Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Satura @ 2010 04 07, 09:32)
kaip juokinga biggrin.gif Žinokit, nedaįvertinau aš savo DHA  doh.gif Be jokių baimių tepliojausi namudiniu savaiminiu, tai dabar delnai įdegę, o plaštakų viršus - ne  lotuliukas.gif

merginos, kurios darytis ketinat pačios, ypač Ugvilė, laikykitės visų bendrai primtų atsargumo priemonių, nes bus kaip man  bigsmile.gif

oho gerai kad perspejai biggrin.gif nors as atsisiunciau priemones paprastesniam Kunigundos receptui, be DHA, taip norejau siandien pasidaryt, bet kad pragastroliavau siandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 18:35)
O gal galit koki makiazo valikli patart? unsure.gif  mamytei su aliejais nepatinka.. reikia, kad gerai tusa nuvalytu  ax.gif

Labai giriamas čia buvo Logona valiklis, tik jis aliejinis.

QUOTE(wilike @ 2010 04 07, 21:14)
Mane ir domina pieneliai, bet atsiliepimų nėra  g.gif

Man Lavera basis pienelis labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 07, 23:33)
Labai giriamas čia buvo Logona valiklis, tik jis aliejinis.
Man Lavera basis pienelis labai patinka. thumbup.gif

Lavera jau belenkiek pliusu gavo 4u.gif aciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 21:17)
as manau, kad butina- kaip butina ir odai. Pabandyk su cukrumi  4u.gif

na kiekvienam sava, bet man irgi norisi prie saknu "pagremzti" kazkiek hihihi.gif
puiki mintis, apie cukru nepagalvojau bigsmile.gif drinks_cheers.gif saldus plaukuciai liks biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau temas nuo pat pirmųjų, bet kažkaip nereikėjo ir neužsirašiau, o daug temų jau ištrintos... Taigi, gal kas nors nepatingėtų man parašyti, kaip reikia gerti molį? Po šaukštelį į kokį (šiltą/šaltą/nesvarbu) vandenį, gerti tik skystį, ar ir drumzles, patį molį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 21:25)
as tai ipratau sia procedura dar kai sintetika naudojau. Geras dalykas dar tuo, kad bent jau man graziai pakelia nuo saknu plaukus, ir saknims geriau.

kaip tu darai ta pylinga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 23:53)
Lavera jau belenkiek pliusu gavo 4u.gif  aciu  tongue.gif

Mano akys labai jautrios, man Lavera šiek tiek graužė, bet jeigu Tavo mama nėra labai jautruolė turėtų tikti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 08, 09:04)
kaip tu darai ta pylinga? 4u.gif

labai paprstai: suslpinu glvos oda (pries plovima viska darau), tada itrinu cukriuka, svelniai pasukioju, jei lb slapia tai jis ilgainiui istirpsta ir tada plaunu galva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 22:53)
Lavera jau belenkiek pliusu gavo 4u.gif  aciu  tongue.gif

kad geras jis, tik turi tokį laverišką kvapą - man tai jis labai skanus. Tekstūros kaip Hauschkos, tai yra nei per tirštas, nei per skystas, o savo darbą atlieka puikiai smile.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 08, 00:32)
Taigi, gal kas nors nepatingėtų man parašyti, kaip reikia gerti molį?

jei pasiieškotum internete, rastum įvairių variantų ir visi jie tikriausiai geri smile.gif

aš gėriau taip - iš vakaro į stiklinę įdėdavau 1-2 oranžinius Suvos šaukštelius molio, užpildavau kambario temperatūros virintu vandeniu (dažniausiai silicio vandeniu, akmenukus tokius vis į ąsotį merkiu), gerai išmaišydavau, o iš ryto išgerdavau mažiausiai pusvalandį iki pusryčių. Galima ir vakare gerti, jei ryte tam laiko nėra, tik nepamenu, kiek valandų nuo vakarienės sad.gif

bendri principai - negalima molio semti, maišyti su metalais - geriau plastmasinis šaukštelis. Molio neplikyti verdančiu vandeniu - naudoti kambario temperatūros. Ir, aišku, leisti, kad šiek tiek pastovėtų (laikydavau per naktį).

iš pradžių tų nuosėdų nepatariama gerti - ir taip tau nebus labai skanu. Po kažkiek laiko pati pajusi, kad gali ir tau tai priimtina 4u.gif

Daddygirl, kiek pamenu, per naktį lyg ir šaldytuve savo molio vandenį palikdavo, o prieš gėrimą palaikydavo kambario temperatūroje. Dar gerai statyti ant palangės, kad saulės energijos gautų (man tas nesigaudavo dėl kitokio gėrimo režimo). Kryystė išvis užsimaišydavo į stiklainį visai savaitei (molis konservantas, todėl vanduo negenda).

tikiuosi, padėjau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 08, 09:25)
labai paprstai: suslpinu glvos oda (pries plovima viska darau), tada itrinu cukriuka, svelniai pasukioju, jei lb slapia tai jis ilgainiui istirpsta ir tada plaunu galva  4u.gif

o kaip daznai darai? ar pagal poreiki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 08, 09:27)
o kaip daznai darai? ar pagal poreiki? ax.gif

nereguliariai blush2.gif i menesi pora kartu daugiausiai 4u.gif
Atsakyti
jaučiu, kad oi gausiu aš kritikos už tokį gražinimąsi, bet vakar užsidėjau kaukę pagal visas antitaisykles blush2.gif Bet kad laiko labai jau stoka, tenka derint ir darbus, ir malonumus doh.gif

turiu Argital žaliojo molio kaukę, kurią neįsivaizdavau, kaip sunaudoti. Nes kažkokia labai jau neįprasta ji - ant veido nedžiūsta kaip molis, valo taip hm . Užtat kaip dabar ji naudojama, tai net rūksta biggrin.gif Įspaudžiu jos į delną, įlašinu AHA 3-4 lašiukus, gerai išmaišau ir ant veido. Kaukė nubaltėja nuo rūgščių, susilieja su veido spalva - faktiškai galima į balių eit, nes nesimato, kad kas būtų dėta bigsmile.gif O rūgštys veikia per tą laiką kuo puikiausiai thumbup.gif

lyg ir bandė vakar alergija ausis rodyt, bet su kauke viską nugesinau smile.gif
Atsakyti