sukure recepta Is tikro tai nezinau, kaip turi buti, bet svetimu dalyku nemegstu savintis, tad dedu nuorodas i tinklapi. O cia, SM, kazkaip niekas nuorodu nededa, tai ir as nemaciau reikalo det Gal tai aktualiau blog'ams, nes ten jau kaip ir "vardiniai" tinklapiai.
Buna ir pati sugalvoji receptu, bet tada netiki niekas, kad tai tavo Nuotraukas irgi buna plagiavimu kaltina, kad ne tavo darytos Bet jau nebekreipiu demesio. Tokie zmones matyt patys nieko nesubega.
QUOTE(vij@ @ 2010 05 28, 09:34)
Aš dar kartą atnešu krūvą pagyrimų Novos tefteliams
QUOTE(Nova @ 2010 05 28, 13:46)
Ačiū toms, kurios pasidalino sava patirtimi
Šiaip tikrai, pati pastebėjau tendenciją, jog identiški receptai yra kopinami iš rusiškų bei kitų užsienietiškų tinklalapių, bet gal tai nėra blogai, kadangi yra tokių skaitytojų, kurios nelabai supranta rusiškai ir ne tik, tame tarpe esu ir aš (be google neišsiversčiau )
Beje, aš pati išmokau gaminti SM ir interneto platybių receptų dėka, tik gaila, kad ne visuomet galiu išbandyti patikusius patiekalus, kadangi MB nepripažįsta paukštienos ir žuvies, tad kartais gaminti abiems po atskirus patiekalus man yra per didelė prabanga laiko ir pinigų atžvilgiu.
Pati kartais paekperimentuoju pagal kitų receptus, pakeisdama vieną, kitą ingredientą.
O tokioms kaip jūs, linkiu eiti tolyn ir tobulėti nekreipiant dėmesio į beviltiškus pavyduolių komentarus ir pastabas. Loja tie, kas taip nesugeba pagaminti ir nufotografuoti sėkmės visoms.
Sorry, už OT. Tuoj gausiu rėkt