labas rytas
paskaitinėju aš čia jūsų temukę.Nu smagu, foto nuostabios, tikros šeimininkės.Reiks gal ir man prie jūsų prisijungti
Sveikos
aš,čia dėl apelsininių pipirų.
Tikiuosiu kiekviena mama,namuose turi apelsinų vaisių,
Nutarkavus apelsino viršų{tik reikia su šepetuku kruopščiai nuplauti.
Sugrūsti baltus pipirus.
Apelsino nutarkuotą masę paberti ant lėkštutės išdžiovinti.
Sumaišyti su pipirais ir gausime aromatingesniu prieskonių mišinį.
Manau jis bus narūralesnis mišinys savo sudėtimi.
Tai aš,mačiau per viena tv. laidą.
Tik reikia truputi tam skirti laiko.
aš,čia dėl apelsininių pipirų.
Tikiuosiu kiekviena mama,namuose turi apelsinų vaisių,
Nutarkavus apelsino viršų{tik reikia su šepetuku kruopščiai nuplauti.
Sugrūsti baltus pipirus.
Apelsino nutarkuotą masę paberti ant lėkštutės išdžiovinti.
Sumaišyti su pipirais ir gausime aromatingesniu prieskonių mišinį.
Manau jis bus narūralesnis mišinys savo sudėtimi.
Tai aš,mačiau per viena tv. laidą.
Tik reikia truputi tam skirti laiko.
QUOTE(JovkėS @ 2010 04 11, 22:50)
Cia as galiu atsakyti
Yra santa marijos tu apelsininiu pipiru. Visose prekybos centruose. O nuo antradienio maximoj bus 40proc nuolaida Santa marijos prieskoniams
Yra santa marijos tu apelsininiu pipiru. Visose prekybos centruose. O nuo antradienio maximoj bus 40proc nuolaida Santa marijos prieskoniams
Ne nuo antradienio o tik ketvirtadieni akcija
Sveikutes
Noriu uzkietejusiu ir patyrusiu seimininkiu paklausti
Nusprendem nevalgyti kiaulienos tad noriu ismokti skaniu patiekalu is jautienos
Sakykit, kaip skaniai iskepti kepsnius, sultingus ir ne per kieciausius, na kaip kavinese buna jau tokie sultingi ir minksti, kad niam, niam....
Ir koki marinata daryti
Is anksto dekoju
Noriu uzkietejusiu ir patyrusiu seimininkiu paklausti
Nusprendem nevalgyti kiaulienos tad noriu ismokti skaniu patiekalu is jautienos
Sakykit, kaip skaniai iskepti kepsnius, sultingus ir ne per kieciausius, na kaip kavinese buna jau tokie sultingi ir minksti, kad niam, niam....
Ir koki marinata daryti
Is anksto dekoju
QUOTE(Irmama @ 2010 04 12, 17:33)
Sveikutes
Noriu uzkietejusiu ir patyrusiu seimininkiu paklausti
Nusprendem nevalgyti kiaulienos tad noriu ismokti skaniu patiekalu is jautienos
Sakykit, kaip skaniai iskepti kepsnius, sultingus ir ne per kieciausius, na kaip kavinese buna jau tokie sultingi ir minksti, kad niam, niam....
Ir koki marinata daryti
Is anksto dekoju
Noriu uzkietejusiu ir patyrusiu seimininkiu paklausti
Nusprendem nevalgyti kiaulienos tad noriu ismokti skaniu patiekalu is jautienos
Sakykit, kaip skaniai iskepti kepsnius, sultingus ir ne per kieciausius, na kaip kavinese buna jau tokie sultingi ir minksti, kad niam, niam....
Ir koki marinata daryti
Is anksto dekoju
jautiena labai priklauso kokio senumo gyvulys, kuo senesnio, tuo ji kietesnė ir sunkiau ją išminkštinti. Jei finansai leidžia pirkit išpjovą, ji ir nemarinuota minkšta. O šiaip į marinatą pilkit šiek tiek aliejaus ir ne mažiau kaip parą marinuokit
Siluma uzjautet mazai begaminat
Suktinukai apiat
Turejau jautienos mentes, jos plonai atpjoviau ir labai plonai pamusau, ant jos uzdejau vistos krutineles plonu juosteliu, uzmeciau maisiuka ir priplakiau prie jautienos, patepiau majonezu, zolelem pabarsciau, ir plonai atpjoviau k.r. sonines juosteliu, jomis uzklojau krutinele ir viska susukau.Truputi apsukau siulu, dejau i ikaitinta keptuve, su trupuciu sviestuko ir apkepiau greit, sumeciau i folija, uzpyliau truputi sultinuko, uzsandarinau ir ikaitintoj orkaitej apie pusvalanduka kepiau, paskui praplesiau, apslaksciau virsu ir padidinus temp iki max. dar pakepiau apie 10min.Padazau dariau astroka-garstycios, al.aliejus, sojos p., balzamiko actas, cesnakai ir likes sultinys nuo suktinuku.
Suktinukai apiat
Turejau jautienos mentes, jos plonai atpjoviau ir labai plonai pamusau, ant jos uzdejau vistos krutineles plonu juosteliu, uzmeciau maisiuka ir priplakiau prie jautienos, patepiau majonezu, zolelem pabarsciau, ir plonai atpjoviau k.r. sonines juosteliu, jomis uzklojau krutinele ir viska susukau.Truputi apsukau siulu, dejau i ikaitinta keptuve, su trupuciu sviestuko ir apkepiau greit, sumeciau i folija, uzpyliau truputi sultinuko, uzsandarinau ir ikaitintoj orkaitej apie pusvalanduka kepiau, paskui praplesiau, apslaksciau virsu ir padidinus temp iki max. dar pakepiau apie 10min.Padazau dariau astroka-garstycios, al.aliejus, sojos p., balzamiko actas, cesnakai ir likes sultinys nuo suktinuku.
Srove, jetau kaip skaniai atrodo
Sveikos
As dar tik labai pradedancioji seimininke nusiziurejau kepti Sroves vistiena ant iesmeliu. Mesyte jau suruosta laukia rytojaus. Tik man iskilo klausimas...kiek laiko orkaiteje juos kepti ir kokioje temperaturoje? is pradziu deti folija ant virsaus? paskuj vartyti ta vistiena kad is visu pusiu apskrustu?
As dar tik labai pradedancioji seimininke nusiziurejau kepti Sroves vistiena ant iesmeliu. Mesyte jau suruosta laukia rytojaus. Tik man iskilo klausimas...kiek laiko orkaiteje juos kepti ir kokioje temperaturoje? is pradziu deti folija ant virsaus? paskuj vartyti ta vistiena kad is visu pusiu apskrustu?
QUOTE(jurga r @ 2010 04 12, 11:19)
siaip tai as ir naudoju santa marijos prieskonius,bet kai niekada tokiu neprireike tai per daug ju ir neieskojau,reikes isigyt,o akcija bus tik ketvirtadieni prieskoniams,ir aciu uz atsakyma.
Norėjau perspėti, kad tie apelsininiai pipirai būna ne prie paprastų Santa Marios prieskonių, o tokie stikliniuose indeliuose, iš serijos "More by Santa Maria" ir kainuoja jie virš 11lt beros Bet tikrai labai labai aromatingi, suteikia egzotišką skonį bei kvapą vištienai, prigijo mano virtuvėje
Man is tos pacios prieskoniu serijos labai prigijo bazilikai
Mazyle , aš tai keptuvėje kepiau snd eisiu dar tu prieskoniu apelsininių irskoti