Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 11:10)
Nea, tai ne soda  biggrin.gif .Reikia pirkti pati sarma is cheminiu laboratoriju  umn.gif , o siaip vilnietes zino ten kazkokia vietele, kur pirkti yra mirksiukas.gif , jau pamirsau-kadaise domejausi...
Soda + citrinu rugtis - cia jau burbulai i vonia  4u.gif

Ta įmonė vadinasi Avsista smile.gif adrija, jei nori, gali čia pasiskaityti mirksiukas.gif Ir ta soda vadinasi kaustinė soda ax.gif
Klausmas nevisai į temą, kur glima gauti dušo kepuraičių? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 31 kovo 2010 - 10:19
Būčiau labai dėkinga, jei kas pasidalintų veido kremų receptais. Reikėtų dviejų: vienas, kad būtų brandžiai normaliai odai, o kitas - kad būtų "lengvas", nekimštų porų. Iš aksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 09:48)
Ko gero samones... kazkas riebalina man, tik kol kas nesuprantu kas g.gif - arba silkas, arba silikonas arba tiesiog per plaukus perbrauktas aliejaus lasas... As is tu, kurios drasiai 5 dienas isvaiksto neplovus galvos- bet po visu situ silku ir silikonu bandymu pastebejau, kad kazkas riebalina- 3-4 dienos -galva baisi- kazkas ne taip g.gif 
Vakar gi dariausi Kleopatros vonele kojoms  biggrin.gif - "palei" recepta viskas- pienas, vanduo, medus, migdolu aliejaus lasas, dar levandu EA isilasinau rolleyes.gif ir zinoma Monikos roziu ziedlapiai  wub.gif - sedejau prie tv kleopatriskai nusiteikus biggrin.gif.

Tai niekas ir neprisipazino kur laiko silka ir silikona. g.gif biggrin.gif
Radau,kad silka reikia laikyti vesioje, sausoje, nuo saules spinduliu atokioje vietoje. O apie silikona neraso, tik kaip suprantu jame yra konservanto,tai gal ir jis nesuges greitai lentynelej? mastau.gif

Pirma karta ilasinus 3 lasiukus silko i balzama, plaukai atrode ne kaip. unsure.gif Paskui tepiau tik slapius plauku galiukus su siek tiek silikono.Bet siandien vel sumasciau isbandyti,tai uzteko 2 lasiuku silko, o isplovus su silikonu,plaukai labai graziai atrodo, apimtis tokia padidejusi. rolleyes.gif
Bet turbut kad taip,jei daugiau ju deti,tai tikrai apsunkina plaukus,suriebaluoja.

Diva, lepiniesi . wub.gif
Kiek ten pieno pylei?O tu ji sildei?
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2010 03 31, 11:11)
Biski OT. Merginos, gal kuri esate susidurusi su zvyneline (daktarai bando ja man pripaisyti - nezinau, kas daryt)

Nemanau, kad čia OT, juk su grožiu susije. ax.gif Mano draugas tepliojasi kokosų aliejum su bergamotės ea, kažkiek padeda, greitu metu bandysim pagal Monicos receptus susimaišyti kokį tepaliuką.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 31, 11:49)
Tai niekas ir neprisipazino kur laiko silka ir silikona.  g.gif  biggrin.gif
Radau,kad silka reikia laikyti  vesioje, sausoje, nuo saules spinduliu atokioje vietoje. O apie silikona neraso, tik kaip suprantu jame yra konservanto,tai gal ir jis nesuges greitai lentynelej?  mastau.gif

Pirma karta ilasinus 3 lasiukus silko i balzama, plaukai atrode ne kaip.  unsure.gif Paskui tepiau tik slapius plauku galiukus su siek tiek silikono.Bet siandien vel sumasciau isbandyti,tai uzteko 2 lasiuku silko, o isplovus su silikonu,plaukai labai graziai atrodo, apimtis tokia padidejusi. rolleyes.gif
Bet turbut kad taip,jei daugiau ju deti,tai tikrai apsunkina plaukus,suriebaluoja.

Diva, lepiniesi .  wub.gif
Kiek ten pieno pylei?O tu ji sildei?

As laikau vonioje ant akmenines lentyneles - bet pas mane vonia visada pravira- negalime duru uzdaryti, mat ten yra kates Divos namai rolleyes.gif biggrin.gif

biggrin.gif (iliustracija)
user posted image

- ten jos wc, maistas, sildomos grindys ir visa kita smile.gif - todel pas mane vonia niekada nebuna ypac silta ar dregna ar dar kokia- as viska joje laikau, isskyrus hidrolatus- juos sadytuve.

Aham, lepinuosi rolleyes.gif - o kas belieka? Kas gi palepins , jei ne pati smile.gif

As taip dariau- pyliau karsto vandens( pagal recepta i visa vonia 1 ltr pieno!) , pieno apie 0.5 ltr( nesildziau jo, susimaise ir buvo silta) + stikline pieno atskirai su medumi pasildziau- kad medus istirptu ir tada i ta vonele supyliau + aliejaus keli lasai, EA ir rozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 kovo 2010 - 11:29
mergiukai noriu sian isbandyti a-Z gerius.... db sakykit jei teisingai supratau silkas dedamas i balzama o silikonas i sampuna? ar ir ta ir ta i balzama? aciu 4u.gif
Atsakyti
as dar karteli pasiklausiu ar tikrai niekas nezinot kaip atrodo naujosios barmunes NERAFINUOTI aliejai ir kur ju rasti?
aplekiau siandien tris taskus visur tie aliejai tokie patys kaip seniau be jokiu uzrasu sakanciu "nerafinuota", liko paskutinis taskas CUP
Atsakyti
ant nerafinuoto buteliuko jie užlipdo baltą juostelę su užrašu nerafinuotas, aš avokadus taip paskutinį kartą CUP'e pirkau smile.gif Bet lengva avokadus buvo atskirti, kai ernesin smulkiai aprašė, kuo skiriasi rafinuotas ir nerafinuotas jų variantas. O kaip kitą aliejų skirti, ar jis tikrai nerafinuotas - neįsivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 07:39)
įdomu, tikriausiai daug ksantano muilo sutirštinimui reiktų, o su druska tai išvis neįsivaizduoju  blink.gif

nedaug. as pradeciau nuo pvz 1g 200 ml muilo.
ir druskos nedaug.

aisku, as cia parasiau tokius 'namudinius' budus. tie, kas pardavineja muila, skaiciau, pagrinde naudoja crothix ir borax - paprastesnius ir labiau uztikrintus budus. bet man atrodo, kad jei imanoma, geriau apsieiti be tokiu medziagu smile.gif

Diva:), suuuper wub.gif wub.gif ir procedura ir vaizdine medziaga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2010 03 31, 11:11)
Sveikos,
Biski OT. Merginos, gal kuri esate susidurusi su zvyneline (daktarai bando ja man pripaisyti - nezinau, kas daryt) Prirase hormoniniu tepalu (zino, kad laukiuos siuo metu), sako, kad kitos iseities nera. Gal teko lankytis pas koki homeapata ar gal kitais metodais gydet. Lauksiu i AZ. Labai dekui is anksto 4u.gif

Aš tokiu klausimu su Laime iš KN konsultuočiausi, seminarų metu yra kalbėjusi apie žvynelinę, bet kai neaktualu, nedaug įstrigo, taip pat yra davusi ir vienos klasikinės homeopatės kontaktus, bet ar ji gydo žvynelinę, reiktų klausti (jei reikia kontaktų, parašyk į až) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 11:10)
Nea, tai ne soda  biggrin.gif .Reikia pirkti pati sarma is cheminiu laboratoriju  umn.gif , o siaip vilnietes zino ten kazkokia vietele, kur pirkti yra mirksiukas.gif , jau pamirsau-kadaise domejausi...
Soda + citrinu rugtis - cia jau burbulai i vonia  4u.gif

O kaip burbulus darot/Gal galit netycia parasyti? blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 31, 11:17)
Ta įmonė vadinasi Avsista smile.gif adrija, jei nori, gali čia  pasiskaityti  mirksiukas.gif Ir ta soda vadinasi kaustinė soda ax.gif
Klausmas nevisai į temą, kur glima gauti dušo kepuraičių? blush2.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 31, 12:13)
mergiukai noriu sian isbandyti a-Z gerius.... db sakykit jei teisingai supratau silkas dedamas i balzama o silikonas i sampuna? ar ir ta ir ta i balzama? aciu 4u.gif

as abejus dedu i balzama
Atsakyti

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 31, 11:49)
Tai niekas ir neprisipazino kur laiko silka ir silikona.  g.gif  biggrin.gif
Radau,kad silka reikia laikyti  vesioje, sausoje, nuo saules spinduliu atokioje vietoje. O apie silikona neraso, tik kaip suprantu jame yra konservanto,tai gal ir jis nesuges greitai lentynelej?  mastau.gif

as laikau vonios kambaryje, spinteleje, kambarys pas mane ne dregnas ir vesus ax.gif ten visus alilejus laikau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 14:15