QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 31, 18:19)
Pagarba už pasiryžimą
Man buvo keletą kartų tokia mintis kilusi (aš jau turbūt pamiršau, kokia mano natūrali, nes dažau ta pačia spalva apie 7 metus, bet turėčiau būti tokia lietuviška pilkšva blondinė, kiek iš mokyklos laikų nuotraukų matau ).
Bet aš tokiu atveju galvojau dažyti visus labai artima natūraliems spava, o tada jau laukti ir nebedažyti nežinia kiek laiko. Nes taip tai sunku būtų - kol per visą ilgį nauji ataugtų, tai gal metų ar poros reiktų...
Man buvo keletą kartų tokia mintis kilusi (aš jau turbūt pamiršau, kokia mano natūrali, nes dažau ta pačia spalva apie 7 metus, bet turėčiau būti tokia lietuviška pilkšva blondinė, kiek iš mokyklos laikų nuotraukų matau ).
Bet aš tokiu atveju galvojau dažyti visus labai artima natūraliems spava, o tada jau laukti ir nebedažyti nežinia kiek laiko. Nes taip tai sunku būtų - kol per visą ilgį nauji ataugtų, tai gal metų ar poros reiktų...
As kai nusprendziau atsiauginti, irgi galvojau, kad nusidazyti panasia i naturalia ir laukti, kad nesimatytu skirtumo. Na bet pradejo ataugineti, nudazyta spalva bluko, vis daugiau matosi mano spalvos (kuri nuo naturaliu priemoniu labai pagrazejo ir pasviesejo), ir atrodo, kad ten, kur nudazyta, tiesiog nuo saules nubluke...
Aisku, priklauso nuo spalvu... tu kokia spalva nusidazius ir ar sruogom ar visa galva?