Elena, nepamenu ar į Cepakus dedat virtas bulves, ar jau kai dedat varškę bulvių virtų nebereik?
o krevetės
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 25, 00:53)
Elena, nepamenu ar į Cepakus dedat virtas bulves, ar jau kai dedat varškę bulvių virtų nebereik?
o krevetės
o krevetės
Ne, virtų nededu,tik varškę Pabandykit,nors nedaug padarykit,varškės visai nesijaučia...imu 9 %
ELENA,negaliu susilaikyti Jusu nepagyrusi,tokie visi receptukai saunus
QUOTE(2jolitka @ 2010 05 25, 08:55)
ELENA,negaliu susilaikyti Jusu nepagyrusi,tokie visi receptukai saunus
Ačiū mergaitės Jus tik gaminkit,klauskit...
Jau buvau nusprendus viskas...man užtenka...apkristai kam to reikia???
Nes gaunų visokių komentarų Tipo ne aš čia gaminu,traukiu nuotraukas iš kažkur...ir taip toliau...Bet,lai sau rašo ir pūtuojasi,nekreipsiu aš dėmesio,dabar tyčia norisi dar daugiau receptų pridėti O tos kurios rašo arba apkritai gamint nemoka...arba valgo sasiskas su bulvėmis kasdien
NU geras ir is kur tokiu atsiranda
As vakar dariau tuos cepelinus su varske, man jie tokie guminukai gavos, ar taip ir turi but, ar visgi kazka ne taip padariau.
As vakar dariau tuos cepelinus su varske, man jie tokie guminukai gavos, ar taip ir turi but, ar visgi kazka ne taip padariau.
QUOTE(lile @ 2010 05 25, 09:13)
NU geras ir is kur tokiu atsiranda
Ane Na kad nelabai guminukai...bet mergaitės aš jums pasakysiu labai priklauso nuo bulvių O gal krakmolo per daug buvo?
Siaip cepelinai tikrai buvo skanus kita karta bandysiu, gal maziau kiek bulviu ideti, gal kartais ju per daug buvo.
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 09:03)
Nes gaunų visokių komentarų Tipo ne aš čia gaminu,traukiu nuotraukas iš kažkur...ir taip toliau...Bet,lai sau rašo ir pūtuojasi,nekreipsiu aš dėmesio,dabar tyčia norisi dar daugiau receptų pridėti O tos kurios rašo arba apkritai gamint nemoka...arba valgo sasiskas su bulvėmis kasdien
as esu tik tyli sios temos stebetoja...bet Tavo Elena isradingumui ribu nera... super!!!
as is tu, kur daznai del laiko trukumo (o gal cia save apgaudineju? ) verdu makaronus ir bulves su sasyskom, bet... kasdien pries gamindama vakariene uzsuku cia- akis paganyt ir nors kokio ikvepimo gauti... saunuoles jus !! aciu Jums uz puikias idejas...juk zinot kaip buna- rodos rankas turi, pagaminti viska gali- o ideju truksta...
QUOTE(Elena @ 2010 05 18, 11:43)
sveika ELENA norejau paklasuti o siam vyniotiniui naudojai salto rukymo ar karsto sonine nes ju yra dveju rusiu
QUOTE(jurga r @ 2010 05 21, 13:59)
VISTIENOS SUKTINUKAI SU IDARU
Labutis snd. gaminsiu si patiekaliuka iskilo klausimu kaip susukti, kad ta mase nepabegtu, juk galai gausis atviri? ir uztenka is vienos ir kitos puses apkepti? cia atidengus dangti ar uzdengus kept?man vis atrodo, kad vidus neiskeps
Aciu
QUOTE(Elena @ 2010 05 25, 08:03)
jeigu ne jūsų visų receptukai , tai turbūt ir mes valgytume tik sasyskas Jau buvau nusprendus viskas...man užtenka...apkristai kam to reikia???