Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 05, 17:52)
viskas paprasta -imi lanolina arba ta cukraus mase, lasini buroku sultis (bet nebutina), micas,spalvas,  kvapus, galima deti kokio sviesto, alieju, glicerino. Tiesiog ekperimentuoji ir ziuri kas tau labiausiai patinka

Dėkuj 4u.gif
Atsakyti
visas su Velykomis 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 02, 17:50)
dar radau, kad ju kremu, losjonu, deo, kondicionieriu sudetys prasideda: 'coconut fatty acid cream base' smile.gif

na bet gėlės ir manekenės plaukai tai wub.gif Man manuosius vėl nukirpo doh.gif

šito ingrediento iš AO tai irgi nesupratau, bet vien dėl jo ir neėmiau jokių kremų. Paėmiau glicerininį naktinį serumą, tai ką aš žinau, veliasi jis man nors tu ką....

QUOTE(Vergine @ 2010 04 02, 18:19)
natūralios kempinės)

nežinai, kiek kainuos? 4u.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 02, 22:17)
o tiesa, kaip manot, kad pvz kiekv organizmas savaip reaguoja kad ir i toksinus? vieniem vidaus organu ligos, kitiem- isoriskai pasireiskia..

kad ne visai taip - pirmiausiai bando viduje organizmas susitvarkyti, o kai perdega valymo įrenginiai (kraujas, kepenys), tada toksinai šalinasi per odą...

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 03, 11:09)
Na, man, pvz. diskusijos apie botokso injekcijas sitoje temoje tai tikrai OT

užtat kiek visko sužinojom cool.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 04 03, 22:01)
Rasma tik vienąkart su "Acorelle" cukraus vašku pabandė nusipešt intymią vietą biggrin.gif

tu kaip visada lotuliukas.gif thumbup.gif

aš irgi sakyčiau, kad su namine cukraus mase pavyktų tik "iš kraštų" apsidirbti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 05, 17:49)
Žiūrėkit, Droge parduodamas toks vaikiškas aliejukas babydream. uždėtas oko-test lipdukas.
Štai jo sudėtis: Helianthus Annuus seed oil, cetearyl isononanoate, prunus amygdalus dulcis oil, simmondsia chinensis oil, caprylic/capric triglyceride, chamomilla recututa extract, bicabolol, calendula officinalis extract, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, parfum.
Kam tas paskutinis "parfum" nelabai suprantu, nes šis aliejukas visiškai be kvapo...
Ką manote apie šią sudėtį?

Gavau aliejukus skaniai kvepiančius ir taip gaila naudoti, galvoju su kokiu aliejum juos pamaišyti, kad ilgiau naudotųsi  g.gif

Tas paskutinis "Parfum" sintetinis, o tai nėra gerai, bet to man šitas neaiškus -cetearyl isononanoate... g.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte tokį kremą? Nors netikiu, kad kremas galėtų padėti, bet gal kam padėjo? blush2.gif
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.
Moterytės " Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją." Gerai žinodamos kai kurių narių charakterį tiesiog praleiskit komentarus pro akis, o jei atsitiko taip, kad perskaitėt ir sureagavot, giliai įkvėpkit, suskiačiuokit iki 10 ir "eikit" toliau;)
Asmeninius nesutarimus spręskite per AŽ.  

Atsakyti
to gelio sudetis:
INCI : Aloe barbadensis leaf juice*, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Xanthan gum, Arginine.
*Ingrédients issus de l'agriculture biologique.
Qualité : Qualité cosmétique, 95.8% d'origine biologique 100% naturel

tai as cia geri nusipirkau ar nelabai??
Atsakyti
to gelio sudetis:
INCI : Aloe barbadensis leaf juice*, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Xanthan gum, Arginine.

Labai įdomi sudėtis bigsmile.gif
Ypač mezofilinė heterofermentinė pienarūgštė kultūra...šiaip spėčiau, kad naudota aloe konservavimui toks dalykas, nes šita padermė reaguodama su augalo sultimis išskiria rūgštis, gleives ir net alkoholį g.gif Ir argininas dar..šita sudėtinė dalis man keistai nedera blush2.gif Išoriniam nadojimui..įdomu koks paaiškinimas būtų, kam jis dedamas..greičiausiai kaip emulsiklis g.gif

Iš viso to kas parašyta, jei nežinočiau koks gelis, tai spėčiau, kad tai nebloga priemonė plaukams ax.gif O AZ jis siūlomas kam? Kaip priemonė veidui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 03, 12:09)
Diva, pasigaminau vakar burbula i vonia bigsmile.gif viskas puikiai gavosi, toks violetinis, su dziovintais ziedlapiais, alyvuogiu aliejumi, citrusiniu vaisiu ir ylang-ylang EA. Laukiu nesulaukiu kada galesiu isbandyti ax.gif Aciu dar karta mirksiukas.gif  4u.gif

thumbup.gif saunu! Ar jau isbandytas geris? smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 04 03, 13:40)
Diva:), ką darot savo plaukams, kad juos taip retai reikia plauti?

Noriu pasakyti, kad pradejus naudoti nat. priemones, nebeisbunu 5 dienas unsure.gif , o anksciau be problemu...Gal genai, gal kad daug plauku pas mane-as manau, kad kuo daugiau plauku, tuo jie ilgiau islieka neriebaluoti g.gif -sprendziu pagal kitus ir save-pas mano sese ilgi plaukai, taciau labai silpni, ju nedaug- ji plauna ir plauna ta galva, o as ne...
Nezinau, gal dar toks dalykas kiek prisideda- labai senai mane ismoke kirpeja- tik neliesk rankomis plauku! smile.gif Kuo maziau rankas kisti i plaukus- taisinetis, ranka palyginti, grifka( jei yra) taisytis rankomis ir t.t. -kuo maziau-nesvarbu, kad ir ka tik nuplautomis rankomis! Tai as is vis nelendu prie plauku, net grazu vyra pamacius nelieciu instinktyviai ju lotuliukas.gif

Nes tau iki Kunigundos, visapusiskai, kaip iki menulio -tad butu izuloka taip elgtis  blink.gif

Va taip vat! lotuliukas.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 04 05, 21:46)
Žinutės ne į temą ištrintos.
Moterytės " Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją." Gerai žinodamos kai kurių narių charakterį tiesiog praleiskit komentarus pro akis, o jei atsitiko taip, kad perskaitėt ir sureagavot, giliai įkvėpkit, suskiačiuokit iki 10 ir "eikit" toliau;)
Asmeninius nesutarimus spręskite per AŽ.  

Aciu, Vitulka, buvau pamirsusi si pratima biggrin.gif ! Cia jo tikrai kartais prireikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 06 balandžio 2010 - 08:55
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 06, 09:53)
Noriu pasakyti, kad pradejus naudoti nat. priemones, nebeisbunu 5 dienas unsure.gif , o anksciau be problemu...Gal genai, gal kad daug plauku pas mane-as manau, kad kuo daugiau plauku, tuo jie ilgiau islieka neriebaluoti g.gif -sprendziu pagal kitus ir save-pas mano sese ilgi plaukai, taciau labai silpni, ju nedaug- ji plauna ir plauna ta galva, o as ne...
Nezinau, gal dar toks dalykas kiek prisideda- labai senai mane ismoke kirpeja- tik neliesk rankomis plauku!  smile.gif  Kuo maziau rankas kisti i plaukus- taisinetis, ranka palyginti, grifka( jei yra) taisytis rankomis ir t.t. -kuo maziau-nesvarbu, kad ir ka tik nuplautomis rankomis! Tai as is vis nelendu prie plauku, net grazu vyra pamacius nelieciu instinktyviai ju  lotuliukas.gif 

gal per daug visko (silkai silikonai) pradejai tepti ant ju? biggrin.gif

o siaip del riebalavimosi pati ant saves pastebejau tokia dalyka, kad (mano plaukai ploni, tiesus ir linke prisiploti prie galvos) jei jie labiau papure t.y. pakelti nuo galvos odos pvz.: kai susisuku suktukais, tuo ilgiau jie isbuna nesusiriebalave, o jei prisiploja pire galvos, tai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 14:08)
Rasma, nerandu tavo posto, kuriame  minejai kieno rasula naudoji plauku plovimui,kuris tau nevelia plauku, nes manasis suvelia ir susiausia plaukus. Gal gali pakartoti?

logonos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 05, 21:52)
Iš viso to kas parašyta, jei nežinočiau koks gelis, tai spėčiau, kad tai nebloga priemonė plaukams ax.gif O AZ jis siūlomas kam? Kaip priemonė veidui? ax.gif

kaip ir kiekvienas aloe gelis - bet kam ir viskam cool.gif

dariausi vakar savaiminio įdegio kremą ax.gif Ar čia DHA šitaip keičia kvapą, nes iš abrikosų, vanilės ir rožių vaško (čia kas kvapą stipresnį turėjo), toks gavosi slyvų kompotas lotuliukas.gif

ar ką daro tai nežinau, bet gal darys jau šiandien - nes vakar likutį ant veido sutepiau, o šiandien patepiau vietoje paprasto kremo ryte. Pas ką paklausti dėl poveikio nelabai yra, o MB vakar pasirodžiau rausvesnė, kai išpūčiau akis perklausė "rusvesnė"? Sakau, o trečias koks variantas? Sakė, geltonesnė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
naudojat laveros sav aimini veidui, o kunui ka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 06, 11:22)
naudojat laveros sav aimini veidui, o kunui ka? 4u.gif

O kūnui vis dar nenatūralų savaiminį įdegį... blush2.gif Kažkaip maža pasiūla natūralių, o ir atsiliepimų gerų negirdėjau unsure.gif
Ir man būtų įdomu, jei kas nors ką nors atradę yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 06 balandžio 2010 - 10:43