Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(adrija @ 2010 03 31, 14:14)

Prašom mirksiukas.gif
Satura, gal gali priminti kaip darei ledukus veidui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 31, 14:14)
O kaip burbulus darot/Gal galit netycia parasyti? blush2.gif  biggrin.gif

Labai issamiai parasiau AZ biggrin.gif 4u.gif
Mat nezinau ar dera nat. kosmetikos gamintoju temoje rasyti receptus pvz. su citrinos rugstimi.Juk jau ji pati savaime yra E330...
Reiketu pabandyti su pacia citrina kada padaryti rolleyes.gif , bet gali buti "per stipru" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 kovo 2010 - 13:30
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 14:29)
Mat nezinau ar dera nat. kosmetikos gamintoju temoje rasyti receptus pvz. su citrinos rugstimi.Juk jau ji pati savaime yra E330...
Reiketu pabandyti su pacia citrina kada padaryti rolleyes.gif , bet gali buti "per stipru" g.gif

Na, citrinos rūgštyje tai nematau nieko blogo. Kaip ją pavadinsi, tai ne esmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 31, 12:51)
seminarų metu yra kalbėjusi apie žvynelinę, bet kai neaktualu, nedaug įstrigo,

o aš kadangi konspektavausi viską iš eilės, išskyrus, kur nelabai chemines sąvokas pagaudavau, tai nusiųsiu vakare gizmai santrauką per až biggrin.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 31, 13:24)
Satura, gal gali priminti kaip darei ledukus veidui? blush2.gif

šiaip tai užplikau levandų žiedus kaip arbatą, atvėsinu, supilu į ledukų maišelį, užrišu ir į kamerą wink.gif

paskutiniai ledukai, naudojami dabar, prabangūs, jei toks įvertinimas tinka - levandų ir medetkų nuoviras (į puodelį bėriau abiejų žolių). Kai atvėso įpyliau skystų dumblių iš New directions ir įlašinau glicerino thumbup.gif
Atsakyti
Satura, uzkabinai mane doh.gif , del to muilo tirstinimo.. biggrin.gif
(siaip man to tirstumo pakanka - idejus eteriniu jis pasidaro pakankamai tirstas), nu bet.. ko nepadarysi del idomumo.

turiu jau labaaaai ilga laika nenaudojamu carrageen milteliu. jauciu susigundysiu isbandyt siam tikslui smile.gif nes tik dabar pasidomejau, kas per daiktas, tas carrageen (matyt, buvau pamirsus nuo tada, kai pirkau blush2.gif ). pasirodo, cia geris smile.gif, ir griekas, kad nenaudoju biggrin.gif

Extracted from seaweed in the Atlantic Coast of Europe and North America, Carrageenan, also known as Irish Moss, is high in sulfur and very nourishing to the skin. A natural binding agent, emulsifier, and stabilizer, and similar to focus and other seaweeds, it has been used in food and medicines in India for hundreds of years.
...
It's a naturally hydrating topical skin & hair food composed of a variety of nutrients like chlorophyll, carotene, potassium, sodium, calcium, manganese, iron, iodine, copper, sulphur, vitamins & protein.
...
Shampoos have acquired improved foam stability and thickness due to carrageenan. Lotions and creams use it for body, slip, and improved "rub-out" sensation. Even in toothpaste, carrageenan is very much at work acting as a binder while improving foam stability in the product.
It can also be used in liquid soaps and shower gels to make your products softer and more gentle on the skin instead of salt. In a bath its softening and protective properties make it ideal for skin irritations and itchiness. It has been known for centuries that fishermen who handle Irish moss tend to have soft skin. This folklore led scientists to discover that carrageenan interacts with human carotene to give soft skin and silky hair. In hand lotions and shampoos, carrageenan not only thickens the product but also promotes healthy skin and hair.

tai gal ir plaukms man ji pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 31 kovo 2010 - 13:44
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 31, 13:40)
Satura, uzkabinai mane  doh.gif , del to muilo tirstinimo..  biggrin.gif
(siaip man to tirstumo pakanka - idejus eteriniu jis pasidaro pakankamai tirstas), nu bet.. ko nepadarysi del idomumo.

ot ligonė lotuliukas.gif Tau vien nuo žodžio "muilas" paminėjimo atsinaujina lėtinis užsikabliavimas tongue.gif

nežinau, bet mano pastovėjęs skystas muilas lyg pats kažkiek sutirštėjo. Gali taip būti? Absoliučiai nieko į jį nedėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 31, 14:40)
tai gal ir plaukms man ji pabandyt  biggrin.gif

Vajetus, grynas geris!! bigsmile.gif Zinoma ir plaukams ir viskam-duskem ir t.t. !! Drekinimas, minkstinimas koks- zvejai matai kad net minkstas rankas turedavo nuo jo!! biggrin.gif
I dantu pasta dar isilasink- nu zodziu jau visur dabartes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 kovo 2010 - 13:52
QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 12:45)
ot ligonė  lotuliukas.gif Tau vien nuo žodžio "muilas" paminėjimo atsinaujina lėtinis užsikabliavimas tongue.gif

nežinau, bet mano pastovėjęs skystas muilas lyg pats kažkiek sutirštėjo. Gali taip būti? Absoliučiai nieko į jį nedėjau  schmoll.gif

zinau zinau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif paciai baisu. ir garbes zodis niekam nelinkiu lotuliukas.gif

as jau galvojau rasysiu cia: 'Sveiki. Mano vardas DG. As esu soapomane. Ka tik vel uzsisakiau gabala amber muilui.' biggrin.gif

Reik kuo greiciau uzsikoduot smile.gif

ne, nu bet reikia paziureti i tai is kitos puses biggrin.gif taigi eisiu tuoj ta carrageen plaukams isbandyt. gal rasiu gera pakaitala tam jusu prancuziskam silkui/silikonui rolleyes.gif ir bus padarytas atradimas (nors ir per aplinkui) smile.gif

taip, muilas su laiku savaime tirsteja drinks_cheers.gif o jei paliktum neuzdengtame inde, dar kazkiek vandens isgaruotu ir jis dar patirstetu. (tik kad ne per daug nugaruotu - paskui plutele ant virsaus susidarys smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 12:47)
Vajetus, grynas geris!!  bigsmile.gif  Zinoma ir plaukams ir viskam-duskem ir t.t. !! Drekinimas, minkstinimas koks- zvejai matai kad net minkstas rankas turedavo nuo jo!! biggrin.gif
I dantu pasta dar isilasink- nu zodziu jau visur dabartes  lotuliukas.gif

nu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif o, kai pagalvoji, jis mano stalciui jau kokie 2-2.5 metu guli. visai nepateisinama smile.gif o jau i naujus silikonus akys krypsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 31 kovo 2010 - 13:54
gizma, kelios idejos:
arbatmedzio aliejus (kremai, losjonai su juo), aloe, agurkles aliejus. voneles su soda. chickweed aliejus, sultys.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 08:58)
Ir 6-ias jei labai reikalas yra ax.gif - na, zinoma, jau tadu i arklio uodega susirisu, o siaip palaidais vaikstau...

oho blink.gif man pora dieneliu ir viskas, plaukas minkstas pas mane, tai ir nusimiega negraziai, ne pro kur tiek istempt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 03 30, 18:12)
augaliniai dažai CHNA ir BASMA ,bet su jais nesuprantu ar isgauciau ruda spalva..ir ar jie man nenusiplautu po keliu plovimu..
Grynai rudos neišgausi, saulėje švies ryžai smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 12:04)
ant nerafinuoto aliejaus buteliuko jie užlipdo baltą juostelę su užrašu "nerafinuotas"

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 31, 17:13)
Grynai rudos neišgausi, saulėje švies ryžai smile.gif

va dėl tokio švietimo aš tris metus kankinaus, kad nešviestų, o būtų grynai ruda biggrin.gif mano plaukas plonas ir jų nedaug, tai greit nusiplaudavo dažai.. bet jau esu pakusiaukelėj link savo natūralių plaukų wub.gif
Atsakyti