QUOTE(Elena @ 2010 05 08, 20:17)
Įdaryti baklažanai
baklažanas;
morkos (mėgstu daug morkų ;
česnakas
jautienos faršas
majonezas;
tarkuoto sūrio;
druska,
pipirai
krapai/ petražolės/bazilikas
Baklažaną perpjauti išilgai per pusę, vidų išskobti, pabarstyti druska ir palikti pastovėti.
Morką supjaustyti su skustuku.
Į faršą sudėti smulkintą baklažano vidų, prieskonius, druską,žalumynus,majonezo šaukštą, viską gerai išmaišyti.
Baklažano puseles nusausinti popierine servetėle ir sudėti į jas įdarą.
Į kepimo indą dedame morkas,sudedame baklažanus, įpilame biški sultinio ir troškiname maždaug 230° C orkaitėje apie 30-40 min.
Baigiant kepti, užbarstyti tarkuotą sūrį
baklažanas;
morkos (mėgstu daug morkų ;
česnakas
jautienos faršas
majonezas;
tarkuoto sūrio;
druska,
pipirai
krapai/ petražolės/bazilikas
Baklažaną perpjauti išilgai per pusę, vidų išskobti, pabarstyti druska ir palikti pastovėti.
Morką supjaustyti su skustuku.
Į faršą sudėti smulkintą baklažano vidų, prieskonius, druską,žalumynus,majonezo šaukštą, viską gerai išmaišyti.
Baklažano puseles nusausinti popierine servetėle ir sudėti į jas įdarą.
Į kepimo indą dedame morkas,sudedame baklažanus, įpilame biški sultinio ir troškiname maždaug 230° C orkaitėje apie 30-40 min.
Baigiant kepti, užbarstyti tarkuotą sūrį
man butu gaila taip ispuosta patiekala valgyt