Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 07, 12:01)
sveika, skaiciau kad ir galvos odele ir plaukus juo issitepei g.gif sakyk prasau o tau plauku nesulipino? nes turiu aloe sultis is AN tai jei kiek daugiau patepu saknis plaukus galiu piestu visus sustatyti nes jie styro ir buna tokie kaip stagarai doh.gif

Taip, vakar issiplovusi galva dar slapius plaukus ir galvos oda sutepiau siuo geliu, issidziovinau vesia, feno puciama, srove, tai plaukai itin svelnus ir graziai papure, tikrai nei piestu nei sulipe smile.gif man labai patiko smile.gif rekomenduoju 4u.gif
Tekila, kad nepamenu kiek jo kaina, ikisk nosi i AZ puslapi, paziurek smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 04 07, 12:11)

vis dar desperatiskai ieskau kremo paakiams...

as nusipirkau Laveros paakiu geli, man labai patinka jis. Ir visai negeliskas, nelipnus, o tokios lengvutes kremo konsistensijos, as patenkinta:) kita pati kombinuosiu is alojos gelio, kofeino miltuku ir dar ko nors:)

Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2010 04 07, 12:21)

Nauja partija Aloe gelio yra permatoma, nebe ruda.

tos pacios firmos?? o kokia kainele?smile.gif o jis grynas, kaip ir anas buves??
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 04 04, 21:59)
Norejau suzinoti ar Aromanatural ir Kvapu Namu hidrolatai yra vienodos kokybes? nes kainos skiriasi zyyyymiai  g.gif be to, noreciau patarimo, kuris hidrolatas geriausiai drekina oda? nusprendziau kremu isvis nenaudot, nes kemsa visi is eiles doh.gif

Jei paklaustum KN darbuotojų nuomonės, tai jų hidrolatai - aukščiausios kokybės. Aš asmeniškai tik hamamelių hidrolatą esu pirkusi tiek KN, tiek ir AN, - bet metų skirtumu, šiaip kvapas ir poveikis pasirodė panašus ax.gif

Labiausiai drėkinantis šiuo metu man yra morkų sėklų hidrolatas iš KN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 07, 12:52)
Jei paklaustum KN darbuotojų nuomonės, tai jų hidrolatai - aukščiausios kokybės. Aš asmeniškai tik hamamelių hidrolatą esu pirkusi tiek KN, tiek ir AN, - bet metų skirtumu, šiaip kvapas ir poveikis pasirodė panašus  ax.gif

kazin, ka butent (kokius parametrus, na kvapas, poveikis, gavybos proceso ypatumai, zaliavu kokybe) omeny turi kalbedamos apie hidrolatu kokybe? g.gif kazkaip tiek permoketi uz ta neapciuopiama kokybe nesinori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 07 balandžio 2010 - 11:58
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 07, 12:45)

as nusipirkau Laveros paakiu geli, man labai patinka jis. Ir visai negeliskas, nelipnus, o tokios lengvutes kremo konsistensijos, as patenkinta:) kita pati kombinuosiu is alojos gelio, kofeino miltuku ir dar ko nors:)

o ka jis daro? drekina, stangrina?

As pabaigineju ersketroziu alieju, juo tepiau paakius, bet siltojo sezonu metu man aliejai netinka... butu visai idomu isbandyti koki lengva kremuka...

Neobio nezinau sios firmos, reikes pasiskaitineti book.gif

aciu mergaites 4u.gif

Kunigunda ir kitos mergaites, ji albejo apie kazkoki morku krema is KN, ju puslapy radau tik morku fitoli. Ar as cia kazko nesupratau g.gif ar ji pati ta krema daresi, apsvieskit mane plz blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 04 07, 12:58)
Kunigunda ir kitos mergaites, ji albejo apie kazkoki morku krema is KN, ju puslapy radau tik morku fitoli. Ar as cia kazko nesupratau g.gif  ar ji pati ta krema daresi, apsvieskit mane plz blush2.gif

Kunigunda pati daresi ax.gif yra KN puslapy morku kremo veidui receptas.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 04 07, 12:58)
o ka jis daro? drekina, stangrina?

As pabaigineju ersketroziu alieju, juo tepiau paakius, bet siltojo sezonu metu man aliejai netinka... butu visai idomu isbandyti koki lengva kremuka...

Laveros paakiu gelis drekina gerai labai, lengvutis toks , susigeria puikiai, nepalieka riebalo smile.gif o kuri gaminsiuos su kofeinu, bus labiau stangrinamasis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Sakykit, o su kokiais termometrais jūs matuojat temperatūrą gamindamos kremus? Nusipirkau iš Senukų maistinį, bet žiūriu, kad kokių 15 ml tai tikrai neišeis pamatuot, gal būna kokie specialūs ? g.gif Ir dar vienas klausimas, kai sumaišot aliejinę ir vandeninę dalis, su kokiu prietaisu viską reikia suplakti, gal irgi kokie spec. būna? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kuri esat naudojusi tokį kremą ir galėtumėt pasidalinti nuomone apie jį?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 04 07, 12:16)
Sakykit, o su kokiais termometrais jūs matuojat temperatūrą gamindamos kremus?

su kokiu prietaisu viską reikia suplakti,

gali tiesiog abu indelius - vandens ir aliejaus statyti į tą patį karšto vandens indą. Automatiškai temperatūros susivienodins, atkris ir termometro poreikis smile.gif

su plastmasiniu šaukšteliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 07, 12:57)
kazin, ka butent (kokius parametrus, na kvapas, poveikis, gavybos proceso ypatumai, zaliavu kokybe) omeny turi kalbedamos apie hidrolatu kokybe? g.gif kazkaip tiek permoketi uz ta neapciuopiama kokybe nesinori ax.gif

Laimė akcentavo, kad jie perka tik iš labai patikimų gamintojų, prieš tai yra susipažinę vietoje su išgavimo/gamybos procesu, todėl ir gali garantuoti aukščiausią kokybę. Minėjo, kad yra gamintojų, kurie gamina kaip įmanoma didesnį kiekį, nesirūpindami kokybe. O įtaką be abejo daro ir žaliavų kokybė, ir pats procesas.
O dėl kokybės ir kainų santykio: esu daug ką pirkusi iš AN, SP, Holos (aliejai) - esu patenkinta jų prekių kokybe už žemesnę kainą 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(meid @ 2010 04 07, 13:16)
Sveikos merginos  smile.gif Sakykit, o su kokiais termometrais jūs matuojat temperatūrą gamindamos kremus? Nusipirkau iš Senukų maistinį, bet žiūriu, kad kokių 15 ml tai tikrai neišeis pamatuot, gal būna kokie specialūs ? g.gif Ir dar vienas klausimas, kai sumaišot aliejinę ir vandeninę dalis, su kokiu prietaisu viską reikia suplakti, gal irgi kokie spec. būna? Ačiū 4u.gif

Aš turiu maistinį termometrą iš Suvos, jis tokio paties dydžio ir formos kaip gyvsidabrio (kur sau temp.matuojuos). O taviškis kažkoks kitoks?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 07, 13:33)
O dėl kokybės ir kainų santykio: esu daug ką pirkusi iš AN, SP, Holos (aliejai) - esu patenkinta jų prekių kokybe už žemesnę kainą  4u.gif

4u.gif
kokius aliejus esi pirkusi is Holos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 07, 13:38)
4u.gif
kokius aliejus esi pirkusi is Holos? ax.gif

Maistinius: alyvuogių, ir dar kažkokį, gerai nepamenu, reiktų butelį pamatyti, lyg tais sezamų ax.gif
Atsakyti