Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 31, 16:21)
va dėl tokio švietimo aš tris metus kankinaus, kad nešviestų, o būtų grynai ruda  biggrin.gif  mano plaukas plonas ir jų nedaug, tai greit nusiplaudavo dažai.. bet jau esu pakusiaukelėj link savo natūralių plaukų wub.gif

Su Chna ir Basma tau tai pavyko išgauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 17:30)
Su Chna ir Basma tau tai pavyko išgauti? smile.gif

neeee... va aš galvojau gal juos pabandyti, bet jau dabar tikrai nebebandysiu laugh.gif
Atsakyti
merginos, o kas geriausiai butu vaikuciui su siaubingai sausa kuno oda?
sviestmedis grynas, ar daugiau kas? kad tikrai padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 31, 18:12)
sviestmedis grynas, ar daugiau kas? kad tikrai padetu  g.gif

Aš žiemą mažiukui žandukus gelbėjau su grynu sviesmedžiu.
Išmaudę su kokosu ištrinkit,irgi labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 31, 16:21)
va dėl tokio švietimo aš tris metus kankinaus, kad nešviestų, o būtų grynai ruda  biggrin.gif  mano plaukas plonas ir jų nedaug, tai greit nusiplaudavo dažai.. bet jau esu pakusiaukelėj link savo natūralių plaukų wub.gif

As irgi atsiaugineju savo naturalia spalva, kuri yra kaip voveres (kaip Nidulia sako), tik svelnesne ir sviesesne smile.gif o dazydavau blond sruogom. Turiu pripazint, kad mano mociute buvo teisi sakydama, zmogui geriausiai tinka jo naturali spalva. Ech tos mamos ir mociutes, kuo toliau, vis daugiau joms pritariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 31, 18:12)
sviestmedis grynas, ar daugiau kas? kad tikrai padetu  g.gif

Labai populiarios yra Weledos priemones su medetkom. Sitos. Weledos temoj, atrodo, skaiciau nemazai geru atsiliepimu naudojant butent vaikams. Pavartykit ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 31 kovo 2010 - 17:29
QUOTE(agnuta @ 2010 03 31, 09:12)
o silkas sampune neriebina plauku? g.gif ar cia nesamones paklausiau? biggrin.gif

Na aš šilką lašinu į šampūną ir EA, tai ši kombinacja man tikrai nė kiek daugiau nesuriabina plaukų ax.gif o silikoną puškiuosi jau ant plaukų ilgio, ne ant šaknų. Tai man šis metodas labai patinka. 4u.gif
Atsakyti
Ar yra bandziusiu TheraNeem firmos priemoniu? Gundausi dantu pasta. Sudetis tarsi ir gera.
user posted image
Sudetis tokia:
Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Glycerine, Sodium Lauroyl Clutamate(derived from a naturally occurring amino acid), Xylitol, Xanthan Gum, Guar gum (cyamopsis Tetragonoloba), Potassium Sorbate, Silica, Supercritical Extracts of Grapeseed (Vitis Vinifera), Clove Bud (Eugenia Caryophyllus), Neem (Azadirachta Indica), Cardamom (Elettaria cardamomum), Star Anise (Illicium Verum), Cinnamon Bark (Cinnamomum zeylenicum), Licorice (Glycyrrhiza Glabra), Ascorbic Acid (Vitamin C).

Be visu alieju, kurie gali sukelti alergijas, kiek suprantu, labiausiai negeras yra Guar gum (cyamopsis Tetragonoloba). cosmeticdatabase duoda jam nuo 1 iki 3 balu is 10. Taciau bendrai sita dantu pasta turi 3 balus, tuo tarpu to pacios Weledos pastos 4-5.
Tai net nezinau, gal kas pakomentuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 31 kovo 2010 - 17:54
QUOTE(adrija @ 2010 03 31, 18:18)
Aš žiemą mažiukui žandukus gelbėjau su grynu sviesmedžiu.
Išmaudę su kokosu ištrinkit,irgi labai padeda.

as irgi galvoju apie gryna sviestemdi, tik baisu kad nebutu per stiprus ar panasiai. arba gal pasildyti kad patirptu kiek ir su kokosais sumaisyti, po maudyniu tuo misiniu istepti?
arba gal dar geresniu variantu kas pasiulys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 31, 16:37)
neeee... va aš galvojau gal juos pabandyti, bet jau dabar tikrai nebebandysiu   laugh.gif
Tai gal tada ir nebandyk biggrin.gif

O man va klausimas iškilo dėl almos miltelių, ar jie bent kiek patamsintų dažymą žolėmis rolleyes.gif Berods Dadygirl ir Satura yra tuos miltelius bandžiusios jei nemaišau ax.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 03 31, 17:25)
Na aš šilką lašinu į šampūną ir EA, tai ši kombinacja man tikrai nė kiek daugiau nesuriabina plaukų ax.gif o silikoną puškiuosi jau ant plaukų ilgio, ne ant šaknų. Tai man šis metodas labai patinka. 4u.gif

O su kuo tu jį maišai, kad pasidarai purškalą? Ir kiek lašų šilko į kokį kiekį šampūno lašini? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 31 kovo 2010 - 17:54
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 31, 18:24)
As irgi atsiaugineju savo naturalia spalva, kuri yra kaip voveres (kaip Nidulia sako), tik svelnesne ir sviesesne smile.gif o dazydavau blond sruogom. Turiu pripazint, kad mano mociute buvo teisi sakydama, zmogui geriausiai tinka jo naturali spalva. Ech tos mamos ir mociutes, kuo toliau, vis daugiau joms pritariu  ax.gif

Pagarba už pasiryžimą rolleyes.gif
Man buvo keletą kartų tokia mintis kilusi (aš jau turbūt pamiršau, kokia mano natūrali, nes dažau ta pačia spalva apie 7 metus, bet turėčiau būti tokia lietuviška pilkšva blondinė, kiek iš mokyklos laikų nuotraukų matau biggrin.gif ).
Bet aš tokiu atveju galvojau dažyti visus labai artima natūraliems spava, o tada jau laukti ir nebedažyti nežinia kiek laiko. Nes taip tai sunku būtų - kol per visą ilgį nauji ataugtų, tai gal metų ar poros reiktų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 31 kovo 2010 - 18:19
Ir kas, zinoma, galejo pagalvoti biggrin.gif (kad as taip darysiu), bet as jau isbandziau carrageen miltelius tirstint muila.
Atseit, gavos duso zele - be tu milteliu i skysta muila pridejau visokiu pagerinimu.
Tai va, 1% tu milteliu per daug biggrin.gif - gavosi tirsta kose, net nezinau is kokio indo ja dabar naudoti smile.gif nebent reiks kabinti.
Kita karta bandysiu 0.5% rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti