Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 04, 13:40)
Bikini ir pažastims. Pažastims nepatiko ne dėl pačio vaško, bet dėl to,kad prieš plešiant neeina ranka prilaikyti odos įtemptos, tai nežinau, bandysiu dar sykį, arba teks epiliatorium darbuotis. O bikini pritrūkau laiko (velykinį keksą kepiau  lotuliukas.gif ), tai tik pusę susitvarkiau, bet šiaip patiko ir viskas ėjosi sklandžiai! Likau nustebusi ir laiminga, kad nebereiks pas kosmetologę eiti biggrin.gif

O tai plėši su juostelėm ar patį vašką? Man kažkaip vaško plėšimas labai žiaurus atrodo, niekam neprisiverčiu išmėginti unsure.gif
Tai jį visiškai šaltą naudojai ar kažkiek šildei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cefeidė: 04 balandžio 2010 - 20:22
Norejau suzinoti ar Aromanatural ir Kvapu Namu hidrolatai yra vienodos kokybes? nes kainos skiriasi zyyyymiai g.gif be to, noreciau patarimo, kuris hidrolatas geriausiai drekina oda? nusprendziau kremu isvis nenaudot, nes kemsa visi is eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 04 04, 21:59)
Norejau suzinoti ar Aromanatural ir Kvapu Namu hidrolatai yra vienodos kokybes? nes kainos skiriasi zyyyymiai  g.gif be to, noreciau patarimo, kuris hidrolatas geriausiai drekina oda? nusprendziau kremu isvis nenaudot, nes kemsa visi is eiles doh.gif

Drėkinantis yra Laukinių morkų hidrolatas iš KN, girdėjau iš kelių merginų teigiamus atsiliepimus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 04, 11:24)
O tu su dozatoriumi naudojai, ar be? ax.gif

Aš tai be, su mentele tą smile.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti,kokias priemones tureciau isigyti,kad galeciau pagaminti krema mamai. Jos veido oda tokia tikrai pazeistais kapiliarais,rausva su daug strazdanu,vasara ji lb idega tai reiketu ir drekinimo ir del kapiliaru kasko..nezinau nuo ko pradeti,nes pirma karta krema daryciau,o ir taip tik neseniai pradejau naturalius aliejus ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 04 05, 00:40)
Norejau pasiteirauti,kokias priemones tureciau isigyti,kad galeciau pagaminti krema mamai. Jos veido oda tokia tikrai pazeistais kapiliarais,rausva su daug strazdanu,vasara ji lb idega tai reiketu ir drekinimo ir del kapiliaru kasko..nezinau nuo ko pradeti,nes pirma karta krema daryciau,o ir taip tik neseniai pradejau naturalius aliejus ir pan rolleyes.gif

Jei klausiat ne konkrečių ingredientų, o tiesiog kas reikalinga darant kremą, reikėtų įsigyti bazinį aliejų (gal geriau patartų tokią pačią odą turinčios, kokį rinktis), hidrolatą, emulsinį vašką (su juo didesnė tikimybė, kad gausis, nei su bičių vašku) ir dar galima kokių eterinių aliejų įlašinti.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 05, 01:30)
Jei klausiat ne konkrečių ingredientų, o tiesiog kas reikalinga darant kremą, reikėtų įsigyti bazinį aliejų (gal geriau patartų tokią pačią odą turinčios, kokį rinktis), hidrolatą, emulsinį vašką (su juo didesnė tikimybė, kad gausis, nei su bičių vašku) ir dar galima kokių eterinių aliejų įlašinti.

Na reiketu ir konkreciu ingredijantu..bet ir tai ka patarete man lb i nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 04, 21:21)
O tai plėši su juostelėm ar patį vašką? Man kažkaip vaško plėšimas labai žiaurus atrodo, niekam neprisiverčiu išmėginti  unsure.gif
Tai jį visiškai šaltą naudojai ar kažkiek šildei?

Su juostelėm ir visiškai šaltą. Galbūt kiek pašildžius jis būtų skystesnis ir lengviau teptųsi, bet ant pakuotės nesiūlo šildyti g.gif Šiaip bikini tai žymiai mažiau skaudėjo nei salone (galima sakyti, išvis neskaudėjo biggrin.gif), bet man ir kai antakius sykį kosmetologė pešiojo, tai irgi buvo daug skaudžiau nei kai pati tvarkausi.
Atsakyti
merginos gal kuri (ios) turite is A-Z Shikakai bei Acide lactique? kiek supratau gerai plaukams stiprinti bei kondicionuoti.... ax.gif taip pat skaiciau kad brandziai odelei gerai Christe marine ea bei Ciste ladanifere hidrolatas... gal esate turejusios, ypac ea nes kaina tai didele o kazi ar verta...? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 04, 22:09)
Aš tai be, su mentele tą smile.gif

O labai daug teplionės su mentele? blush2.gif
Atsakyti
Žiūrėkit, Droge parduodamas toks vaikiškas aliejukas babydream. uždėtas oko-test lipdukas.
Štai jo sudėtis: Helianthus Annuus seed oil, cetearyl isononanoate, prunus amygdalus dulcis oil, simmondsia chinensis oil, caprylic/capric triglyceride, chamomilla recututa extract, bicabolol, calendula officinalis extract, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, parfum.
Kam tas paskutinis "parfum" nelabai suprantu, nes šis aliejukas visiškai be kvapo...
Ką manote apie šią sudėtį?

Gavau aliejukus skaniai kvepiančius ir taip gaila naudoti, galvoju su kokiu aliejum juos pamaišyti, kad ilgiau naudotųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 02, 11:43)
Įmanoma permušti..tam tiesiog reikia atitaikyti proporcijas smile.gif Ir nepamirškit vandens. Ne visada vandenį būtina nurodyti sudėtyje..alijošiaus sultys gali būti skiestos ir tada sutirštintos  g.gif

to gelio sudetis:
INCI : Aloe barbadensis leaf juice*, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Xanthan gum, Arginine.
*Ingrédients issus de l'agriculture biologique.
Qualité : Qualité cosmétique, 95.8% d'origine biologique 100% naturel

QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 11:43)
Merginos, ar kuri nors turite "baltmę" ar kaip ji tiksliai vadinasi,

yra kazkokios tables nuo baltmes, NM zurnale kazkada apie jas buvo rasoma. jei turesi laiko -paieskosiu ir nuskanuosiu

QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 12:32)
nes didelė dalis rafinuotų. Nerafinuoto paieškai reikia laiko sugaišti.

penktadieni uosciau ju argano alieju -tai kvapelis kaip KN - net nustebau g.gif, kainos neziurejau

QUOTE(Babi* @ 2010 04 03, 12:40)
Kunigunda ar Satura, gal galite priminti, kaip darėt lūpų blizgesius? ax.gif

viskas paprasta -imi lanolina arba ta cukraus mase, lasini buroku sultis (bet nebutina), micas,spalvas, kvapus, galima deti kokio sviesto, alieju, glicerino. Tiesiog ekperimentuoji ir ziuri kas tau labiausiai patinka

QUOTE(Hibisco @ 2010 04 03, 16:57)
As ne Kunigunda, kad kitus menkinciau ir savo nuomone kaip vienintele tiesa pasaulyje pirsciau...  ax.gif

Nes tau iki Kunigundos, visapusiskai, kaip iki menulio -tad butu izuloka taip elgtis blink.gif
Gali nesivarginti komentuodama mano pasisakyma, nes as zinau savo verte, o pavydziu ir kompleksuotu moteryciu pavydo priepuoliai man ispudzio ir poveikio tikrai daro schmoll.gif .
Atsakyti