Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ir man viniotinis superinis thumbup.gif tikrai meginsiu daryti,ideja irgi superine thumbup.gif ir sumastyk tu man g.gif smile.gif
Atsakyti
Sekmadienį valgėm labai skanius, gaivius sumuštinius. Kadangi Lietuvoje jau rytas, tad pasidalinsiu receptuku:


user posted image


Šveicariški sumuštiniai su kriauše


4 riekelės pilno grūdo duonos (whole wheat bread - tai turbūt atitiktų lietuvišką Vilniaus duoną skurdinimui TOSTE grūdėtają, nors, manau, galit daryt su bet kuria duona, kurią naudojat skrudinimui)
4 a.š. medaus-garstyčių padažo (Honey mustard - būna čia pas mus toks pirkt, populiarus baisiai, pilamas ant salotų ir ne tik. Galit keist majonezu, ar majonezo, garstyčių, medaus mišiniu)
4 riekėlės šveicariško sūrio (Swiss Cheese, drąsiai naudokit savo mėgstamą fermentinį sūrį)
1 didelė kriaušė, supjaustyta riekutėmis
2 griežinėliai raudonojo svogūno
2 a.š. smulkintų pekano riešutų (tiks ir graikiški)

Ant dviejų duonos riekelių užtepkite medaus-garstyčių padažą. Ant jo uždėkite po riekelę sūrio, dėkite kriaušės gabalėlius, svogūną ir pabarstykite riešutais. Ant viršaus dėkite likusį sūrį ir duonos riekeles.
Pašildykite mikrobangų krosnelėje 20-30 sekundžių arba iki kol sūris išsilydys.

Skanaus wink.gif

PS. Nuotraukoje - sumuštinis prieš kepimą. Kriaušę aš pjausčiau šiaudeliais, o svogūną - kubeliukasi. Tikrai skanu, greita ir paprasta wink.gif
Atsakyti
[quote=Katu,2010 05 19, 07:34]
Sekmadienį valgėm labai skanius, gaivius sumuštinius. Kadangi Lietuvoje jau rytas, tad pasidalinsiu receptuku:
user posted image
[size=7]

[/quote
Katu 4u.gif
Sumuštinukai pažadino ryto apetitą 4u.gif
aš,manau juos galima valgyti ir nešildytus.
Prisipažinsiu ,kad tą aptepą aš,darnai naudoju,aš tepu sviestoant duonos ir tada tepu garstyčių mišinį ir dedu virtų kiaušinių griežinėlių,
Skonis nuostabus.
Katu 4u.gif -ačiū už skanų receptuką 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, nu ir plepat doh.gif as jau laukiu pietu, nes vakar pagal kazkurios receptuko zuvies kukuliukus dariau,mmm kaip skaniai atrodo, o MB ragavo tai sake 100balu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 05 14, 08:48)
ten rašo, kad pirko mielinę tešlą, bet ją paprasta pasigamint, SOnatinos receptuose galit rast ir čia buvo neseniai įmesti keli variantai.

Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Keliu šios dienos pietukus. atleiskit, kad sriuba 'ne į temą', bet labai skani gavosi- net vaikai valge bigsmile.gif biggrin.gif
Kiauliena, panaši į kinietišką biggrin.gif

1 kg kiaulienos, plaustytos plonom juostelem
2 svogūnų
1 didelė morka
1 česnako skiltelė
apie 8 v.s. sojų padažo
alyvų aliejaus
vandens
druskos, pipirų
šaukštas krakmolo
pekino kopūsto , pjaustyto, pora saujų.

Mėsą iškepiau aliejuje, sudėjau svogūnus pjaustytus pusžiedžiais, ratukais pjaustytą morką, įpyliau vandens, sudėjau prieskonius ir troškinau, kol mėsa suminkštėjo. Sudėjau kopūstą, po poros minučių supyliau sojų padažą su trupučiu vandens ir jame išmaišytu krakmolu.
user posted image
Skanu su ryžiais.
Originalus receptas ČIA
Sriubai:
litras mėsos sultinio
Viena paprika
Pora svogūnų
Morka
Pora sauju virtų pupelių
Dvi bulvės
Trys pomidorai
Kopūsto gūželė
Alyvų aliejaus kepimui, druskos, pipirų, džiovintų žolelių prieskonių mišinio, džiovinto česnako žiupsnelis.

Į verdantį sultinį dėjau pjaustytą kopūstą ir bulves. Kol virė, aliejuje iškepiau likusias daržoves, pagardinau jas prieskoniais. Ir, kai beveik suminkštėjo, sudėjau į kopūstus. Subėriau pupeles. Viriau dar keletą minučių, tiesiog, kol išvirė. Gavosi labai gero, intensyvaus skonio, soti tokia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 19 gegužės 2010 - 13:55
QUOTE(brashke77 @ 2010 05 19, 15:
[cool.gif
Sriubai:[/b]
litras mėsos sultinio
Viena paprika
Pora svogūnų
Morka
Pora sauju virtų pupelių
Dvi bulvės
Trys pomidorai
Kopūsto gūželė
Alyvų aliejaus kepimui, druskos, pipirų, džiovintų žolelių prieskonių mišinio, džiovinto česnako žiupsnelis.

Į verdantį sultinį dėjau pjaustytą kopūstą ir bulves. Kol virė, aliejuje iškepiau likusias daržoves, pagardinau jas prieskoniais. Ir, kai beveik suminkštėjo, sudėjau į kopūstus. Subėriau pupeles. Viriau dar keletą minučių, tiesiog, kol išvirė. Gavosi labai gero, intensyvaus skonio, soti tokia  rolleyes.gif
user posted image

jusu sriubyte thumbup.gif ,o sultinys naturalus nuo mesytes ar is kubeliu.
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 19, 16:54)
jusu sriubyte  thumbup.gif ,o sultinys naturalus nuo mesytes ar is kubeliu.

megstu virti vistienos kauliukus. kubelius jau ir uzmirsti baigiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 05 19, 18:24)
megstu virti vistienos kauliukus. kubelius jau ir uzmirsti baigiam  4u.gif

nu man irgi skaniausia sriuba su nuvirta vistiena thumbup.gif
Atsakyti
Jurga r, isbandziau snd. kiaulienos kepsnelius su kalafijorais ax.gif
Labai buvo skanu mirksiukas.gif Aciu uz gera receptuka 4u.gif
Reikes ir man ax.gif nepatingeti ir firmini savo karkos vyniotini, jums aprasyti ir parodyti kaip gaminasi, ir kaip yra skanu biggrin.gif vis tik naturalu, be konservantu, tokio parduotuveje nenusipirktumet rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
butinai idekit vis noriu ir as ismokt gamint karkos vyniotini,esu ragavus namuose gaminto tai labai skanu thumbup.gif 4u.gif Smagu kad patiko. ax.gif
Atsakyti
Klausimas apie sultinius - ar verdant tik vienam kartui, ar išsiverdat daugiau ir užsišaldot? O patiekalai visų nuostabūs - super good.gif
Atsakyti