QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 03, 12:09)
Diva, pasigaminau vakar burbula i vonia
viskas puikiai gavosi, toks violetinis, su dziovintais ziedlapiais, alyvuogiu aliejumi, citrusiniu vaisiu ir ylang-ylang EA. Laukiu nesulaukiu kada galesiu isbandyti
Aciu dar karta
saunu! Ar jau isbandytas geris?
QUOTE(Babi* @ 2010 04 03, 13:40)
Diva:), ką darot savo plaukams, kad juos taip retai reikia plauti?
Noriu pasakyti, kad pradejus naudoti nat. priemones, nebeisbunu 5 dienas
, o anksciau be problemu...Gal genai, gal kad daug plauku pas mane-as manau, kad kuo daugiau plauku, tuo jie ilgiau islieka neriebaluoti
-sprendziu pagal kitus ir save-pas mano sese ilgi plaukai, taciau labai silpni, ju nedaug- ji plauna ir plauna ta galva, o as ne...
Nezinau, gal dar toks dalykas kiek prisideda- labai senai mane ismoke kirpeja- tik neliesk rankomis plauku!
Kuo maziau rankas kisti i plaukus- taisinetis, ranka palyginti, grifka( jei yra) taisytis rankomis ir t.t. -kuo maziau-nesvarbu, kad ir ka tik nuplautomis rankomis! Tai as is vis nelendu prie plauku, net grazu vyra pamacius nelieciu instinktyviai ju
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 04 05, 17:52)
Nes tau iki Kunigundos, visapusiskai, kaip iki menulio -tad butu izuloka taip elgtis
Va taip vat!
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 05, 21:46)
Žinutės ne į temą ištrintos.
Moterytės " Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją." Gerai žinodamos kai kurių narių charakterį tiesiog praleiskit komentarus pro akis, o jei atsitiko taip, kad perskaitėt ir sureagavot, giliai įkvėpkit, suskiačiuokit iki 10 ir "eikit" toliau;)
Asmeninius nesutarimus spręskite per AŽ.
Aciu, Vitulka, buvau pamirsusi si pratima
! Cia jo tikrai kartais prireikia