Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(inetum @ 2010 05 25, 13:54)
sveika ELENA norejau paklasuti o siam vyniotiniui naudojai salto rukymo ar karsto sonine nes ju yra dveju rusiu  ax.gif


Aš dariau su karšto rūkymo,nes pagalvojau kad šalto bus gal sasusoka blush2.gif Bet galima ir su šviežią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 07:56)

Ne, virtų nededu,tik varškę  4u.gif Pabandykit,nors nedaug padarykit,varškės visai nesijaučia...imu 9 %  4u.gif 


blush2.gif nedrąsu...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 24, 13:03)
[color=darkviolet]
Ačiū  4u.gif
Tai kad neturiu  blush2.gif

Savaitgalis  biggrin.gif

Cepakai.Na cepakai kaip cepakai.Gaunasi skanus visada kaip tyčia  lotuliukas.gif
Į bulvių masę dedu varškės ir krakmolo kur lieka.



As is tokios mases darau keptus cepelinus , nors gal ne cepelinus ,o blynus , nes i vidu nieko nededu. Sitaip paruosta mase darau tokus storokus blynus , na storiu kaip zemaicius, juos apkepu keptuveje , paskui dedu i karsciui atsparu inda ipilu truputi vandens , dedu grietines , sviesto , priekoniu ir kisu i orkaite troskinimui. Oi kaip seniai dariau tokius cepelinus , buvau jau ir pamirsus, ax.gif Elena primine , reiks kada vel pasidaryti, pabandysiu ir su farsu virti.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 25, 14:43)
blush2.gif  nedrąsu...


lotuliukas.gif

Aišku nedrąsu,aš tai kažkaip nebijau eksperimentuoti blush2.gif
Bet logiškai pagalvok...bulvės ir varškė dera? Dera...aš kartais bulvinius blynus su varškę valgau...vadinasi suvalgysi jei ką lotuliukas.gif Arba darai cepelinus...nors du padaryk su varškę ir atskirai išvirk mirksiukas.gif
Atsakyti
Tinka vaske mirksiukas.gif mano mama, seniai taip cepelinus gamina, su varske thumbup.gif
o mes, bulvinius blynus, tik su varske ir grietine valgom rolleyes.gif skaniau mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 05 25, 15:03)
Labutis 4u.gif snd. gaminsiu si patiekaliuka mirksiukas.gif iskilo klausimu g.gif kaip susukti, kad ta mase nepabegtu, juk galai gausis atviri? ir uztenka is vienos ir kitos puses apkepti? cia atidengus dangti ax.gif  g.gif ar uzdengus kept?man vis atrodo, kad vidus neiskeps tongue.gif  doh.gif
Aciu mirksiukas.gif  4u.gif

jie nesigauna atviri stenkites susukt panasiai kaip balandeli,o paskui i kiausini ir gerai apvoliokit dziuveseliuose,gal uztenka ir is dvieju pusiu apkept,bet as ir soniukus apkepu ir tik nesibaiminkit viskas ten kuo geriausiai iskepa,o kepti patariu uzdengus dugnu ir ne ant dideles ugnies antraip gali ne iskepti o sudegti.
Atsakyti
TROSKINTA JAUTIENA.Reikes jautienos,morku,svoguno,pieno,v.s.miltu,ciobreliu,mairunu,a.s.garstyciu,pipiru grustu,druskos,petrazoliu. Mesa pamarinavau su grustais pipirais ir ciobreliais.I ikaitinta keptuve deti juostelemis pjaustyta jautiena,kepti tol kol graziai apskrus,tada mesa sukresti i puoda,pilti vandens iki puses,kad visiskai neapsemtu deti smulkintu petrazoliu,berti mairuno ir troskinti.Pasiruosti padaza,morkas pjaustyti griezineliais,svoguna ziedeliais deti i keptuve ir troskinti,kai darzoves suminkstes deti a.s. garstyciu,pamaisyti,tada pilti pieno,berti miltus,viska gerai ismaisyti ir supilti ant mesytes,padruskinti ir dar siek tiek patroskinti.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 15:02)
Aišku nedrąsu,aš tai kažkaip nebijau eksperimentuoti  blush2.gif
Bet logiškai pagalvok...bulvės ir varškė dera? Dera...aš kartais bulvinius blynus su varškę valgau...vadinasi suvalgysi jei ką  lotuliukas.gif Arba darai cepelinus...nors du padaryk su varškę ir atskirai išvirk  mirksiukas.gif


aš ne dėl to kad dera.. aš pergyvenu, kad gi nesuirtų, neišbyrėtų jie man beverdant... o varškės blenderiuot nereik? 4u.gif



jurga r, norėjau paklaust jūsų apie prieš porą psl įmestą silkės užkandį. .ar be avokado galima apsiet? MB jo nemėgsta...
Atsakyti

jurga r, norėjau paklaust jūsų apie prieš porą psl įmestą silkės užkandį. .ar be avokado galima apsiet? MB jo nemėgsta...
[/quote]
Gal ir galit siaip nesu bandzius tokio varianto,bet man su avokadu labai skanu, o mano vyras ir tokiu patiekalu nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 03 30, 20:25)

Vau kaip skanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 14:20)
Aš dariau su karšto rūkymo,nes pagalvojau kad šalto bus gal sasusoka  blush2.gif Bet galima ir su šviežią  mirksiukas.gif 

as si vyniotini dariau su salto rukymo sonine,viduj malta kiauliena su prieskoniais ir dar keptu morku su svogunais pridejau,kepiau susukus i folija,pabaigoj folija atidengiau.
buvo skanu ir graziai atrode,atsales tikrai labai graziai pjaustesi.
SAUNI IDEJA.ACIU!
Atsakyti
mergaitės, jūs čia tikros kulinarės.Ką galima padaryti iš virtos maltos mėsos, vaakr kepiau žemaičių blynus ir nemažai liko.Kažkaip jau blynų ir cepelinų nelabai norisi.Bet nesugalvoju kur ją panaudoti g.gif
Atsakyti