Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(sauleee25 @ 2010 04 03, 11:12)
O kuriomis "molio"kaukemis butent?ka dar i jas dedavai?nes ir as meginu veida issigydyti

Įvairiai, ką turėdavau, tą ir dėdavau: dumblius litotamnius, apelsinų, arbatmedžio, petitgrein, eukalipto ea, nimbamedį.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 02, 22:36)
Dar išbandžiau, berods, Rasmos girtą Acorelle cukraus vašką, tą kur induke tokiam ir šildyt jo nereikia. Tepasi sunkokai, nes tirštas ir lipnus, bet savo funkciją atlieka puikiai! Jaučiu, kad galėsiu nebevaikščiot į salonines depiliacijas  bigsmile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 04 02, 22:58)
Aš naudoju tik šildomą su dozatorium smile.gif Kaip sakiau, kiti man ne itin ax.gif
Ir dedu į vonelę su verdančiu vandeniu ir kuriam laikui palieku (ilgiau nei parašyta instukcijoje). Pasibandau kur ne tokia jautri oda, po to kur jautresnė ir jei jau nedegina - tepu. Būna skystut skystutėlis ir tepasi net peršviečiamai, ir fantastiškai stingsta greit, ir rauna labai gerai smile.gif

O jus su siuo vasku depiliuojate bikini?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 03, 11:09)
Idomus dalykas, bet vasarai turbut nelabai patogu, kai nesiojamos berankoves ir pan. suknytes, bliuskytes, nes kiekviena karta pakelus ranka tas pleistras matytusi ax.gif

joa, cia nebent tuo atveju, kai pazastys nematomos, bet mane sudomino, manau tikrai geriau nei tarkim koks driclor verysad.gif
Atsakyti
Aš kątik po Kleoptaros vonios(nors vonia buvo tik su pienu, bet vistiek labai patiko). Po vonios išsitepiau kokosų aliejumi, kas irgi labai patiko smile.gif Dabar oda tokia švelni wub.gif O kas naudojate tą cukraus vašką, tai ar ilgam užtenka? ax.gif Rasma, jūs su juo tik rankas ir kojas depiliuojat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 04 03, 17:57)
Man tai baisu, kad ir sviesus plaukeliai, kad ir ju nedaug, man lygiai tokia pat fiziologine reakcija ivyksta, kaip ir plaukai pas moteri pazastyse. Pazastyse irgi galima sakyti, kad sviesus, kad pas mane ne daug auga...  blink.gif

Na, kažkada vyrų "apklausą" dariau (draugų savo kompanijoj biggrin.gif ), ką jie mano apie plaukus ant moters rankų, tai visi nutarė, kad jei ne tamsiai juodi, tai viskas gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 04 03, 21:38)
O kas naudojate tą cukraus vašką, tai ar ilgam užtenka? ax.gif Rasma, jūs su juo tik rankas ir kojas depiliuojat? rolleyes.gif

Kiek supratau, tai Rasma ne tik kojas ir rankas wink.gif O aš tai nieko be kojų ir rankų nebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 02, 23:21)
O mano Acorelle visgi neišlaikė egzamino. Na, nenaudosiu aš jo...  schmoll.gif  Kol namie buvau, viskas super, net sausa buvo. Paskui reikalų buvo netoliese, tai pėsčiom reikėjo nulėkti vienur kitur - grįžtu, jau nė velnio ne sausa...  unsure.gif O dar po poros valandų ir kvapas jau ėmė nepatikti šiek tiek... Gal ir blogis tos aliuminio druskos, bet reikia man jų  blush2.gif

Tai kad iš natūralių manau be šansų rasti tokį, kuris stabdytų prakaitavimą, tiesa man neteko daug natūralių dezodorantų išbandyt, bet jau buvo kalba ne kartą apie dezodorantus, kad iš jų galima nebent tikėtis, kad nuo kvapo apsaugos daugiau ar mažiau. Pati alūno akmenėlį iš KN naudoju, tai pačio prakaitavimo tikrai nestabdo, bet nuo kvapo apsaugo, aišku ne taip, kaip sintetika, bet man tos apsaugos užtenka. Tik vat nežinau, kaip vasarą bus.

Nusprendžiau ir aš savo naujais pirkiniais pasigirti šį kartą smile.gif Pagaliau nusipirkau išgirtąją Weledos druskos pastą. Kai dauguma rašydavo, jog reikia priprasti prie skonio, tai jau mąsčiau, koks čia toks skonis baisus biggrin.gif Sakau Holos pardavėjai, kad nesu tikra, ar patiks skonis, ar galėsiu naudot, tai sako duosiu paragaut. biggrin.gif Tai buvo pastos degustacija parduotuvėj biggrin.gif Skonis pusė velnio, nepasakyčiau, kad turėsiu priprast, sūroka ir tiek. Patiko kaip nuvalo dantis, gaivi. Dar Weledos dušo pienelį nusipirkau, irgi pagal jūsų rekomendacijas smile.gif patiko kvapas labai wub.gif Na ir eilinį kartą Lemurijos muiliuką pasiėmiau, šį kartą su medumi, pienu ir avižomis. Patinka jie man, nesausina odos, tik aišku šiek tiek abejonių dėl kokybės lieka, iš kokių aliejų pagaminti, ar natūralių, ar nevisai, nors naudojant tai nesijaučia kokios nors sintetikos, kad būtų. Jų puslapy rašo, kad "nėra jokių sintetinių medžiagų: kvapų, dažų, konservantų, putojimo pagerintojų, mineralinių aliejų". Gal kas kartais žinot ką nors daugiau apie juos, ar verti pasitikėjimo? g.gif

Pagaliau supratau, ką man primena AN šlamučio hidrolato kvapas - girą biggrin.gif galvojau, galvojau, koks čia kvapas, kad kažkokį maistą primena ir šiandien pagaliau supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 04 03, 21:51)
Tai kad iš natūralių manau be šansų rasti tokį, kuris stabdytų prakaitavimą, tiesa man neteko daug natūralių dezodorantų išbandyt, bet jau buvo kalba ne kartą apie dezodorantus, kad iš jų galima nebent tikėtis, kad nuo kvapo apsaugos daugiau ar mažiau. Pati alūno akmenėlį iš KN naudoju, tai pačio prakaitavimo tikrai nestabdo, bet nuo kvapo apsaugo, aišku ne taip, kaip sintetika, bet man tos apsaugos užtenka. Tik vat nežinau, kaip vasarą bus.

Visiškai sutinku. Tiesiog norėjau dar pabandyti, ar galėčiau priprasti prie tokio. Bet nesijaučiu tam pasiruošusi... doh.gif Aš kai dar mėgėja pajudėti, pasportuoti, tai tragedija būtų... O jau man tas kvapas tai baisu baisu, labai blogai pasijuasčiau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ayaan @ 2010 04 03, 21:51)
Pagaliau supratau, ką man primena AN šlamučio hidrolato kvapas - girą  biggrin.gif galvojau, galvojau, koks čia kvapas, kad kažkokį maistą primena ir šiandien pagaliau supratau  biggrin.gif

Kaip tik dabar jį naudoju - na, bet niekad nebūčiau sugalvojus, kuo jis kvepia biggrin.gif Man su kvapų apibūdinimu nelabai išvis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 03, 21:50)
Kiek supratau, tai Rasma ne tik kojas ir rankas wink.gif O aš tai nieko be kojų ir rankų nebandžiau smile.gif

Rasma tik vienąkart su "Acorelle" cukraus vašku pabandė nusipešt intymią vietą biggrin.gif Būtent tuo, kuris su dozatoriumi doh.gif Išradingajai Rasma visų pirma - sulipo doh.gif , visų antra apsivėlė (nors nėr ten kam labai baisiai išsivolioti - alia pakako doh.gif biggrin.gif ) ir visų trečia - pusiau skusta/pusiau lupta gavosi doh.gif
Nežinau kodėl nesuveikė g.gif , toks jausmas, kad tos juostelė su cukrumi nuslydo nuo plaukelių ir vienintelis efektas gavosi, kad pagardino tą vietą biggrin.gif Tad Rasma šiaip ne taip nusikepurnėjo skersa iki vonios ir tirpino šedevrą šiltu vandeniu sėdėdama 'blūdelyje' doh.gif lotuliukas.gif
Mano asmenine nuomone, kad tai vietai vertėtų išbandyt tirštesnę cukraus masę, gal tą, kur tepama mentele g.gif Bet šiuo metu neturiu, tai negaliu to padaryti. Arba tas cukrus su dozatoriumi tinka tik depiliacijai 'kad nelystų iš už kelnaičių kraščiukų' (o aš depiliuoju beveik nuogai cool.gif
Tad bikini zoną paprastu šiltu depiliaciniu vašku depiliuoju 'kaip visada', be juostelių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 03, 23:01)
Rasma tik vienąkart su "Acorelle" cukraus vašku pabandė nusipešt intymią vietą biggrin.gif

lotuliukas.gif
Aš, tiesą sakant, tos vietos niekad net nesu bandžiusi depiliuot. Kažkada kremuką naudojau, dabar skutu. Man kažkaip baisu ten rauti atrodo, nieko nematant... blush2.gif Įtariu, kad ir man ne ką geriau baigtųsi biggrin.gif

Na, lekiu kiaušiukų valgyt wink.gif
Su šventėm visas!
Ta proga - http://www.youtube.c...h?v=iCbMTSswXXY lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 04 balandžio 2010 - 08:47
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 02, 18:14)
zastu srity ir ant slaunu priekines puses- zasino oda doh.gif

Aš tą patį turiu ant užpakaliuko ir kelių. Pastoviai tepantis aliejumi, kuo riebesniu, apmažėja. Bet jei netepus tai labai labai šiurkšti oda būna.

QUOTE(Amarcord @ 2010 04 02, 21:36)
Dar išbandžiau, berods, Rasmos girtą Acorelle cukraus vašką, tą kur induke tokiam ir šildyt jo nereikia. Tepasi sunkokai, nes tirštas ir lipnus, bet savo funkciją atlieka puikiai! Jaučiu, kad galėsiu nebevaikščiot į salonines depiliacijas  bigsmile.gif

Kuriai kūno vietai naudojai? Ieškau bikini depiliacijai vaško, nes dabar su juostelėm dirbu, bet taip nepasakyčiau kad labai gerai dirba jos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cefeidė: 04 balandžio 2010 - 09:14
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 03, 21:50)

O tu su dozatoriumi naudojai, ar be? ax.gif

Rasma tik vienąkart su "Acorelle" cukraus vašku pabandė nusipešt intymią vietą  Būtent tuo, kuris su dozatoriumi  Išradingajai Rasma visų pirma - sulipo  , visų antra apsivėlė (nors nėr ten kam labai baisiai išsivolioti - alia pakako   ) ir visų trečia - pusiau skusta/pusiau lupta gavosi 
Nežinau kodėl nesuveikė  , toks jausmas, kad tos juostelė su cukrumi nuslydo nuo plaukelių ir vienintelis efektas gavosi, kad pagardino tą vietą  Tad Rasma šiaip ne taip nusikepurnėjo skersa iki vonios ir tirpino šedevrą šiltu vandeniu sėdėdama 'blūdelyje'   Mano asmenine nuomone, kad tai vietai vertėtų išbandyt tirštesnę cukraus masę, gal tą, kur tepama mentele  Bet šiuo metu neturiu, tai negaliu to padaryti. Arba tas cukrus su dozatoriumi tinka tik depiliacijai 'kad nelystų iš už kelnaičių kraščiukų' (o aš depiliuoju beveik nuogai 
Tad bikini zoną paprastu šiltu depiliaciniu vašku depiliuoju 'kaip visada', be juostelių

lotuliukas.gif
Visoms linksmų ir gražių Šv. Velykų! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 04 balandžio 2010 - 10:25
QUOTE(Cefeidė @ 2010 04 04, 10:09)
Kuriai kūno vietai naudojai? Ieškau bikini depiliacijai vaško, nes dabar su juostelėm dirbu, bet taip nepasakyčiau kad labai gerai dirba jos...

Bikini ir pažastims. Pažastims nepatiko ne dėl pačio vaško, bet dėl to,kad prieš plešiant neeina ranka prilaikyti odos įtemptos, tai nežinau, bandysiu dar sykį, arba teks epiliatorium darbuotis. O bikini pritrūkau laiko (velykinį keksą kepiau lotuliukas.gif ), tai tik pusę susitvarkiau, bet šiaip patiko ir viskas ėjosi sklandžiai! Likau nustebusi ir laiminga, kad nebereiks pas kosmetologę eiti biggrin.gif Tiesa, vaškas taupiai naudojasi, bet su kojom ir rankom, aišku, jo reiktų daugiau.

Acorelle dezikas kol kas puikiai veikia, nors situacijos ekstremalios pasitaikė, tai kol kas esu irgi labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti