Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(pepkė @ 2010 03 30, 22:32)
o aš reabilitavau savo ožkas ir jas pribaigiau, nes buvo, kad patiko, paskui vėlė ir plaukai lyg be blizgesio atrodė, o dabar buvau jį pagerinus šilku ir muskatinio šalavijo EA tai sau smagiai subaigiau, net pagalvojau apie pakartojimą biggrin.gif

o silkas sampune neriebina plauku? g.gif ar cia nesamones paklausiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 03 30, 22:26)
Nesuprantu, kas yra čia..  doh.gif

gali ir alergija būti g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 23:26)
prisiminiau, dar skaiciau, kad paprastos druskos tirpala naudoja

įdomu, tikriausiai daug ksantano muilo sutirštinimui reiktų, o su druska tai išvis neįsivaizduoju blink.gif

Diva:), kokia pas tave oda? Ir kaip tu sugebi prisitepti tuo grynu agurkų ekstraktu ir gražiai atrodyti visą dieną?

mano įspūdžiai kol kas prasti, nors kremu tą ekstraktą skiedžiau 50 proc. Užtat vakar visą dieną veidas blizgėjo, lyg būčiau jį tyčia taukais aptepusi. O vakare, kai jau grįžau namo, net tušas nutekėjo, ištepė glicerinuotus paakius doh.gif doh.gif doh.gif Nežinau, prisipratinsiu aš tą ekstraktą, ar ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 31, 09:12)
o silkas sampune neriebina plauku? g.gif ar cia nesamones paklausiau? biggrin.gif

Ko gero samones... kazkas riebalina man, tik kol kas nesuprantu kas g.gif - arba silkas, arba silikonas arba tiesiog per plaukus perbrauktas aliejaus lasas... As is tu, kurios drasiai 5 dienas isvaiksto neplovus galvos- bet po visu situ silku ir silikonu bandymu pastebejau, kad kazkas riebalina- 3-4 dienos -galva baisi- kazkas ne taip g.gif
Vakar gi dariausi Kleopatros vonele kojoms biggrin.gif - "palei" recepta viskas- pienas, vanduo, medus, migdolu aliejaus lasas, dar levandu EA isilasinau rolleyes.gif ir zinoma Monikos roziu ziedlapiai wub.gif - sedejau prie tv kleopatriskai nusiteikus biggrin.gif.
Nu tai kaaaa as zinau lotuliukas.gif - nieko ispudingo labai, manau,kad pienas turi buti tik is karvytes, blogiausiu atveju is tu aparatu, kur stovi prie PC- nes as pirktini pyliau(ekologiska, bet nu ir kas) ... O visa kita tai zinoma kad smagu- aliejai, rozes- kaip gali buti nesmagu?! Tik tas pienas g.gif - na, spalva grazi, maloniai visai nuteikia...
user posted image

biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 09:39)
Diva:), kokia pas tave oda? Ir kaip tu sugebi prisitepti tuo grynu agurkų ekstraktu ir gražiai atrodyti visą dieną?

Pas mane misri. Sitaip tau ?? As gal ne ta turiu tada- ten grynas vanduo g.gif -visiskai jokio riebumo ar aplamai jokio poveikio- tiesiog kaip vanduo susigeria ir tiek- o gal ji reikia suplakti??
Surasiu koks pas mane, truputi veliau idesiu.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 08:48)
Pas mane misri. Sitaip tau ?? As gal ne ta turiu tada- ten grynas vanduo g.gif -visiskai jokio riebumo ar aplamai jokio poveikio- tiesiog kaip vanduo susigeria ir tiek- o gal ji reikia suplakti??
Surasiu koks pas mane, truputi veliau idesiu.

Diva:), vonelė tai dieviškai atrodo rolleyes.gif thumbup.gif

bet kad ir aš nieko neplakiau žinok schmoll.gif Ir dar mažiau dėjau nei tu smile.gif

toks pas mane:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 31, 09:52)
pavydet tokiu plauku, kuriuos reik plaut kas 5 dienas rolleyes.gif

nezinau, kiek to poveikio, bet vonele tai labai smagiai atrodo wub.gif nuotraukas galima det i kitos temos pradzia biggrin.gif

Ir 6-ias jei labai reikalas yra ax.gif - na, zinoma, jau tadu i arklio uodega susirisu, o siaip palaidais vaikstau...

Baikit doh.gif - baisus tas bliudas mano biggrin.gif - geda buvo det, ale kad pasakojimas butu su iliustracija cia jau idejau biggrin.gif
Labai noriu varinio indo tokiems reikalams- amzinai kokiuose sendaikciu turguose pasispoksau rolleyes.gif - va - tokio wub.gif ( o cia foto jau ir i virselius tinkanti)
wub.gif wub.gif
user posted image

Satura- ir pas mane toks g.gif - o kokios konsistencijos jis pas tave? Grynas vandenelis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 14:09
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 08:58)
Satura- ir pas mane toks  g.gif - o kokios konsistencijos jis pas tave? Grynas vandenelis?

kokia foto wub.gif

vandenėlis, taip drinks_cheers.gif Bet toks pasireiškė glicerino perdozavimo efektas, kad ką aš žinau g.gif Gal esu iš tų, kurioms maksimum 5 proc. to gėrio koncentracijos pakanka biggrin.gif

kasryt išsispaudžiu kremo lašelį ir į jį įlašinu morkų ekstrakto simondsijose - veidas puikiai atsilaiko visą dieną be jokių pudrų, taisymų. O nekaltas vandenėlis štai kiek pridirbo... Net MB vakare sakė, kad aš kažkokia "nubėgusi" atrodau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 31, 10:04)
kokia foto  wub.gif

vandenėlis, taip  drinks_cheers.gif Bet toks pasireiškė glicerino perdozavimo efektas, kad ką aš žinau  g.gif Gal esu iš tų, kurioms maksimum 5 proc. to gėrio koncentracijos pakanka biggrin.gif

kasryt išsispaudžiu kremo lašelį ir į jį įlašinu morkų ekstrakto simondsijose - veidas puikiai atsilaiko visą dieną be jokių pudrų, taisymų. O nekaltas vandenėlis štai kiek pridirbo... Net MB vakare sakė, kad aš kažkokia "nubėgusi" atrodau smile.gif

Nenaudok tada! Tikrai netinka tau schmoll.gif , arba labai mazai nebent..
As tai jau dabar gryno netepu biggrin.gif - truputi gal tikrai nereikia, bet kai ir tepiau - jokio poveikio-absoliuciai jokio!
Aha, foto super- reikejo ir man vakar profesionalu fotografa koki pasisamdyt - mergaitems i SM voneles foto padaryti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 09:48)
Nu tai kaaaa as zinau  lotuliukas.gif - nieko ispudingo labai, manau,kad pienas turi buti tik is karvytes, blogiausiu atveju is tu aparatu, kur stovi prie PC- nes as pirktini pyliau(ekologiska, bet nu ir kas) ...  O visa kita tai zinoma kad smagu- aliejai, rozes- kaip gali buti nesmagu?! Tik tas pienas  g.gif - na, spalva grazi, maloniai visai nuteikia...

O nepastebėjai, kad labiau odą suminkštintų? Nes aš prieš pedikiūrą kojytes mirkydama dažnai pieno, medaus įdedu šiek tiek - sako, odą suminkština, nu ir tikrai lyg suminkština labiau smile.gif O gal tik įsikalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 14:11
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 31, 10:44)
O nepastebėjai, kad labiau odą suminkštintų? Nes aš prieš pedikiūrą kojytes mirkydama dažnai pieno, medaus įdedu šiek tiek - sako, odą suminkština, nu ir tikrai lyg suminkština labiau smile.gif O gal tik įsikalbu  biggrin.gif

Minksta oda tikrai buvo wub.gif ir dar siandien jauciu poveiki tos voneles- kojos tokios lengvesnes- bet as nezinau ar tai aliejai, rozes , medus ar tai pienas..Na, visumoje viskas gerai- norint isitikinti tai kaip visada - bandymu keliu biggrin.gif - dabar reikia viska ta pati susipilti, tik ne i piena, o i vandeni- ir tada jau pasimatytu manau...
O siaip ir rankas imerkiau truputi - sedejau kaip kokia gorila lotuliukas.gif - kojas, rankas sumerkus bliude biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 kovo 2010 - 09:52
O dabar jūs man sakykit,ar muilo virimui tas šarmas su vandeniu yra paprasta mūsų soda ar tai yra kažkokia speciali medžiaga?Na,kur reikia pilti į įkaitintą iki 100 laipsnių aliejų ir sukti sukti sukti...,kol gausis muilas smile.gif ?
Ačiū,jei kas susimylės ir atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 31, 11:04)
O dabar jūs man sakykit,ar muilo virimui tas šarmas su vandeniu yra paprasta mūsų soda ar tai yra kažkokia speciali medžiaga?Na,kur reikia pilti į įkaitintą iki 100 laipsnių aliejų ir sukti sukti sukti...,kol gausis muilas smile.gif ?
Ačiū,jei kas susimylės ir atsakys 4u.gif

Nea, tai ne soda biggrin.gif .Reikia pirkti pati sarma is cheminiu laboratoriju umn.gif , o siaip vilnietes zino ten kazkokia vietele, kur pirkti yra mirksiukas.gif , jau pamirsau-kadaise domejausi...
Soda + citrinu rugtis - cia jau burbulai i vonia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 kovo 2010 - 10:11
Sveikos,
Jau kelios dienos atostogauju Lt - tai atsinaujinu savo krepseli wub.gif Is Nimfali isigijau Feniqia muila su roze. Kadangi jokio prausiklio veidui neatsiveziau, tai prausiuosi juo - nugis, labai patinka thumbup.gif Is KN vakar pasiemiau tuberozu hidrolata ir campaku pomada. Koks juokas sueme, kai paklause, ar zinot jos kvapa biggrin.gif Skaiciau, ka jus cia raset - tai galiu pasakyt - man ji isvis bekvape blink.gif Nesuprantu, kas ten smirda. Bet eilini karta isitikinau - kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Daviau mamai pauostyt, tai jai labai hidrolato kvapas nepatiko, o pomada - sako, toks kazkoks idomus, kazka is vaikystes primenantis biggrin.gif
Biski OT. Merginos, gal kuri esate susidurusi su zvyneline (daktarai bando ja man pripaisyti - nezinau, kas daryt) Prirase hormoniniu tepalu (zino, kad laukiuos siuo metu), sako, kad kitos iseities nera. Gal teko lankytis pas koki homeapata ar gal kitais metodais gydet. Lauksiu i AZ. Labai dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti