Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 15:40)
blink.gif Dar nė vienas turėtas porų nekimšo...  g.gif Vėlgi - kaip individualu viskas...  doh.gif

Man tai beveik viskas kemša poras, išskyrus argital kremus biggrin.gif Tai aš veido lavera netepu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 06, 15:57)
Man tai beveik viskas kemša poras, išskyrus argital kremus biggrin.gif Tai aš veido lavera netepu  rolleyes.gif

O kokius Argital kremus naudoji ir ką naudoji veidui dar be jų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 04 06, 15:46)
Nieko sau gražinimosi programa  blink.gif  biggrin.gif  Jau net nekalbu apie panaudotų priemonių sąrašą....

Sąrašas vienareikšmiškai įspūdingas bigsmile.gif lotuliukas.gif
Aš, tiesą sakant, irgi dažniausiai maišau viską, kas po ranka ir kas pagal nuotaiką, bet sudedamųjų dalių tai tikrai 2-3 kartus mažiau būna biggrin.gif
Atsakyti
Nidulia bigsmile.gif - grozio salIonas biggrin.gif ir ne kitaip ! thumbup.gif
As atsimenu ispudi paliko man labai trumpos ir paprastos sudeties kauke- bet irgi 2 dienas negalejau atsistebeti, senai tokia oda turejau, vis lieciau veida. Jau darysiu vel - gal net siandien rolleyes.gif

Divos kauke veidui, kaklui, peciams ir kas liko- slaunims smile.gif

Rasulo molis,
Acai milteliai,
argano aliejus
levandu hidrolatas
gintaro milteliai
ryziu milteliai

Palaikiau kaip kauke, plaunant dar ir pasipilingavo nuo ryziu milteliu rolleyes.gif
Labai patiko mano odai! Purvo kauke garantuota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 balandžio 2010 - 15:26
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 11:41)
O kūnui vis dar nenatūralų savaiminį įdegį... blush2.gif Kažkaip maža pasiūla natūralių, o ir atsiliepimų gerų negirdėjau  unsure.gif
Ir man būtų įdomu, jei kas nors ką nors atradę yra smile.gif

koki neneturalu naudoji?

o, tai mastau kunui gal tada laveros uzsakyti?kiek gaunasi parsisiusti?kaip kvapas?veidui tai naudoju bronzanta hauschkos, uztenka jo kai kazkur einu.

ugvile, lauksim ne tik atsiliepimu, bet ir recepto?

berods satura rase, kad gamonosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 16:14)
Palaikiau kaip kauke, plaunant dar ir pasipilingavo nuo ryziu milteliu  rolleyes.gif

ryziu milteliu? cia tas pats kas ryziu miltai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 06, 16:03)
O kokius Argital kremus naudoji ir ką naudoji veidui dar be jų? mirksiukas.gif

Iš argital turiu varnalėšų ir ežiuolės kremus. Tai ežiuolės labiau drėkina, minkština, atstato ir ramina odą. Jį galima naudoti ir nuo sudirgimų, ir po procedūrų įvairių, ir šiaip drėkinimui, labai patinka jis man. O varnalėšų skaitosi valantis, skirtas probleminei odai ir toks lyg sausesnis, neriebina, bet ir nedrėkina per daug. Abu geri, bet ežiuolės gal geresnis, nes malonesnis odai ir universalesnis.
Dar planuoju prausiklį iš argital įsigyti. Dabar naudoju alteros putas ir weledos aknedoron losjoną. Losjonas irgi probleminei odai skirtas, labai fainas, bet jį tenka siųstis, nes lt nėra. Molis, kas be ko, eteriniai aliejai biggrin.gif Daugiau dabar neatsimenu ką naudoju, turbūt nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 06, 16:21)
ryziu milteliu? cia tas pats kas ryziu miltai? biggrin.gif

Cia labai smulkiai sumalti ryziai, kuriu gavau is Saturos kadais wub.gif Geriete musu man idejo - man laabai patinka- o kaip ir is kur ten jie- tiesa sakant nesidomejau- kai baiginesis tai jau reksiu visais varpais- kur? kaip? is kur? biggrin.gif Nes man dabar labiau patinka pilingui jie uz cukru, uz kava- na nezinau, labai susidraugavau su jais smile.gif
VAJATUS - pamirsau dar viena dalyka- dar dejau gintaro milteliu biggrin.gif i ta kauke .
Pataisiau sudeti kaukes biggrin.gif .Aplamai , dar labai nedaug naudoju ta gintara- reikia ji visokeriopai isbandyti! Gali buti labai geris, jauciu taip!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 balandžio 2010 - 15:28
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 16:05)
Sąrašas vienareikšmiškai įspūdingas  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Aš, tiesą sakant, irgi dažniausiai maišau viską, kas po ranka ir kas pagal nuotaiką, bet sudedamųjų dalių tai tikrai 2-3 kartus mažiau būna  biggrin.gif

tai ir as cia pirma karta taip "pavariau" lotuliukas.gif labai gi knietejo AZ prekytes ismeginti smile.gif jau uztepus kauke ant veido, kazkaip ji keistai blizgiu pavirsiumi atrode:)
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 16:14)
Nidulia bigsmile.gif - grozio salIonas  biggrin.gif ir ne kitaip !  thumbup.gif 
As atsimenu ispudi paliko man labai trumpos ir paprastos sudeties kauke- bet irgi 2 dienas negalejau atsistebeti, senai tokia oda turejau, vis lieciau veida. Jau darysiu vel - gal net siandien rolleyes.gif 

Divos kauke veidui, kaklui, peciams ir kas liko- slaunims  smile.gif

Rasulo molis,
Acai milteliai,
argano aliejus
levandu hidrolatas
gintaro milteliai
ryziu milteliai

Palaikiau kaip kauke, plaunant dar ir pasipilingavo nuo ryziu milteliu  rolleyes.gif
Labai patiko mano odai! Purvo kauke garantuota biggrin.gif

o as puses dalykeliu neturiu is tavojo saraso smile.gif
niekaip iki gintaro "neprisikasu"
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 06, 16:18)
koki neneturalu naudoji?

Šiuo metu užsipirkau 2 buteliukus "St Moriz" - labai gražiai man atrodo ir efektas ryškus.
Bet Lavera kūnui būtų įdomu išmėginti smile.gif
Atsakyti
Aš dabar atkreipiau dėmesį, kad jūsų kaukėse nėra eterinių aliejų g.gif Aš dar sunkiai gaudausi natūralios kosmetikos naudojimo subtilybėse, bet ar čia jūs specialiai kaukėse jų nenaudojat, ar čia tiesiog taip išėjo?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 16:24)
Cia labai smulkiai sumalti ryziai, kuriu gavau is Saturos kadais  wub.gif  Geriete musu man idejo - man laabai patinka- o kaip ir is kur ten jie- tiesa sakant nesidomejau- kai baiginesis tai jau reksiu visais varpais- kur? kaip? is kur?  biggrin.gif 

Esu turėjus ryžių miltų kažkada - reikėjo vienam deserto receptui biggrin.gif Tai irgi dariau su jais pylingą. Ir su kukurūzų miltais tas pats smile.gif Paiko man smile.gif
O čia gal kažkokie ypatinti ryžiai? Ar irgi tiesiog miltai?
Atsakyti