Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

Rkatyte, stai kaip ievvvvaa daro:

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 08, 09:25)
labai paprstai: suslpinu glvos oda (pries plovima viska darau), tada itrinu cukriuka, svelniai pasukioju, jei lb slapia tai jis ilgainiui istirpsta ir tada plaunu galva  4u.gif

beje, kaip vakar vizitas pas Elyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 08, 13:06)
nium, ir as jau pasibandziau AHA ax.gif  bet kol kas dar stebiu, kai tik ka pastebesiu - pranesiu biggrin.gif

ir plaukams pabandyk, pamatysi, kokie bus švelnūs ir blizgės wink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 08, 13:06)
Bet nuojauta kuzda kad kaltas butent molis  rolleyes.gif (dejau rasula).

kodėl molis? g.gif Gal kokie vaisių milteliai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 13:08)
man tai nepatinka toks paviršutiniškas ėjimas, nors ir su daug skaičių  blush2.gif Tipo, ai, jei plaukai nuo sintetikos už 6 litus dar nenukrito, tai kam čia permokėt?  bigsmile.gif  Kažkoks labai atmestinas požiūris tiek į save, tiek į pasaulį  tongue.gif

Man irgi nepatiko drinks_cheers.gif , kaip ir lyginimas pigių kosmetikos priemonių su gana brangiom ekologiškom: pvz aš kosmetikai dabar išleidžiu ~20% daugiau nei kai pirkau nenatūralią, nes ta buvo irgi nepigi, galima būtų išleisti ir tiek pat, ar mažiau, bet dažnai nugali ne poreikis, o smalsumas išbandyti.
O maistui - sutinku, mums dabar gaunasi gerokai brangiau ~1,5 karto, nei prieš 1,5 metų, bet tai irgi - reikėtų išsiversti su mažiau pinigų, išsiverstumėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 08, 14:07)
Rkatyte, stai kaip ievvvvaa daro:
beje, kaip vakar vizitas pas Elyte? 4u.gif

Aha, veliau jau pati perskaičiau 4u.gif

O pas Elytę buvo nuostabu wub.gif visi tie masažai (veido, krūtinės ląstos, pusės nugaros, rankų ir kojų bigsmile.gif ) - man kaip ėjusei pirmą kartą buvo neįprasta, kad tiek daug įeina į veido procedūrą bigsmile.gif
Dar prisipirkau Argital'io kosmetikos, - vėl nugalėjo noras išbandyti, bet veidui viską ėmiau mėginukais (kur ji išpilsto į buteliukus - ramunėlių ir varnalėšos kremų bei pylingo po 15 ml, pienelio daugiau), vėliau parašysiu atsiliepimus ir apie kosmetiką, nes išbandžiau kol kas tik ramunėlių kremą - labai smirda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 14:20)
O pas Elytę buvo nuostabu  wub.gif  visi tie masažai (veido, krūtinės ląstos, pusės nugaros, rankų ir kojų  bigsmile.gif ) - man kaip ėjusei pirmą kartą buvo neįprasta, kad tiek daug įeina į veido procedūrą  bigsmile.gif

greiciau darbas baigtusi biggrin.gif
o ka sake, patare del odos issausejimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 08, 13:20)
O pas Elytę buvo nuostabu  wub.gif 

ramunėlių ir varnalėšos kremų bei pylingo po 15 ml, pienelio daugiau),

nenuostabu biggrin.gif drinks_cheers.gif

ramunėlių su ylang? Pati tokį naudoju, jis ir veidui geras, ir rankoms pabandyk cool.gif Kvapas nėra nemalonus. Sakyčiau, tik kad tokio iš ramunėlių kremo nesitikėjau biggrin.gif O pylingas tai čia žaliojo molio su Iris? Irgi turiu, kur man su AHA eina smile.gif

vistik man kažkodėl pats pačiausias Argital kremas yra rožių wub.gif Kai susibaigs turimas, matyt, pirksiu tą, jei kas nors naujo nesusišvies ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti