Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 20:47)
panos, o 5 procentai i 50 ml bus 2,5 ml? smile.gif

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 31, 20:48)
beje, kazkuri mergaite sake, kad berods keratinus ar dar tik tures ar turi  g.gif labai butu idomu, nes ir as i juos akeles zlibinau, bet labai jau pataupyt reikejo  cool.gif

linutiaaa, tu čia klausi apie AN fitokeratinus ar kažką kitą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 31, 21:51)

mirksiukas.gif pasitikrinau, nes kartais irgi suabejoju ar manes nepaveda matematika smile.gif Idomu kaip issimatuoti 0.1 procenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 20:55)
linutiaaa, tu čia klausi apie AN fitokeratinus ar kažką kitą? ax.gif

ups doh.gif sakau, kad galva susisukus, turejau omenyje keramidus 4u.gif
Atsakyti
mergikes, kuri sakete,kad sampunas,pagerintas silku, tarsi apimti padidino??ir kiek vis gi procentu ideti to silko i sampuna, kad gerai gautusi, nei per mazai,nei per daug?
Labai jau noriu siandien pat ismeginti smile.gif
dar papliotkinti noriu biggrin.gif:D vienas kolega (vyriskos gimines) kazkaip paklause, koki krema naudoju,sakau,- "naturalius arba eko aliejus" mestelejau trumpai, nes net minties nebuvo, kad jis pasigilins kas cia per dalykas, net moterys nemegsta klausytis apie natural kosmetika,kurios Kristianoje brangius "prestizinius" kremus perka smile.gif o sitas kad prilipo, tai ir mokau, o tas klauso klauso, jau iki dabtu pastu priejom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 31 kovo 2010 - 21:22
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 20:51)
as jai neprisiskambinau, nes nesupratau kas per dalykelis idetas dar man, bet is kart pamaniau,kad bus blizgis :)ji dar ji pagerino zenseniu smile.gif

čia tokia Vilniaus mafija jau formuojasi triniti.gif Kas gauna kompotų ir kitų gerų dalykėlių, kas lūpų blizgį tongue.gif

ir tikriausiai dėl to jis tapo kartokas doh.gif lotuliukas.gif Labai paprastai jis gaminasi, dariau pagal kunigundą78 ir viskas gavosi liuks thumbup.gif Ir pati dabar naudoju, gera ta cukraus masė iš AZ, galima ją vieną kaip bespalvį blizgį naudoti - gausis veidrodinis lūpų švytėjimas mirksiukas.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 31, 20:56)

žinok niekų ten darbas, tik reik turėt iš ko drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 21:13)
o sitas kad prilipo, tai ir mokau, o tas klauso klauso, jau iki dabtu pastu priejom  lotuliukas.gif

čia tai wow lotuliukas.gif thumbup.gif

vis tas hialuronas iš galvos neišeina g.gif Tai yra du variantai - arba investuoti į labai jautrias svarstykles ir jų pagalba atsisverti viską, arba remtis daugmaž intuityviu inkstinktu "iš akies" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 21:58)
mirksiukas.gif pasitikrinau, nes kartais irgi suabejoju ar manes nepaveda matematika smile.gif  Idomu kaip issimatuoti 0.1 procenta biggrin.gif

Su vienkartiniu švirkštu be adatos mirksiukas.gif Bent jau aš taip atmatuoju visus nedidelius aktyvių medžiagų kiekius smile.gif Insulininiai švirkštai dar mažesnes, nei 0.1 padalas turi..
O Tu nori 0.1 proc. nuo kokio kiekio, tų 2.5 ml? unsure.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 21:20)
Merginos, mano supratimu ir BAROCA ieško naujos darbuotojos - kas čia darosi, a  biggrin.gif

Matėt tokias el. paštu sklindančias foto "Kodėl Lietuva - drąsi šalis?" smile.gif

Įdedu pavyzdį apie eko biggrin.gif
...nes Lietuvos darbdaviai moka motyvuojančius atlyginimus.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 31, 21:35)
Su vienkartiniu švirkštu be adatos mirksiukas.gif

Įdedu pavyzdį apie eko biggrin.gif

ir miltelius atsimatuoji su švirkštu? Niduliai reikia miltelius atmatuot unsure.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimą- kaip atskirti ar šaltalankių aliejus geros kokybės? Koks turėtų būti jo kvapas, ar ryški spalva? Maniškis silpno kvapo, bet ryškios spalvos.... ax.gif
Atsakyti
Satura, net nesigyrei, kad blizgius gamini biggrin.gif thumbup.gif

O as jau isbandziau savo siandien atrastus dumblius viskam biggrin.gif Veidui, nes radau, kad jie naudojami produktuose pries rauksles (jei kam idomu, imesiu recepta), plaukams - kaip kondicionieriu - rezultatu patenkinta.
Ai, ir labai super kabinama duso zele gavos biggrin.gif Bijau, kd tuoj kietu muilu isvis nebus progos gaminti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 31, 21:49)
Satura, net nesigyrei, kad blizgius gamini  biggrin.gif  thumbup.gif

O as jau isbandziau savo siandien atrastus dumblius viskam  biggrin.gif Veidui, nes radau, kad jie naudojami produktuose pries rauksles (jei kam idomu, imesiu recepta),

nenorėjau išsiplepėt anksčiau laiko biggrin.gif Ir žodis "gamini" gal nelabai tinka, nes gavau ingredientus, juos sumaišiau ir išpilsčiau į indelius blush2.gif

mane domina 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 14:55
QUOTE(Rasma @ 2010 03 31, 22:35)
Su vienkartiniu švirkštu be adatos mirksiukas.gif Bent jau aš taip atmatuoju visus nedidelius aktyvių medžiagų kiekius smile.gif Insulininiai švirkštai dar mažesnes, nei 0.1 padalas turi..
O Tu nori 0.1 proc. nuo kokio kiekio, tų 2.5 ml?  unsure.gif 

man reikia i 30 ml kremo ideti 0,1-0,5 proc.hialurono miltuku doh.gif cia jau man tikrai aukstoji matematika sad.gif kad butu skystis, tai su tuo insulininiu, o cia dabar kaip?
Atsakyti