Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Prasau pagalbos 000189.gif

Ieskau recepto ir niekaip negaliu surasti. Gal kas turite issisaugoje unsure.gif Recepte tesla, i kuria yra iviniojama desrele ir paskui ji yra supjaustoma ir deliojama i skirtingas puses. Gaunasi kaip kasa. Kepama orkaiteje!
Labai busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Tai galima padaryt ir su Mantingos bemiele sluoksniuota tešla, galima su mieline, o dar dešreles įvyniodavau į kiaušinio, kefyro, miltų tešlą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2010 05 14, 01:02)
Prasau pagalbos  000189.gif

Ieskau recepto ir niekaip negaliu surasti. Gal kas turite issisaugoje unsure.gif  Recepte tesla, i kuria yra iviniojama desrele ir paskui ji yra supjaustoma ir deliojama i skirtingas puses. Gaunasi kaip kasa. Kepama orkaiteje!
Labai busiu dekinga uz pagalba 4u.gif

Prašom 4u.gif Kasytės
Šiame recepte gaminta iš mielinės tešlos (pirktinės), bet man regis labai puikiai tiktų ir "Mantingos" bemielė sluoksniuota tešla thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 14 gegužės 2010 - 07:33
QUOTE(Jucke @ 2010 05 14, 08:11)

Kaip graziai atrodo bigsmile.gif Bet nesuprantu rusiskai doh.gif O ten rasoma kokia tesla gaminama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 14, 08:27)
Kaip graziai atrodo bigsmile.gif Bet nesuprantu rusiskai doh.gif O ten rasoma kokia tesla gaminama? g.gif

ten rašo, kad pirko mielinę tešlą, bet ją paprasta pasigamint, SOnatinos receptuose galit rast ir čia buvo neseniai įmesti keli variantai.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 14, 08:27)

galit pasinaudoti verteju:

http://translate.goo...aciya-1015.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 05 08, 20:16)
Gal ir žinomas patiekalas, bet aš kepiau pirmą kartą smile.gif

Tik aš neturėjau balzaminio acto, bei valgėm be duonos ir salotų. Skonis pasakiškas  wub.gif

Norejau jusu paklausti, kokiu padazu cia nuotraukoj uzpylet? Ar tuo kur liko nuo sluoksniavimo, ar papildomai dar kazkoki darete? Nes pagal recepta ne visai toks isejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 12, 16:08)
nu va ir mano zuikis jau pagamintas pagal NOVOS recepta tik as vietoj kalakutienos pasirinkau jautienos farsa,nu tikrai labai skanu

kepaiu ir aš tokį pat, vaizdelis panašus į jūsų.. tik man nepatiko kad kepant toje kekso formoje išsiskyrė daug skysčio, ir tas zuikis turbūt virė greičiau nei kepė doh.gif gal kalta aš kad uždengiau folija..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 14, 21:17)
kepaiu ir aš tokį pat, vaizdelis panašus į jūsų.. tik man nepatiko kad kepant toje kekso formoje išsiskyrė daug skysčio, ir tas zuikis turbūt virė greičiau nei kepė doh.gif  gal kalta aš kad uždengiau folija..?  g.gif

nu ir man to skyscio issiskyre bet as ji nupyliau atsargiai ir vel ikisau kepti ir viskas gavosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
idedu savo lietinukus su bananais.Tesla:3kiausiniai,0.5l pieno,stikline miltu,cukraus.Ant iskeptu blynu pjausciau griezineliais bananus ir graziai sulanksciau.Skanaus!Istikruju labai paprasti ir labai skanus blyneliai.user posted image
Atsakyti
Gardu wub.gif
Atsakyti
Labai graziai ir skaniai atrodo(ta pati siandien dariau pusryciams) ax.gif
Atsakyti