Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 06, 17:03)
Satura, tai man su pinigais viskas ok, tik kad nedasiunte nervina  doh.gif

svarbiausia, kad nuostolių nepatyrėt 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 06, 17:38)
satura, gal receptuka imesi? 4u.gif

labai paprastas - 20 ml aliejaus, iš jų vanilės eliksyro 1-2 ml, kitka - abrikosų kauliukų aliejus. Kaip vandeninė dalis 30 ml - AN ramunėlių hidrolatas, mane nustebinęs iš kažkur atsiradęs hamamelių likutis blush2.gif Į hidrolatus dėjau 2 gr DHA, kuris įdegį suteikia, emulsinau su AN emulsiniu vašku ir skystu rožių vašku (pastarojo geriau jau būčiau negadinusi...). Ir kaip kiekvieną kremą: šildžiau tirpinau, sumaišiau ir gerai išplakiau. Konservavau su GSE, vitaminu E, dėjau ir naticido, įlašinau šaltalankių aliejaus iš KN, morkų ekstrakto iš AZ po kelis lašiukus smile.gif

esu apakusi, bet žinokit, veikia bigsmile.gif MB jau pastebėjo biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 18:35)
liko tik plonyte sviezia odele,kol kas puse bedos, bet nenustebsiu, jei ryt poryt vel skusiuos, kad ss..das smile.gif

kad man čia be bloga lemiančių užsikodavimų mad.gif bash.gif Snapą aukštyn tik ir į priekį marš laugh.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 04 06, 19:29)
kaip suprantu, pati malei? 4u.gif

laba diena ohmy.gif Pirkau Prismoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 06, 21:05)
kad man čia be bloga lemiančių užsikodavimų mad.gif bash.gif Snapą aukštyn tik ir į priekį marš laugh.gif

tikiuosi, kad tavo priesvelykinis palinkejimas issipilde, bent jau kol kas panasu i tai smile.gif
kazkaip keista, bet visus, kur jautri ir plona oda, ji negerai atrodo, ne tik panose ir lupos sad.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti Neobio paakių kremo su vyšnių ekstraktu - nerealus wub.gif Poveikį po savaitės naudojimo pastebėjau, paakiai tapo šviesesni, atsigavę, odelė elastinga. Labai malonios tekstūros, gerai pasiskirsto, neriebina.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 06, 20:05)
esu apakusi, bet žinokit, veikia  bigsmile.gif MB jau pastebėjo biggrin.gif

o kaip spalva? bigsmile.gif ir ne tik tam kartui gaunas spalvyte, kazkiek islieka?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 06, 21:30)
Ateinu pagirti Neobio paakių kremo su vyšnių ekstraktu - nerealus wub.gif Poveikį po savaitės naudojimo pastebėjau, paakiai tapo šviesesni, atsigavę, odelė elastinga. Labai malonios tekstūros, gerai pasiskirsto, neriebina.

thumbup.gif
Man taip knieti Neobio rimčiau išbandyti, nes turėtas mėginukas kremo tai be galo patiko wub.gif

Kalbant apie paakius, aš porą savaičių jau teplioju su žaliosios arbatos miltukų ištrauka, nes tie miltukai daug kofeino turi. Na, kad neblogiau, tai galiu garantuoti, o ar pašviesėjo paakiai, tai sunku pasakyti... Gal pašviesės magistrinį baigus rašyti ir pridavus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 06 balandžio 2010 - 20:35
sakykit ar visos sildot veidukus pries molio kaukes?
as pastoviai pamirstu ir dar plius kapiliaru turiu, gal uztenka kiek susyla veidas duse bunant? klausiu nes kazkaip neissivalo mano poros sad.gif kaukes gal dedu ne taip daznai kaip reiketu, bet daznai prausiuosi moliu, tai galvoju kodel gi negrazeju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 06, 21:48)
as pastoviai pamirstu ir dar plius kapiliaru turiu, gal uztenka kiek susyla veidas duse bunant? klausiu nes kazkaip neissivalo mano poros sad.gif kaukes gal dedu ne taip daznai kaip reiketu, bet daznai prausiuosi moliu, tai galvoju kodel gi negrazeju biggrin.gif

as retai pasildau pries molio kaukes, nes pamirstu blush2.gif bet poros pagrazejo, nes irgi su moliu paplaunu, su gintaro milteliais papilinguoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 04 06, 21:48)

Aš niekada veido nešildau prieš molio kaukes, nes taip pat turiu kapiliarų išryškėjusių smile.gif nusiprausiu veidą šiltu vandeniu ir viskas arba po dušo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 04 06, 17:21)
Sveikos smile.gif gal kuri pasakys, ar Alima dekoratyvinė kosmetika yra ekologiška, gera? http://www.alimapure.com/
Ačiū  4u.gif

Negi niekas nežinot? unsure.gif
Nusipirkau iš vienos forumietės per eko kosmetikos išparduotuvę, bet dabar tik parūpo, ar ši kosmetika tikrai gera, be blogiečių doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 20:11)
tikiuosi, kad tavo priesvelykinis palinkejimas issipilde, bent jau kol kas panasu i tai smile.gif

tai aišku biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 06, 20:32)
o kaip spalva? bigsmile.gif ir ne tik tam kartui gaunas spalvyte, kazkiek islieka?

čia kaip parduotuvinis savaiminis, "elgias" taip pat, vakare nenusiplauna mirksiukas.gif rolleyes.gif

QUOTE(Odora @ 2010 04 06, 20:48)

na ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 04 06, 20:56)
Negi niekas nežinot?  unsure.gif

atsakymas už atsakymą tongue.gif

nieko blogo neradau, kiek žiūrėjau - viskas su ja turėtų būti ok 4u.gif

ar LT yra Logonos vyriškos kosmetikos linijos gaminių? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 06, 22:05)
svarbiausia, kad nuostolių nepatyrėt  4u.gif
labai paprastas - 20 ml aliejaus, iš jų vanilės eliksyro 1-2 ml, kitka - abrikosų kauliukų aliejus. Kaip vandeninė dalis 30 ml - AN ramunėlių hidrolatas, mane nustebinęs iš kažkur atsiradęs hamamelių likutis  blush2.gif Į hidrolatus dėjau 2 gr DHA, kuris įdegį suteikia, emulsinau su AN emulsiniu vašku ir skystu rožių vašku (pastarojo geriau jau būčiau negadinusi...). Ir kaip kiekvieną kremą: šildžiau tirpinau, sumaišiau ir gerai išplakiau. Konservavau su GSE, vitaminu E, dėjau ir naticido, įlašinau šaltalankių aliejaus iš KN, morkų ekstrakto iš AZ po kelis lašiukus smile.gif

esu apakusi, bet žinokit, veikia  bigsmile.gif MB jau pastebėjo biggrin.gif
laba diena ohmy.gif Pirkau Prismoj  rolleyes.gif

Labai norejau Satura taves paklausti del DHA, cia itariu ji is AZ siunteisi, o kas cia per medziaga? Labai jau sudomino sis receptukas tavo, o dar ir poveikis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti