Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Daiber @ 2010 05 27, 13:40)
Ar galima tokius vyniotinius, netikrus zuikius  kepti orkaitėse dujineje, nes aš kažkaip nesiryžtu, nes bijau kad neiškeps, nes ten nesireguliuoja nei temperatūra ir tik iš apačios kepa. g.gif


Mano mama senukėje dujinėje kepa netikrus zuikius visada, ir gaunasi puikiai thumbup.gif
Pirmiausiai įkepa aukščiausioj temperatūroj, o po to ją sumažina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibekė: 27 gegužės 2010 - 13:02
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 27, 13:57)
Mano mama senukėje dujinėje kepa netikrus zuikius visada, ir gaunasi puikiai  thumbup.gif
Pirmiausiai įkepa aukščiausioj temperatūroj, o po to ją sumažina.

aišku.ačiū mirksiukas.gif mano ati nesena, tik dujinė, o ne elektrinė.Kažkur girdėjau, kad vandens į dubenį pripila ir įstato, kad nedegtų apačia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 05 27, 14:24)
aišku.ačiū mirksiukas.gif mano ati nesena, tik dujinė, o ne elektrinė.Kažkur girdėjau, kad vandens į dubenį pripila ir įstato, kad nedegtų apačia ax.gif


Na, mes kepam paprasčiausiai, be jokių įmantrybių ir tikrai iškepa kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 05 27, 13:22)
as vietoj slyvu dedu dziovintus grybus, liux skonis  thumbup.gif

oho, kaip idomiai g.gif net keistokai skamba, bet kiekvienam pagal skoni thumbup.gif
Atsakyti
Kiaulienos kepsniai su ryziais.Mesyte pamusti,paprieskoniuoti ir palikti pasimarinuoti.Isivirti ryzius.Mesyte merkti i kiausinio plakini,apvolioti dziuveseliuose ir apkepti is abieju pusiu.Kepsnius deti i kepimo inda,ant virsaus deti kaupa virtu ryziu,aptepti majonezu ir ant virsaus juostelem pjaustyto fermentinio surio.Kepti ikaitintoj orkaitej kol isilydys suris. 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga r: 27 gegužės 2010 - 19:09
Šiandien vakarienei. Vištienos kulšeles be kaulo (tinka ir su kaulu) įtrinti vištienos prieskoniais, česnaku, majonezu ir aštraus skonio padažu. Naudojau kinietišką aštrų česnakų ir cilli pipirų padažą(5 šaukštai). Pamarinuoti porą valandų.
Garnyrui ryžiai: į keptuvę/troškintuvą pyliau alyvuogių aliejaus, ryžių, juos apie minutę pakepinau, tada įpyliau daug vandens su ištirpintu sultinio kubeliu, tarkuotą morką, svogūnų laiškų ir ryžių prieskonių, viską troškinau uždengtoje keptuvėje, poto dar ipyliau vandens ir isjungusi ugnį leidau ryžiams suminkštėti. Skanaus 4u.gif
user posted image
Garnyras
user posted image
Atsakyti
Elija garnyras nuostabus smile.gif reiks butinai isbandyti smile.gif
Atsakyti
O man kilo klausimėlis. Dauguma jūsų čia deda labai puikius receptus, tik pasidarė įdomu ar jie dažniausiai būna jūsų sugalvoti ar pakopijuoti iš neto g.gif 4u.gif
Nes nuorodų tai dažniausiai jokių, apart savo blog'o. Tikrai nepriimkit už gryną, nes man tik labai smalsu pasidarė rolleyes.gif
Papildyta:
Jurga r, niam niam jūsų kepsniai essen.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibekė: 28 gegužės 2010 - 08:10
Aš dar kartą atnešu krūvą pagyrimų Novos tefteliams bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na as esu macius kai kuriu receptu analogus uzsienio gamintoju bloguose. Manau, kad dar dauguma kazka prideda ir nuo saves, nes nu tikriausiai nei viena nedarome tiksliai pagal recepta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 05 28, 08:35)
Na as esu macius kai kuriu receptu analogus uzsienio gamintoju bloguose. Manau, kad dar dauguma kazka prideda ir nuo saves, nes nu tikriausiai nei viena nedarome tiksliai pagal recepta smile.gif


vat butent ax.gif nu niekaip nemoku gaminti tiksliai pagal recepta doh.gif visada savo fantazijos prigrudu, o galiausiam varijante gaunasi, kad tikrojo recepto liko tik puse mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Aš niekada negaminu pagal receptą blush2.gif Na gal tik kepiniai reikalauja daugiau tikslumo....o taip pas mane visiškas fristailas.Turiu du didelius segtuvus receptų,dar iš tarybinių žurnalų net,traukiu,ieškau,eksperimentuoju...
Atsakyti