Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 11:41)
O kūnui vis dar nenatūralų savaiminį įdegį... blush2.gif Kažkaip maža pasiūla natūralių, o ir atsiliepimų gerų negirdėjau  unsure.gif
Ir man būtų įdomu, jei kas nors ką nors atradę yra smile.gif

Taigi ta pati lavera ir kūnui yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aha, ir as laukiu Laveros savaiminio - kiek zinau, tai jis tikrai ir kunui ir veidui tinkamas g.gif , bent jau taip yra cia merginos rase...Uj kaip as jo laukiu, uztepsiu negyvai strazdanas, rupuzes gales but uztusuotos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 balandžio 2010 - 10:53
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 06, 11:47)
Taigi ta pati lavera ir kūnui yra  smile.gif

Kaip efektas? Ar matosi kas nors? Nes man retai kuris suteikia norimą įdegį, nors ir kasdien tepčiausi... smile.gif

Veidui tai turiu atskirą, mažytė tūbelė - bet irgi labai švelniai veikia, vis nesuprantu, ar parudina kažkiek, ar ne biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 11:54)
Kaip efektas? Ar matosi kas nors? Nes man retai kuris suteikia norimą įdegį, nors ir kasdien tepčiausi... smile.gif

Aš pati tai retokai naudoju, nes oda vidutinio tamsumo, o ir tepliotis pritingiu, bet šiaip tai matosi, be to, jis nesmirda smile.gif Man regis, čia dauguma teigiamai apie tą kremą pasisakė. Ir bloge yra gerų atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 05, 13:51)
merginos gal kuri (ios) turite is A-Z Shikakai bei Acide lactique? kiek supratau gerai plaukams stiprinti bei kondicionuoti.... ax.gif taip pat skaiciau kad brandziai odelei gerai Christe marine ea bei Ciste ladanifere hidrolatas... gal esate turejusios, ypac ea nes kaina tai didele o kazi ar verta...? Aciu 4u.gif

as turiu Sjikakai miltelius, naudojau tik viena karta, todel labai daug negaliu papasakot, bet man patiko, tik neturiu laiko pakartoto procedura biggrin.gif

TekilaSunrise, as darysiuos pati savaimini, parasysiu atsiliepimus cool.gif

MERGINOS, ka tik pasiemiau siuntini, kaip issedet darbe, kai siuntinys masinoj? doh.gif lotuliukas.gif o dar laukti iki 17val. doh.gif
Zodziu, grizus susideliosiu, ziuresiu ar viskas yra ir rytoj arba poryt (nezinau kaip darbe) organizuosimes susitikima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 11:52)
Aha, ir as laukiu Laveros savaiminio - kiek zinau, tai jis tikrai ir kunui ir veidui tinkamas  g.gif  , bent jau taip yra cia merginos rase...Uj kaip as jo laukiu, uztepsiu negyvai strazdanas, rupuzes gales but  uztusuotos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai su tom rupuzem smile.gif as butent sita veidui naudoju ir vargo nematau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 11:54)

Veidui tai turiu atskirą, mažytė tūbelė - bet irgi labai švelniai veikia, vis nesuprantu, ar parudina kažkiek, ar ne  biggrin.gif
[

tas kur kunui (as veida tepu irgi) tai tikrai parudina gerai smile.gif
Pasidariau sestadieni molio kauke su pagerinimais veideliui, tai dar tokio superinio efekto niekada nebuvo wub.gif kaip tycia negaliu atgaminti visu priedu doh.gif bet apakusi buvau, kai kita diena apziurejau oda dienos sviesoje, dar tokia skaisti, susitraukusiomis poromis ir svytinti oda niekada nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 balandžio 2010 - 13:57
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 14:54)

tas kur kunui (as veida tepu irgi) tai tikrai parudina gerai smile.gif
Pasidariau sestadieni  molio kauke su pagerinimais veideliui, tai dar tokio superinio efekto niekada nebuvo wub.gif kaip tycia negaliu atgaminti visu priedu  doh.gif  bet apakusi buvau, kai kita diena apziurejau oda dienos sviesoje, dar tokia skaisti, susitraukusiomis poromis ir svytinti oda niekada nebuvo ax.gif

Nu tai gražiai gražu.Dabar neatsimenat,ką dėjot? mad.gif
Greit atsimenat ir surašot čia,viešai.
Atsakyti
O tie savaiminio įdegio kremai porų nekemša? g.gif Pamenu, kažkada bandžiau nenatūralius, tai š.... paskutinis nesikeikiant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 06 balandžio 2010 - 14:39
QUOTE(Brasa @ 2010 04 06, 15:38)
O tie savaiminio įdegio kremai porų nekemša?  g.gif  Pamenu, kažkada bandžiau nenatūralius, tai š.... paskutinis nesikeikiant  doh.gif

blink.gif Dar nė vienas turėtas porų nekimšo... g.gif Vėlgi - kaip individualu viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 04 06, 15:12)
Nu tai gražiai gražu.Dabar neatsimenat,ką dėjot? mad.gif
Greit atsimenat ir surašot čia,viešai.

meginu pajudinti atminti:)
zalias molis AN
baltas molis AN
dumbliu hidrolatas AN
kinroziu ziedlapiu AN-petrusku (savo darzo) uzpilas, pagerintas kofeinu
obuoliu rugstis AN
dumbliai spirulina AN
burgundisko vyno milteliai AN
hialuronas AZ
silko milteliai (Saturos smile.gif )
alojos gelis AZ
Q10 lasas AZ
aliejukas (nepamenu koks) AN
lyg ir viskas smile.gif
kad neuzdziutu purskiau pertusku-ramuneliu uzpilu
po kaukes pasidariau sejamosios judros aliejuko AN kauke-masaza
po to roziu milteliu+varnalesu milteliu ( AN ) pilinga-masaza
po to jau stovedama duse, Hauskos CC kremo masaza
galiausiai pasipurskiau serbentu hidrolatu AZ
va wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 06, 15:40)
blink.gif Dar nė vienas turėtas porų nekimšo...  g.gif Vėlgi - kaip individualu viskas...  doh.gif

o man tai buvo tikra tragedija. Kiek esu naudoju kreminių pudrų, birių, mineralinių - niekas nedarė odos tokios baisios, kaip savaiminio įdegio kremai doh.gif Tai pažaidžiau kelis kartus prieš gerą dešimtmetį ir daugiau kažkaip ranka nekyla man tų kremų naudot...
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 06, 15:40)

Nieko sau gražinimosi programa blink.gif biggrin.gif Jau net nekalbu apie panaudotų priemonių sąrašą....
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 04 06, 15:46)
o man tai buvo tikra tragedija. Kiek esu naudoju kreminių pudrų, birių, mineralinių - niekas nedarė odos tokios baisios, kaip savaiminio įdegio kremai  doh.gif  Tai pažaidžiau kelis kartus prieš gerą dešimtmetį ir daugiau kažkaip ranka nekyla man tų kremų naudot...
Papildyta:

Nieko sau gražinimosi programa  blink.gif  biggrin.gif  Jau net nekalbu apie panaudotų priemonių sąrašą....

jo, cia ikarstis pagavo:) bet rezultatu buvau maloniai nustebinta, pati net nesitikejau tokio akivaizdaus smile.gif
o laveros savaiminis ir man nekemsa poru, pasiteisino smile.gif
Atsakyti