Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 08, 11:36)
Tai jau ir mane tas tušas gundo  bigsmile.gif Ypač dėl šepetėlio, nes Elysambre man nelabai patogus. Priminkit, iš kur jį geriausia siųstis?

is cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 08, 11:49)

Kazin ar ateis kada ramybe, kai jau man nieko nereikes? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 11:51)
Kazin ar ateis kada ramybe, kai jau man nieko nereikes?  doh.gif

lotuliukas.gif

as sakau naudojus esu tik lorealius, tai man sitas labai tinka ir akys nebeverkia, negriauzia ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 08, 10:24)
labai idomu atsiliepimai, parasykit kas gausit ji, ar cia man vienai jis toks fainas tas lapas ar ne  lotuliukas.gif

veidą tavo tai rodo normaliai wink.gif

parašysiu, kai išbandysiu drinks_cheers.gif

QUOTE(adrija @ 2010 04 08, 10:37)
Tai dabar man turite įdėti nuorodą,iš kur reikia pirkti 4u.gif

čia, bet reikia tarpininkės smile.gif
Atsakyti
pusiau praktinis eksperimentas iš Delfio, kiek brangus tas eko gyvenimas. Pusiau, nes žurnalistė tik ėjo ir žiūrėjo, kas kiek kainuoja - dalies nepirko, nenaudojo ir nevertino efektyvumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 11:55)
Man pats rasymo stilius patiko- tokia zurnaliste, visai i mane  lotuliukas.gif

man tai nepatinka toks paviršutiniškas ėjimas, nors ir su daug skaičių blush2.gif Tipo, ai, jei plaukai nuo sintetikos už 6 litus dar nenukrito, tai kam čia permokėt? bigsmile.gif Kažkoks labai atmestinas požiūris tiek į save, tiek į pasaulį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 13:08)
man tai nepatinka toks paviršutiniškas ėjimas, nors ir su daug skaičių  blush2.gif Tipo, ai, jei plaukai nuo sintetikos už 6 litus dar nenukrito, tai kam čia permokėt?  bigsmile.gif  Kažkoks labai atmestinas požiūris tiek į save, tiek į pasaulį  tongue.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Tyrimas labai toks "tiap-liap"... ax.gif
Tiesos tame, žinoma, yra. Ypač kalbant apie ekologiškus maisto produktus. O kosmetika tai žiūrint su kuo lyginsim. Nežinau, ar pagrįsta, viską lyginti su pačiais pigiausiais gaminiais... g.gif
O šiaip savo magistriniam esu naudojusi vienos ekonomistės atliktą skaičiavimą pagal atitinkamus ekologišką ir neekologišką prekių krepšelius, tai skirtumas irgi didžiulis - 2.68 karto...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 13:08)
man tai nepatinka toks paviršutiniškas ėjimas, nors ir su daug skaičių  blush2.gif Tipo, ai, jei plaukai nuo sintetikos už 6 litus dar nenukrito, tai kam čia permokėt?  bigsmile.gif  Kažkoks labai atmestinas požiūris tiek į save, tiek į pasaulį  tongue.gif

As ne apie tai, as apie humora mirksiukas.gif , o siaip tai zinoma, ka cia ir kalbet...
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 16:33)
Sveikutes 4u.gif  draugei renkam hidrolata (is AN). Jos oda misri i riebuma, bet nera blizgi, papleiskanoja. Dar sake, kad naudojant krema riebiai odai, traukia zandukus  unsure.gif  Nieko naturalaus veidui nenaudoja, bet va nori pabandyt hidrolata koki smile.gif tai kaip manot, koki rinktis? ar koki misinuka hidrolatu? aciuuu 4u.gif

Man citr.verbenų hidrolatas iš AN labiausiai patiko, pas mane mirši odelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 19:21)
Nidulia, ji nori pienelio - jokiu moliu as jai neikisiu smile.gif grynai akims valyt..

Tai dar laukiu atsiliepimu 4u.gif

Man labiausiai patikęs pienelis - Hauschkos CM, po to seka Weledos migdolų pienelis ir Lab.Emeraude makiažo valiklis-pienelis (pastarasis iš Nimfali).
O šiaip jei pati gaminti, gali pagaminti kokio reikia ir iš ko reikia (AN temoje yra proporcijos),- kaip tik ruošiuosi pati pasigaminti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 21:25)
as tai ipratau sia procedura dar kai sintetika naudojau. Geras dalykas dar tuo, kad bent jau man graziai pakelia nuo saknu plaukus, ir saknims geriau.

Įdomu būtų detalesnis procedūros aprašymas: prieš/po plovimo, su kuo, kaip ilgai ir t.t. 4u.gif Nes nesu nei kartą dariusi, įdomu būtų pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 08:42)
turiu Argital žaliojo molio kaukę, kurią neįsivaizdavau, kaip sunaudoti. Nes kažkokia labai jau neįprasta ji - ant veido nedžiūsta kaip molis, valo taip hm . Užtat kaip dabar ji naudojama, tai net rūksta biggrin.gif Įspaudžiu jos į delną, įlašinu AHA 3-4 lašiukus, gerai išmaišau ir ant veido. Kaukė nubaltėja nuo rūgščių, susilieja su veido spalva - faktiškai galima į balių eit, nes nesimato, kad kas būtų dėta  bigsmile.gif O rūgštys veikia per tą laiką kuo puikiausiai  thumbup.gif

lyg ir bandė vakar alergija ausis rodyt, bet su kauke viską nugesinau smile.gif

nium, ir as jau pasibandziau AHA ax.gif bet kol kas dar stebiu, kai tik ka pastebesiu - pranesiu biggrin.gif
taip pat jau isbandziau savo silkus bei ryziu proteinus, na, ka bigsmile.gif pirmas ispudis labai geras, plauku tikrai daug biggrin.gif bet jie ir nera per daug nulengvinti, tas man patinka, baigia dziut, eisiu ziuret, kaip cia su tuo blizgesiu bus biggrin.gif
Atsakyti
Galiu klysti, nes nebelabai gaudaus lt realybeje smile.gif, bet man susidares ispudis, kad eko kosmetika pigesne uk, o eko maistas labiau iperkamas lt.
Siaip logiska, kad turetu viskas eko buti pigiau uk - cia didesne paklausa/pasiula.
Bet mano toks poziuris susiformaves.. gal del to, kad eko valymo priemones, kosmetika mes daugiau maziau iperkam, o maisto - ne (tik dukrytei smile.gif). Ir tai MB kartais pasistebi, kad jos maistas kainuoja brangiau nei musu dvieju..

Apie molio gerima. As esu skaicius, kad uzpilto vandeniu negalima laikyt ilgiau paros.
Tai as ir nelaikau, o kaip ten istikruju... g.gif

Tiesa, sugedo ir mano pirmasis veido prausiklis bigsmile.gif Tai dabar labai idomi priezastis. Tai nebuvo mano standartinis prausiklis, o eksperimentinis - pridejau dalyku, kuriu normaliai nededu. Tai dabar atkapstyk doh.gif Bet nuojauta kuzda kad kaltas butent molis rolleyes.gif (dejau rasula). (tiesa, sugedo po kokiu 2 men naudojimo ir naudojau labai nesteriliai - nuolat patekdavo vandens).

Kaip gera skaityti man apie jusu gaminimus, skaniai skambancius medziagu pavadinimus... Kazkokia gera terapija man.. net nezinau kodel toks poveikis.
Atsakyti