Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Elena, nepamenu ar į Cepakus dedat virtas bulves, ar jau kai dedat varškę bulvių virtų nebereik? g.gif 4u.gif

o krevetės heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 25, 00:53)
Elena, nepamenu ar į Cepakus dedat virtas bulves, ar jau kai dedat varškę bulvių virtų nebereik? g.gif  4u.gif
o krevetės  heart.gif  heart.gif

Ne, virtų nededu,tik varškę 4u.gif Pabandykit,nors nedaug padarykit,varškės visai nesijaučia...imu 9 % 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 24, 14:03)
[color=darkviolet]
Ačiū  4u.gif
Tai kad neturiu  blush2.gif

Elena, jums pats laikas jau butu koki kulinarini tinklapi susikurt, nes receptai ir nuotraukos jusu stulbinancios! Viskas taip paprastai pagaminama, bet taip graziai pateikta, kad atrodo monitoriaus kampa nukastum biggrin.gif
Atsakyti
ELENA,negaliu susilaikyti Jusu nepagyrusi,tokie visi receptukai saunus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2010 05 25, 08:55)
ELENA,negaliu susilaikyti Jusu nepagyrusi,tokie visi receptukai saunus 4u.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif Jus tik gaminkit,klauskit...
Jau buvau nusprendus viskas...man užtenka...apkristai kam to reikia???
Nes gaunų visokių komentarų doh.gif Tipo ne aš čia gaminu,traukiu nuotraukas iš kažkur...ir taip toliau...Bet,lai sau rašo ir pūtuojasi,nekreipsiu aš dėmesio,dabar tyčia norisi dar daugiau receptų pridėti lotuliukas.gif O tos kurios rašo arba apkritai gamint nemoka...arba valgo sasiskas su bulvėmis kasdien doh.gif
Atsakyti
NU geras ir is kur tokiu atsiranda smile.gif

As vakar dariau tuos cepelinus su varske, man jie tokie guminukai gavos, ar taip ir turi but, ar visgi kazka ne taip padariau.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 05 25, 09:13)
NU geras ir is kur tokiu atsiranda smile.gif

As vakar dariau tuos cepelinus su varske, man jie tokie guminukai gavos, ar taip ir turi but, ar visgi kazka ne taip padariau.

Ane g.gif Na kad nelabai guminukai...bet mergaitės aš jums pasakysiu labai priklauso nuo bulvių smile.gif O gal krakmolo per daug buvo?
Atsakyti
Siaip cepelinai tikrai buvo skanus smile.gif kita karta bandysiu, gal maziau kiek bulviu ideti, gal kartais ju per daug buvo.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 09:03)
Ačiū mergaitės  4u.gif Jus tik gaminkit,klauskit...
Nes gaunų visokių komentarų  doh.gif Tipo ne aš čia gaminu,traukiu nuotraukas iš kažkur...ir taip toliau...Bet,lai sau rašo ir pūtuojasi,nekreipsiu aš dėmesio,dabar tyčia norisi dar daugiau receptų pridėti  lotuliukas.gif O tos kurios rašo arba apkritai gamint nemoka...arba valgo sasiskas su bulvėmis kasdien  doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as esu tik tyli sios temos stebetoja...bet Tavo Elena isradingumui ribu nera... super!!!
as is tu, kur daznai del laiko trukumo (o gal cia save apgaudineju? g.gif ) verdu makaronus ir bulves su sasyskom, mirksiukas.gif bet... kasdien pries gamindama vakariene uzsuku cia- akis paganyt ir nors kokio ikvepimo gauti... saunuoles jus !! aciu Jums uz puikias idejas...juk zinot kaip buna- rodos rankas turi, pagaminti viska gali- o ideju truksta...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 18, 11:43)
[color=darkviolet].

[b]Faršo vyniotinis

Šoninės

sveika ELENA norejau paklasuti o siam vyniotiniui naudojai salto rukymo ar karsto sonine nes ju yra dveju rusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 21, 13:59)
VISTIENOS SUKTINUKAI SU IDARU

Labutis 4u.gif snd. gaminsiu si patiekaliuka mirksiukas.gif iskilo klausimu g.gif kaip susukti, kad ta mase nepabegtu, juk galai gausis atviri? ir uztenka is vienos ir kitos puses apkepti? cia atidengus dangti ax.gif g.gif ar uzdengus kept?man vis atrodo, kad vidus neiskeps tongue.gif doh.gif
Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 08:03)
Ačiū mergaitės  4u.gif Jus tik gaminkit,klauskit...
Nes gaunų visokių komentarų  doh.gif Tipo ne aš čia gaminu,traukiu nuotraukas iš kažkur...ir taip toliau...Bet,lai sau rašo ir pūtuojasi,nekreipsiu aš dėmesio,dabar tyčia norisi dar daugiau receptų pridėti  lotuliukas.gif O tos kurios rašo arba apkritai gamint nemoka...arba valgo sasiskas su bulvėmis kasdien  doh.gif

jeigu ne jūsų visų receptukai wub.gif , tai turbūt ir mes valgytume tik sasyskas biggrin.gif
Atsakyti