Sena tema
Aciu uz nauja tema- lazanijos foto nereali
ne, gaminu, bet nelabai vertus demesio patieklus...
QUOTE(aguonele @ 2010 03 30, 21:10)
tai kuom sotus jus bunate oru ar meile
ne, gaminu, bet nelabai vertus demesio patieklus...
QUOTE(brashke77 @ 2010 03 30, 20:36)
Aciu uz nauja tema- lazanijos foto nereali
Kad man tokia, kada gautusi
Krutinele sakes kaipskaniai atrodo
Rastika- koldunai tikrai ne du iseina gera seimyna pavalgys
Elenos bulves, Braskes krutinele akyse stovi
Zadejau siandien nieko nedeti, bet taip skaniai valgem, kad reikia deti , maitinkites
Reiktu ryziu popieriaus pakelio, dvieju nemazu nukaulintu ir sumaltu vistienos slauneliu, svoguno, kiausinio, druskos, pipiru, apie 10 gerai iskeptu ant sviesto pievagrybiu(supjaustytu), puse nedidelios cukinijos(sutarkuotos su brokine tarka).Sita visa geri reikia gerai isminkyti.Ryziu popieriu pamerkti sekundelei i silta vandeni ir patiesti ant virtuvinio ranksluoscio(geriau karvapilvio )nes ant popierinio limpa truputi.Deti paruosto idaro ir suvynioti gerai uzlenkus galus, kaip blyneliams.I gilesne keptuve pilti nemazai aliejaus ir gerai ikaitinus deti suktinukus ir kepti apie 5-7 min.Padaza dariau is akies-apie puse saukstelio garstyciu, sauksta sojos padazo, sauksta saldziarugscio cili, sauksta balzamiko acto ir sauksta alyvu aliejaus.Jei daugiau apskrudinti, gaunasi labai traskus, sultingi suktinukai.
Elenos bulves, Braskes krutinele akyse stovi
Zadejau siandien nieko nedeti, bet taip skaniai valgem, kad reikia deti , maitinkites
Reiktu ryziu popieriaus pakelio, dvieju nemazu nukaulintu ir sumaltu vistienos slauneliu, svoguno, kiausinio, druskos, pipiru, apie 10 gerai iskeptu ant sviesto pievagrybiu(supjaustytu), puse nedidelios cukinijos(sutarkuotos su brokine tarka).Sita visa geri reikia gerai isminkyti.Ryziu popieriu pamerkti sekundelei i silta vandeni ir patiesti ant virtuvinio ranksluoscio(geriau karvapilvio )nes ant popierinio limpa truputi.Deti paruosto idaro ir suvynioti gerai uzlenkus galus, kaip blyneliams.I gilesne keptuve pilti nemazai aliejaus ir gerai ikaitinus deti suktinukus ir kepti apie 5-7 min.Padaza dariau is akies-apie puse saukstelio garstyciu, sauksta sojos padazo, sauksta saldziarugscio cili, sauksta balzamiko acto ir sauksta alyvu aliejaus.Jei daugiau apskrudinti, gaunasi labai traskus, sultingi suktinukai.
Na, Kaja atsirado, reikia gryzti prie darbu, nes nieko negaminau, tai dabar Braskes krutineles recepciuka kniauksiu ir gaminsiu, nes atrodo super
QUOTE(Srove @ 2010 03 30, 21:22)
Zadejau siandien nieko nedeti, bet taip skaniai valgem, kad reikia deti , maitinkites
kur jau cia nesimaitinsi , kai tokius azijietiskai sulietuviskintus patiekalus atnesi akimis surijau juos ir niekam nepalikau
Srove niamniam,būtinai bandysiu,kaip tik turiu ryžių popieriaus...bet jau po Vėlykų,nes nuo šiandien pasninkauju
O aš vakar paruošiau vištienos krūtinelę.Labai skaniai gavosi,mažoji dar paprašė...o dar valgyt nuo iešmo jai apskritai atrakcija...
Garnyrui virtos bulvės.
Salotos agurkas žalias su poru ir grietinė.
Jums reiks vištienos krūtineles kurią reikia supjaustyti išilgai juostelėm.Tuos gabaliukus marinuojame su mėgstamu marinadu.Aš tiesiog apibarsčiau su druska,apelsininiais pipirais ir įdėjau biški majonezo.Mėsyte gavosi labai skani ir sultinga.Gabaliukus suveriame ant medinių iešmų ir lengvai apibarstome džiūvėsiais.Kepame grill keptuvėje arba orkaitėje...
O aš vakar paruošiau vištienos krūtinelę.Labai skaniai gavosi,mažoji dar paprašė...o dar valgyt nuo iešmo jai apskritai atrakcija...
Garnyrui virtos bulvės.
Salotos agurkas žalias su poru ir grietinė.
Jums reiks vištienos krūtineles kurią reikia supjaustyti išilgai juostelėm.Tuos gabaliukus marinuojame su mėgstamu marinadu.Aš tiesiog apibarsčiau su druska,apelsininiais pipirais ir įdėjau biški majonezo.Mėsyte gavosi labai skani ir sultinga.Gabaliukus suveriame ant medinių iešmų ir lengvai apibarstome džiūvėsiais.Kepame grill keptuvėje arba orkaitėje...
lengvai troskinti versienos kepsniai
versienos kepsniuku mesytes kiek sirdis geidzia
3-4 morku
svoguno
300 ml vandens
50 ml grietineles
1 su kaupu v.s. miltu & miltu mesytei apvolioti
druskos, pipiru, keliu skilteliu cesnako
vistienos buljono
Mesyte lengvai pasimusti isidejus tarp maistines pleveles. Pasidruskinti, papipirinti ir uzspaudus cesnako leisti kelias val pasimarinuoti.
Miltus susipilti i lekste, apvolioti mesa. Ikaitusiame aliejuje ant stiprios ugnies kelias min is abieju pusiu apkepti mesa ir atsideti.
Morkas susipjaustyti griezineliais, svoguna didesniais gabaleliais. I keptuve deti sviesta, sudeti morkas bei svogunus ir leisti kelias min pasitroskinti. Uzbarstyti saukstu miltu, gerai maisant pakepinti viena kita minute. Supilti vandeni bei grietinele, paskaninti ir sudeti mesyte atgal. Viska leisti troskintis neuzdengus ~25 min kol mesyte bus minksta minksta. Uzbarstyti svieziomis zolelemis ir patiekti. Skanaus!
versienos kepsniuku mesytes kiek sirdis geidzia
3-4 morku
svoguno
300 ml vandens
50 ml grietineles
1 su kaupu v.s. miltu & miltu mesytei apvolioti
druskos, pipiru, keliu skilteliu cesnako
vistienos buljono
Mesyte lengvai pasimusti isidejus tarp maistines pleveles. Pasidruskinti, papipirinti ir uzspaudus cesnako leisti kelias val pasimarinuoti.
Miltus susipilti i lekste, apvolioti mesa. Ikaitusiame aliejuje ant stiprios ugnies kelias min is abieju pusiu apkepti mesa ir atsideti.
Morkas susipjaustyti griezineliais, svoguna didesniais gabaleliais. I keptuve deti sviesta, sudeti morkas bei svogunus ir leisti kelias min pasitroskinti. Uzbarstyti saukstu miltu, gerai maisant pakepinti viena kita minute. Supilti vandeni bei grietinele, paskaninti ir sudeti mesyte atgal. Viska leisti troskintis neuzdengus ~25 min kol mesyte bus minksta minksta. Uzbarstyti svieziomis zolelemis ir patiekti. Skanaus!
Na jūs ir šaunuolės...
aš vakar apsiverkiau gamindama tuos koldunus, nes man ta tesla lipni kad ir vis dar miltu dejau man ten ji tiek prie ranku lipo beveik nieko nesigavo sakiau is manes kuulinare gera niekada nesigaus, bet ir namu seimininke niekam tikusi esu as cia jums
aš vakar apsiverkiau gamindama tuos koldunus, nes man ta tesla lipni kad ir vis dar miltu dejau man ten ji tiek prie ranku lipo beveik nieko nesigavo sakiau is manes kuulinare gera niekada nesigaus, bet ir namu seimininke niekam tikusi esu as cia jums
QUOTE(Rastika @ 2010 03 31, 10:25)
Na jūs ir šaunuolės...
aš vakar apsiverkiau gamindama tuos koldunus, nes man ta tesla lipni kad ir vis dar miltu dejau man ten ji tiek prie ranku lipo beveik nieko nesigavo sakiau is manes kuulinare gera niekada nesigaus, bet ir namu seimininke niekam tikusi esu as cia jums
aš vakar apsiverkiau gamindama tuos koldunus, nes man ta tesla lipni kad ir vis dar miltu dejau man ten ji tiek prie ranku lipo beveik nieko nesigavo sakiau is manes kuulinare gera niekada nesigaus, bet ir namu seimininke niekam tikusi esu as cia jums
Gausis gausis Kantrybes ir patirties reikia. As irgi sakiau, niekad koldunu teslos neismoksiu gamint, o sita gaunasi puikiai.
Vajeeeee bus man atostogauti, vat kiek darbstuolytes seiminikes prigaminote skanumynu