QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 02, 23:21)
O mano Acorelle visgi neišlaikė egzamino. Na, nenaudosiu aš jo...
Kol namie buvau, viskas super, net sausa buvo. Paskui reikalų buvo netoliese, tai pėsčiom reikėjo nulėkti vienur kitur - grįžtu, jau nė velnio ne sausa...
O dar po poros valandų ir kvapas jau ėmė nepatikti šiek tiek... Gal ir blogis tos aliuminio druskos, bet reikia man jų
Tai kad iš natūralių manau be šansų rasti tokį, kuris stabdytų prakaitavimą, tiesa man neteko daug natūralių dezodorantų išbandyt, bet jau buvo kalba ne kartą apie dezodorantus, kad iš jų galima nebent tikėtis, kad nuo kvapo apsaugos daugiau ar mažiau. Pati alūno akmenėlį iš KN naudoju, tai pačio prakaitavimo tikrai nestabdo, bet nuo kvapo apsaugo, aišku ne taip, kaip sintetika, bet man tos apsaugos užtenka. Tik vat nežinau, kaip vasarą bus.
Nusprendžiau ir aš savo naujais pirkiniais pasigirti šį kartą
Pagaliau nusipirkau išgirtąją Weledos druskos pastą. Kai dauguma rašydavo, jog reikia priprasti prie skonio, tai jau mąsčiau, koks čia toks skonis baisus
Sakau Holos pardavėjai, kad nesu tikra, ar patiks skonis, ar galėsiu naudot, tai sako duosiu paragaut.
Tai buvo pastos degustacija parduotuvėj
Skonis pusė velnio, nepasakyčiau, kad turėsiu priprast, sūroka ir tiek. Patiko kaip nuvalo dantis, gaivi. Dar Weledos dušo pienelį nusipirkau, irgi pagal jūsų rekomendacijas
patiko kvapas labai
Na ir eilinį kartą Lemurijos muiliuką pasiėmiau, šį kartą su medumi, pienu ir avižomis. Patinka jie man, nesausina odos, tik aišku šiek tiek abejonių dėl kokybės lieka, iš kokių aliejų pagaminti, ar natūralių, ar nevisai, nors naudojant tai nesijaučia kokios nors sintetikos, kad būtų. Jų puslapy rašo, kad "nėra jokių sintetinių medžiagų: kvapų, dažų, konservantų, putojimo pagerintojų, mineralinių aliejų". Gal kas kartais žinot ką nors daugiau apie juos, ar verti pasitikėjimo?
Pagaliau supratau, ką man primena AN šlamučio hidrolato kvapas - girą
galvojau, galvojau, koks čia kvapas, kad kažkokį maistą primena ir šiandien pagaliau supratau