QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 22:53)
Lavera jau belenkiek pliusu gavo
aciu
kad geras jis, tik turi tokį laverišką kvapą - man tai jis labai skanus. Tekstūros kaip Hauschkos, tai yra nei per tirštas, nei per skystas, o savo darbą atlieka puikiai
QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 08, 00:32)
Taigi, gal kas nors nepatingėtų man parašyti, kaip reikia gerti molį?
jei pasiieškotum internete, rastum įvairių variantų ir visi jie tikriausiai geri
aš gėriau taip - iš vakaro į stiklinę įdėdavau 1-2 oranžinius Suvos šaukštelius molio, užpildavau kambario temperatūros virintu vandeniu (dažniausiai silicio vandeniu, akmenukus tokius vis į ąsotį merkiu), gerai išmaišydavau, o iš ryto išgerdavau mažiausiai pusvalandį iki pusryčių. Galima ir vakare gerti, jei ryte tam laiko nėra, tik nepamenu, kiek valandų nuo vakarienės
bendri principai - negalima molio semti, maišyti su metalais - geriau plastmasinis šaukštelis. Molio neplikyti verdančiu vandeniu - naudoti kambario temperatūros. Ir, aišku, leisti, kad šiek tiek pastovėtų (laikydavau per naktį).
iš pradžių tų nuosėdų nepatariama gerti - ir taip tau nebus labai skanu. Po kažkiek laiko pati pajusi, kad gali ir tau tai priimtina
Daddygirl, kiek pamenu, per naktį lyg ir šaldytuve savo molio vandenį palikdavo, o prieš gėrimą palaikydavo kambario temperatūroje. Dar gerai statyti ant palangės, kad saulės energijos gautų (man tas nesigaudavo dėl kitokio gėrimo režimo). Kryystė išvis užsimaišydavo į stiklainį visai savaitei (molis konservantas, todėl vanduo negenda).
tikiuosi, padėjau