Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 21:21)
Man atrodo, kad mano galvos odai užtenka masažo plaunant galvą smile.gif Kažkaip neprašo ji manęs pylingo wink.gif

as tai ipratau sia procedura dar kai sintetika naudojau. Geras dalykas dar tuo, kad bent jau man graziai pakelia nuo saknu plaukus, ir saknims geriau.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 04 07, 18:21)
Nidulia, ji nori pienelio - jokiu moliu as jai neikisiu smile.gif grynai akims valyt..

Tai dar laukiu atsiliepimu 4u.gif

Aš elysambre tušui valyti naudoju lavera 2 in 1 pienelį, pamenu šitoj temoj ir gavau rekomendaciją - man patinka, negraužia, maloniai kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 20:59)
Kažkaip tylu čia pienelių tema - matyt, dauguma jų nenaudoja  biggrin.gif

man paciai ir aliejus labai gerai, bet va mamytei reikia pienelio 4u.gif tai laukiam, gal dar kas atsiras is naudojanciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 07, 21:26)
Aš elysambre tušui valyti naudoju lavera 2 in 1 pienelį, pamenu šitoj temoj ir gavau rekomendaciją - man patinka, negraužia, maloniai kvepia smile.gif

4u.gif
sitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 07 balandžio 2010 - 20:30
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 07, 20:26)

va šitas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 07, 21:28)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 04 07, 21:14)
Mane ir domina pieneliai, bet atsiliepimų nėra  g.gif

Man labai patinka Laveros roziu pienelis toks bei jau minetas 2 in 1 stai toks. Puikiai nuvalo sintetini tusa bei negrauzia akiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 04 07, 20:26)

laveros man irgi labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 19:59)
Kažkaip tylu čia pienelių tema - matyt, dauguma jų nenaudoja  biggrin.gif

Hauschkos geras, bet brangus. Irgi siūlau Laveros 2 in 1, jei jau būtinai pienelio mama nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,o kaip daryti ta kavos pilinga kunui? ta prasme su plikinta kava ar tiesiog sausa kava?ir kaip ka daryti?dekui lb
Atsakyti
Nu jau kol pasivijau tai karsta.gif
O jau kokios diskusijos vire blink.gif
Man skubiai reikia gydytis arba koduotis: koduotis arba nuo natur. kosmetikos nes visko reikia, arba koduotis kad uzdirbciau daugiau lotuliukas.gif

Dabar atsiliepimai apie Elysambre pudra g.gif tai kaip cia pasakius g.gif nu neesu patenkinta net nezinau kodel rolleyes.gif nors uzsitepa pakankamai tolygiai ir nesimato, bet toks jausmas kad nemazai reikia, o jei daugiau pudruoju tai nevienodai pasipudruoja g.gif nors gal as cia issigalvoju, man tik taip atrodo blink.gif biggrin.gif

Merginos kurios nemazai esat isnagrineje A-Z puslapi ar yra ten papaino ar enzimu?

Man pats paciausias pylingas yra is ryziu miltu (tu kaip sake Satura maltu ryziu iki manu kruopu dydzio), rudojo cukraus ir dusgelio (kartais dedu dar kokiu priedu kartais ne).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 07 balandžio 2010 - 21:28
QUOTE(sauleee25 @ 2010 04 07, 21:12)
sveikos,o kaip daryti ta kavos pilinga kunui? ta prasme su plikinta kava ar tiesiog sausa kava?ir kaip ka daryti?dekui lb

yra tema apie namines grožio priemones, o šiaip tai plikytos kavos tirščius reiktų naudoti

QUOTE(rutuk @ 2010 04 07, 21:25)
Merginos kurios nemazai esat isnagrineje A-Z puslapi ar yra ten papaino ar enzimu?

ne biggrin.gif Pasiteirauk, gal tau Monica sutiks į UK siųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 07, 21:28)
ne biggrin.gif Pasiteirauk, gal tau Monica sutiks į UK siųsti 4u.gif

But gerai biggrin.gif Teks ko gero rezervuotis pas Monica kad atvaziavus atostogu liktu ir man ax.gif Juk reiks nusiaubt jos parduotuvele lotuliukas.gif
Atsakyti