Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 31, 18:19)
Pagarba už pasiryžimą  rolleyes.gif
Man buvo keletą kartų tokia mintis kilusi (aš jau turbūt pamiršau, kokia mano natūrali, nes dažau ta pačia spalva apie 7 metus, bet turėčiau būti tokia lietuviška pilkšva blondinė, kiek iš mokyklos laikų nuotraukų matau biggrin.gif ).
Bet aš tokiu atveju galvojau dažyti visus labai artima natūraliems spava, o tada jau laukti ir nebedažyti nežinia kiek laiko. Nes taip tai sunku būtų - kol per visą ilgį nauji ataugtų, tai gal metų ar poros reiktų...  g.gif

As kai nusprendziau atsiauginti, irgi galvojau, kad nusidazyti panasia i naturalia ir laukti, kad nesimatytu skirtumo. Na bet pradejo ataugineti, nudazyta spalva bluko, vis daugiau matosi mano spalvos (kuri nuo naturaliu priemoniu labai pagrazejo ir pasviesejo), ir atrodo, kad ten, kur nudazyta, tiesiog nuo saules nubluke...
Aisku, priklauso nuo spalvu... tu kokia spalva nusidazius ir ar sruogom ar visa galva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 16:53)
Tai gal tada ir nebandyk  biggrin.gif

O man va klausimas iškilo dėl almos miltelių, ar jie bent kiek patamsintų dažymą žolėmis rolleyes.gif Berods Dadygirl ir Satura yra tuos miltelius bandžiusios jei nemaišau ax.gif

as amla naudoju su kitais milteliais, bet nedazanciais, tai net nezinau, koks poveikis butu su dazymui skirtais.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 18:53)
O su kuo tu jį maišai, kad pasidarai purškalą? Ir kiek lašų šilko į kokį kiekį šampūno lašini? 4u.gif

Na tarkim šampūno pasiruošiu 30 ml, tai į tokį kiekį šilko lašinu apie 4-5 lašus vidutiniškai (šiaip tai jis man sunkiai laša, tai jau kai palašinu iš jėgos biggrin.gif tai gali būti kad ir daugiau kliūna). O puškalas tai pas mane toks-jazminaičių hidrolatas (iš AZ, nes KN būtu labai jau prabangu cool.gif , tada silikono dėjau iš akies-apie 3g (į 50 ml)ir šilko palašinau jau dabar neatsimenu kiek, bet negailėjau labai. Galbūt to šilko per daug į šampūną, nes aš manau, kad saikas visur reikalingas ax.gif bet kiekvieną kartą neplaunu su šilkais, o purškalas toks labai man patiko wub.gif
Atsakyti
vajeeeeeez, pasimeciau tarp prekiu, gautu is AZ sad.gif uztat Satura dovanu idejo savo gamybos lupu blizgi, tai nors juopasitepiau ir sedziu apsipatenkinusi smile.gif ale kokios saunuoles panos, as tai nieko nesugebu susitaisyti. Pasimeciau tarp tu silku, Q ir silikonu, meginu isigilinti i procentalines dozesir normas:)
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 31, 17:18)
Aš žiemą mažiukui žandukus gelbėjau su grynu sviesmedžiu.
Išmaudę su kokosu ištrinkit,irgi labai padeda.

pritariu visiskai drinks_cheers.gif
dar gerai zuvu tauku saukstelis per diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 31, 17:24)
As irgi atsiaugineju savo naturalia spalva, kuri yra kaip voveres (kaip Nidulia sako), tik svelnesne ir sviesesne smile.gif o dazydavau blond sruogom. Turiu pripazint, kad mano mociute buvo teisi sakydama, zmogui geriausiai tinka jo naturali spalva. Ech tos mamos ir mociutes, kuo toliau, vis daugiau joms pritariu  ax.gif

o as stropuole, paklausiau mamos patarimo, kad zmogui graziausia yra naturali - gamtos duota plauku spalva, nes ir antakiu spalva buna kiekvieno savita. .. aisku, galima nebent paryskinti, suteikti blizgesi. Bet siaip as niekad ir nesu daziusi , ir gal uz tai turiu kasas g.gif kas cia zino blush2.gif paryskinu jas basmos/chna/aliejaus misinuku, kuris ne tiek kad spalva duoda, kiek blizgesi ir siaip sveika plaukams. aisku, kerpu galiukus reciausiai kas du menesius.
dar kazka cia sm sitoj temoj skaiciau apie kitokius miltelisu, bet vis nepaqaunu jokiu news apie tai smile.gif ir net neisivaizduoju kur juos gauti reiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 31, 19:35)
dar kazka cia sm sitoj temoj skaiciau apie kitokius miltelisu, bet vis nepaqaunu jokiu news apie tai smile.gif ir net neisivaizduoju kur juos gauti reiktu  doh.gif

AN jie atsirado mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 19:42)
AN jie atsirado mirksiukas.gif  4u.gif

ale, kad tik fitolis blink.gif o milteliu "siuo metu neturime" schmoll.gif
bet labai aciu 4u.gif . kaip matau atnaujintas asortimentas truputuka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 31, 19:48)
ale, kad tik fitolis  blink.gif o milteliu "siuo metu neturime"  schmoll.gif
bet labai aciu 4u.gif . kaip matau atnaujintas asortimentas truputuka 4u.gif  4u.gif

Tai daug ko atsiradę, kad ir pvz hidrolatų, tik seno asortimento kai atsiranda į pirmąjį puslapį jau nekelia smile.gif

O aš tokį eksperimentą su miltukais dariau: kadangi purškaliukas su fitokeratinais daro plaukus šiurkščius, tai šiandien prieš plaudama galvą pasidariau šaknims simondsijų aliejinę kaukę, o galus supurškiau tirpalu iš fitokeratinų, mangų ir agurkų miltelių. Susisukau kuodelį, užsidėjau maišelį, apsigaubiau galvą rankšluosčiu ir tradiciškai palaikiau valandą. Kai ploviau plaukai jautėsi daug minkštesni nei įprastai, bet manau per tą valandą tikrai plaukas pasimaitina smile.gif
Atsakyti
o aš tai nemoku skaičiuot, bet kažkaip susiskaičiuoju aliejus, miltelius ir procentus lotuliukas.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 17:53)
O man va klausimas iškilo dėl almos miltelių, ar jie bent kiek patamsintų dažymą žolėmis rolleyes.gif

kadangi plaukų nedažau, tai negaliu pasakyti, ar sinergijoje su chna, basma ir kitom dalim amla duoda kokį efektą, sorry 4u.gif Kad mano natūralius plaukus kažkaip spalviškai veiktų, tai tikrai nepastebėjau schmoll.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 31, 18:23)
Ir kas, zinoma, galejo pagalvoti  biggrin.gif (kad as taip darysiu), bet as jau isbandziau carrageen miltelius tirstint muila.
Atseit, gavos duso zele -

oho, koks efektas lotuliukas.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 03 31, 19:35)
dar kazka cia sm sitoj temoj skaiciau apie kitokius miltelisu, bet vis nepaqaunu jokiu news apie tai smile.gif ir net neisivaizduoju kur juos gauti reiktu  doh.gif

AN smile.gif Sakyčiau, kad toms, kurios tingi su amlos miltukais žaisti, tai būtų puiku plaukus stiprinti su ta amlos aliejine ištrauka wink.gif
Atsakyti
panos, o 5 procentai i 50 ml bus 2,5 ml? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 31, 19:23)
uztat Satura dovanu idejo savo gamybos lupu blizgi, tai nors juopasitepiau ir sedziu apsipatenkinusi smile.gif

bigsmile.gif kokia sauni dovanele bigsmile.gif niu niu, ir kokie ispudziai? bigsmile.gif as ir nzn ar kada tam prisiruosiu doh.gif

beje, kazkuri mergaite sake, kad berods keratinus ar dar tik tures ar turi g.gif labai butu idomu, nes ir as i juos akeles zlibinau, bet labai jau pataupyt reikejo cool.gif
Atsakyti