Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Brasa @ 2010 04 06, 16:33)
Aš dabar atkreipiau dėmesį, kad jūsų kaukėse nėra eterinių aliejų  g.gif  Aš dar sunkiai gaudausi natūralios kosmetikos naudojimo subtilybėse, bet ar čia jūs specialiai kaukėse jų nenaudojat, ar čia tiesiog taip išėjo?

As nenaudoju. Bet is tikro koki laseli galima ir ilasinti... Levandu gal EA reikes pabandyti... As asmeniskai jei darau kokia kosele, man uztenka skystu daliu ir taip- kazkaip tas EA vis neisipila smile.gif - o dar manau kad EA labai "sunkus" jei galima taip pasakyti - mazas laselis jei nedideliam kiekiui, gal kartais gali buti per stipru? g.gif

Tekila - palaukime Saturos, ji ir papasakos ka ten man dave biggrin.gif , nes as nezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 balandžio 2010 - 15:38
QUOTE(Brasa @ 2010 04 06, 16:33)
Aš dabar atkreipiau dėmesį, kad jūsų kaukėse nėra eterinių aliejų  g.gif  Aš dar sunkiai gaudausi natūralios kosmetikos naudojimo subtilybėse, bet ar čia jūs specialiai kaukėse jų nenaudojat, ar čia tiesiog taip išėjo?

as tai alergiska ea, kitos mergaites deda ea i kaukes:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 16:44)

Aš kartais dedu, kartais ne. Dėjau ylangus kažkada, man jie labiausiai visur tinka smile.gif Žinau, arbatmedį daug kas deda - jis tikrai tinkamas, nes net gryną galima naudoti. Ypač jei odytė kažko nepatenkinta, beria.
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kuri pasakys, ar Alima dekoratyvinė kosmetika yra ekologiška, gera? http://www.alimapure.com/
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 16:44)

O kaip tau, Nidulia, lūpų balzamiukas su kavos EA, nealergizavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 14:40)

oho blink.gif O kaip nuo slogos nukentėjusi panosė sureagavo į šitiek gėrio, kuris akivaizdžiai nestokojo rūgštelės? g.gif smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 06, 15:18)
berods satura rase, kad gamonosi? 4u.gif

taip, efektas lyg ir kažkoks matyt cool.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 15:36)
Tekila  - palaukime Saturos, ji ir papasakos ka ten man dave  biggrin.gif , nes as nezinau  blush2.gif

ten ryžių manai, t.y. ryžiai, sumalti iki manų kruopų dydžio 4u.gif
Atsakyti
nu bet mane vel sunervino tas aroma, sakykit, o jus kai sakotes, buna, nebuna uzsakytos prekes, man jau antra karta taip? bet ir pinigu uz ja nenuskaiciuoja, nors tiek gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 06, 17:46)
nu bet mane vel sunervino tas aroma, sakykit, o jus kai sakotes, buna, nebuna uzsakytos prekes, man jau antra karta taip? bet ir pinigu uz ja nenuskaiciuoja, nors tiek gerai  doh.gif

Ta prasme ideda papildomai prekiu? biggrin.gif Taigi dziaugtis reikia ! biggrin.gif
Ar neideda uzsakytos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 balandžio 2010 - 17:00
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 17:59)
Ta prasme ideda papildomai prekiu?  biggrin.gif  Taigi dziaugtis reikia ! biggrin.gif

ta prasme nedadeda prekiu, bet uz jas ir nenuskaiciuoja
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 06, 18:00)
ta prasme nedadeda prekiu, bet uz jas ir nenuskaiciuoja

Bet tai iskart tada pasimato, ne tik dabar gavus prekes, kad ne viska nuskaiciavo ar kaip? unsure.gif Idomiai nu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 balandžio 2010 - 17:01
QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 06, 16:46)
sakykit, o jus kai sakotes, buna, nebuna uzsakytos prekes, man jau antra karta taip?

nea, dar taip man nėra pakliuvę schmoll.gif O kai dariau pakeitimą ir atsisakiau vienos prekės - sudubliavau tiesiog, tai atsiuntė koduką kitam užsakymui, su kuriuo išsiminusuos permokėta suma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 18:01)
Bet tai iskart tada pasimato, ne tik dabar gavus prekes, kad ne viska nuskaiciavo ar kaip?  unsure.gif  Idomiai nu...

nu, dabar pas vyra kortelej per daug pinigu lotuliukas.gif o nuimt negaliu, nes korteles naujos nebeeme vyras lotuliukas.gif teks trecia uzsakyma daryt doh.gif lotuliukas.gif
si karta neidejo levandu ea doh.gif

Satura, tai man su pinigais viskas ok, tik kad nedasiunte nervina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 06 balandžio 2010 - 17:06
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 15:40)
meginu pajudinti atminti:)
zalias molis AN
baltas molis AN
dumbliu hidrolatas AN
kinroziu ziedlapiu AN-petrusku (savo darzo) uzpilas, pagerintas kofeinu
obuoliu rugstis AN
dumbliai spirulina AN
burgundisko vyno milteliai AN
hialuronas AZ
silko milteliai (Saturos smile.gif )
alojos gelis AZ
Q10 lasas AZ
aliejukas (nepamenu koks) AN
lyg ir viskas smile.gif
kad neuzdziutu purskiau pertusku-ramuneliu uzpilu
po kaukes pasidariau sejamosios judros aliejuko AN kauke-masaza
po to roziu milteliu+varnalesu milteliu (  AN ) pilinga-masaza
po to jau stovedama duse, Hauskos CC kremo masaza
galiausiai pasipurskiau serbentu hidrolatu AZ
va wub.gif

***** blink.gif

Alia vot ,man baisingai įdomu,kiek už tokį įvairiapusį odos tiuningavima suplotume kokiam grožio salone? biggrin.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 06, 18:03)
nu, dabar pas vyra kortelej per daug pinigu  lotuliukas.gif  o nuimt negaliu, nes korteles naujos nebeeme vyras  lotuliukas.gif  teks trecia uzsakyma daryt  doh.gif  lotuliukas.gif
si karta neidejo levandu ea  doh.gif
Satura, tai man su pinigais viskas ok, tik kad nedasiunte nervina  doh.gif

O kaip jų ea?Gera kokybė? g.gif
Atsakyti