Lasisu kotletai pagal "Oliverio ministerija"
600 gr. bulviu
500 gr. lasisos
alyvuogiu aliejaus
druskos
maltu pipiru
petrazoliu
svogunu laisku (originaliame recepte nebuvo, bet as idejau)
1 v.s. miltu
1 kiausinis
1 citrina
Bulves isvirti pasudytame vandenyje ir sugrusti. Lasisa itrinti alyvuogiu aliejumi, druska, pipirais ir istroskinti garuose apie 10-12 min. I pravesusias bulves, ideti susmulkinta troskinta lasisa, miltus, imusti kiausini, sudeti smulkintas petrazoles ir svogunu laiskus, ispausti visos citrinos sultis bei pasudyti ir pipiriuku imaisyti. Viska gerai ismaisom, formuojam nedidelius kotletukus, juos apvoliojame miltuose, kisame valandikei i saldytuva. Po to apkepame is abieju pusiu ir valgome su pasirinktomis salotomis. Skanaus !