kokį faršą naudojai?
QUOTE(grange @ 2010 05 24, 09:55)
kokį faršą naudojai?
as kalakutiena visada naudoju, bet galima bet koki. Originaliam recepte kiauliena buvo parasyta.
tai v a galvoju kad su tokiu tai gausis minkštai, o mes kiaulienos nevalgom, tai su jautienos nežinau kaip čia būtų,nes viliojančiai atrodo, bet bijau kad bus sausa. nebent kalakutienos paieškočiau,bet nesu mačius
Elena vis stebiuosi is kur jus turite tiek fantazijos, nes visi receptai tiesiog nuostabus, o pateikimas gal turite savo bloga, kuriame butu sudeti visi jusu isbandyti receptukai?
QUOTE(grange @ 2010 05 24, 13:15)
tai v a galvoju kad su tokiu tai gausis minkštai, o mes kiaulienos nevalgom, tai su jautienos nežinau kaip čia būtų,nes viliojančiai atrodo, bet bijau kad bus sausa. nebent kalakutienos paieškočiau,bet nesu mačius
grange, tai imk vistiena, ji dar minkstesne uz kalakutiena bus.
QUOTE(Alborada @ 2010 05 24, 13:24)
Elena vis stebiuosi is kur jus turite tiek fantazijos, nes visi receptai tiesiog nuostabus, o pateikimas gal turite savo bloga, kuriame butu sudeti visi jusu isbandyti receptukai?
Ačiū
Tai kad neturiu
Savaitgalis
Cepakai.Na cepakai kaip cepakai.Gaunasi skanus visada kaip tyčia
Faršo niekada nenaudoju pirktinio.Smulkinu su blenderiu.Kartu dedu daug svogūno,česnako ir daug prieskoninių žolelių
Į bulvių masę dedu varškės ir krakmolo kur lieka.
Varškės dedu iš akies...pvz vakar gavosi 14 cepelinų, varškės sunaudojau visą pokelį Skanaus
Ten šalia tiesiog bulvių kukuliai be faršo.Dukra labai mėgsta
Keptos krevetės...niam niam...
Tigrinės krevetės atšaldome.
Paruošiame marinadą: išspaudžiame česnako,įpilame alyvuogių aliejaus,išspaudžiame citrinos sulčių, dedame druskos pagal skonį ir pipirų (pas mane apelsininiai).Viską išmaišome ir užpilame krevetės.Paliekam pasimarinavimui.
Padažui sumaišome grietinę,majonezą,agurką,krapus ir kaparėlius
Krevetės suveriame ant iešmelių ir kepame kur mums patinka...keptuvėje...orkaitėje...ant grotelių
Makaronai.
Čia jau labai elementaru,galima sakyti čia mano dukra gamino
Makaronus išverdame.
Mėsą supjaustome plonomis juostelėmis,paskaniname su druską,pipiriukais ir įpilame alyvuogių aliejaus.Paliekami truputį pasimarinuoti,po to apkepame ant gerai įkaitintos keptuvės
QUOTE(Nova @ 2010 05 24, 09:03)
As iki siol irgi tik zuvies teftelius zinojau, bet pasirodo ir mesos buna Super skanus ir paprastai padaromas dalykas. Nesu didele mesos megeja, bet tefteliu net persivalgiau valgydama
o mesos ne frikadeles
Siiap jau nesvarbu kas , bet skaniai atrodo
QUOTE(Nova @ 2010 05 23, 19:17)
Mėsos tefteliai padaže
mmmmmm................labai skaniai atrodo ir aščiu už įdėją į padažiuką dėti majonezo
QUOTE(Elena @ 2010 05 24, 14:03)
Cepakai.Na cepakai kaip cepakai.Gaunasi skanus visada kaip tyčia ..
na baltas pavydas kad "skanūs kaip visada", man vis nesiseka jų įveikti
QUOTE(Nova @ 2010 05 24, 13:02)
grange, tai imk vistiena, ji dar minkstesne uz kalakutiena bus.
aha, paieškosiu, nes kažkaip įprastuose supermarketuose akys neužkliuvo
Elena,ar Jūs esate registruota iki.lt ?
QUOTE(Baltija @ 2010 05 24, 19:08)
Elena,ar Jūs esate registruota iki.lt ?
Taip...prikalbino
QUOTE(Elena @ 2010 05 24, 18:30)
tai gerai nes aš ten benaršydama pamačiau Jūsų nuotraukas ir pagalvojau, kad kažkas jas vagia