Kadangi jau turiu kupona is Laimos zurnalo, zadu eiti i sveikus produktus.
Pastebejimas:
argano aliejus AN 30ml. 21lt.
argano aliejus 100ml. su nuolaida apie 30 litu gaunasi "sveikuose produktuose".
Gal kam idomu
http://www.sveikipro...olmuhle-solling
O kokybe jo OK sveikuose produktuose?
QUOTE(Honey @ 2010 04 03, 00:06)
Kaip su veido oda susitvarkei?
Molio kaukėm, aliejukais.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 03, 00:45)
O kokybe jo OK sveikuose produktuose?
Taip, viskas gerai su kokybe, esu turėjusi.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 02, 23:56)
su tai orangutanais tai slidus reikalas, cia jau gal per ziauriai dove uzsipulti
juk palmiu aliejus visur, kur pazvelgsi, visose pramonese (maisto, kosmetikos, kuro ir t.t. nes tai palyginus pigi ir visur tinkanti medziaga)
tada reiktu uzsipulti visus gaminancius ir valgancius (!) sokolada, sausainius, pyragaicius, greita maista (burgerius ir pan), mesa, naudojancius bio dyzeli.. o kur dar kosmetikos produktai...
siaip palmiu aliejus yra ir tas 'geras' - is 'sustainable' saltinio.
Papildyta:
kiek ilgai galioja?
juk palmiu aliejus visur, kur pazvelgsi, visose pramonese (maisto, kosmetikos, kuro ir t.t. nes tai palyginus pigi ir visur tinkanti medziaga)
tada reiktu uzsipulti visus gaminancius ir valgancius (!) sokolada, sausainius, pyragaicius, greita maista (burgerius ir pan), mesa, naudojancius bio dyzeli.. o kur dar kosmetikos produktai...
siaip palmiu aliejus yra ir tas 'geras' - is 'sustainable' saltinio.
Papildyta:
kiek ilgai galioja?
Na pas mane jau gal antra savaite gyvena jis ir su juo viskas ok, skaiciau kazkuri mergaite jau 2-i savaites naudoja siltai laiko(vonioje) ir dar su citrina papaina buvo suaktyvinus manau 2-i savaites ir daugiau isgyvens maniskis saldytuve
[quote=FruitSalad,2010 04 03, 01:34]
O kuriomis "molio"kaukemis butent?ka dar i jas dedavai?nes ir as meginu veida issigydyti
O kuriomis "molio"kaukemis butent?ka dar i jas dedavai?nes ir as meginu veida issigydyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 22:49)
Susimasciau . Nugaros graziausia oda is viso kuno, o jai juk isvis nieko nedarom, as net dorai jos nenusveiciu, nei tepu. Kazi kodel?
Na, iš manęs mano nugarai irgi nelabai kas kliūna, tikrai - ir tikrai nesiskundžiu
Bet šiaip nėra pas visus žmones nugaros oda gražiausia... Tikrai nemažai žmonių žinau, kuriems kaip tik nugarytės spuogų nusėtos...
Papildyta:
QUOTE(Nirida @ 2010 04 02, 22:50)
As ir panasiai po depiliacijos naudoju geli: is aloe miltuku, papaino dist. vandenuko, glicerino, levandos EA, o visa tai sutirstinta ksantanu. Kadangi laikau saldytuve, tai taip vesina, ramina. O spauogeliu raudonu tai nebuna, tik raudoni taskiukai ka tik po epiliacijos. Zinot papainas jau po 1-o karto man pasiteisino ir oda tokia glotni po proceduros
Priminkit, kiek dienų po depiliacijos reikia papainą naudoti? Aš dvi dienas panaudojau, manau, užteks, ar ne? Nes dažnai irgi negerai...
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 02, 23:17)
o tiesa, kaip manot, kad pvz kiekv organizmas savaip reaguoja kad ir i toksinus? vieniem vidaus organu ligos, kitiem- isoriskai pasireiskia.. kazka viena ausim girdejau cia vadinasi
Čia MB teoriją atitinka Jis kai šokoladų prisivalgo, tai sako, kas jį nuo to beria paskui, bet guodžiasi, kad užtat į kūną neina
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 03, 11:25)
Priminkit, kiek dienų po depiliacijos reikia papainą naudoti? Aš dvi dienas panaudojau, manau, užteks, ar ne? Nes dažnai irgi negerai...
Papildyta:
Čia MB teoriją atitinka Jis kai šokoladų prisivalgo, tai sako, kas jį nuo to beria paskui, bet guodžiasi, kad užtat į kūną neina
Papildyta:
Monica AN temoje sakė taip: (nemoku pacituoti iš kitos temos)
"patepi iškart po depil. porą d. ir tada maždaug kas savaitę. Dar jei niežti, kai pradeda dygti plaukai, tada reikia patepti porą d. Kasdien jokiu būdu negalima"
Maniškis irgi taip sako, žinokit bet jam iš tikrųjų taip ir yra, kiekvienas šokoladas ant veiduko pasimato, gerai, kad retai valgo.. O į kūną tai irgi neina... (Vis tiek tiems vyrams, lengviau gyventi nei mums )
QUOTE(Rasma @ 2010 04 02, 13:01)
Maciau laida kur Kurtinaitis pasakojo kaip vienas Maskvos gydytojas jam ir Saboniui placentu, surinktu is ligoniniu, injekcijas daro
aaa, va ir atsakymas:
QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 13:03)
Tai gal ne lygis sakyt, kad iš tikro ne aplink ligonines, o kiaulių fermas slankioja
QUOTE(linutiaaa @ 2010 04 02, 13:24)
as tai atsidariau vakar ekolinijos psl ir sudomino toks dalykelis nuo prakaito demiu , idomu...buna gi tokiu svarbesniu dienu, kai nori jaustis rami bent siuo klausimu, ka manot?
Idomus dalykas, bet vasarai turbut nelabai patogu, kai nesiojamos berankoves ir pan. suknytes, bliuskytes, nes kiekviena karta pakelus ranka tas pleistras matytusi
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 14:32)
o kam rankas depiliuoti??
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 15:21)
ne, as niekada nedepiliavau ranku, nes plaukeliai pasmane maziukai, sviesus ir nematomi
kaip tai kam? esu maciusi ne viena moteri, kai pas ja plaukeliai toli grazu ne sviesus, jie ilgi ir ju tikrai nemazai. man, pvz negrazu. o jums grazu?
QUOTE(Evut @ 2010 04 02, 17:04)
Sakyčiau, viską perskaityti yra neįmanoma ne tik fiziškai, bet be viso to dar didžioji dalis informacijos yra visiškai nenaudinga.
Sutinku tik su tuo, kad karts nuo karto besibardamos ir besipykdamos merginos tikrai isivaziuoja su OT-pinimu. Arba su kai kuriomis temomis. Na, man, pvz. diskusijos apie botokso injekcijas sitoje temoje tai tikrai OT
Diva, pasigaminau vakar burbula i vonia viskas puikiai gavosi, toks violetinis, su dziovintais ziedlapiais, alyvuogiu aliejumi, citrusiniu vaisiu ir ylang-ylang EA. Laukiu nesulaukiu kada galesiu isbandyti Aciu dar karta
QUOTE(Katherina @ 2010 04 03, 11:58)
O į kūną tai irgi neina... (Vis tiek tiems vyrams, lengviau gyventi nei mums )
Šiaip tai namanau, kad vyrams mažiau į kūną eina nei moterims - pilna stambių vyrų aplink O su MB mes abu ir šokolodo pavalgom, ir visko... Tik kad mano odai šokoladas patinka, o jo ne
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 04 03, 11:58)
Monica AN temoje sakė taip: (nemoku pacituoti iš kitos temos)
"patepi iškart po depil. porą d. ir tada maždaug kas savaitę. Dar jei niežti, kai pradeda dygti plaukai, tada reikia patepti porą d. Kasdien jokiu būdu negalima"
Taip ir darysiu Dvi dienas po patepiau, dabar žiūrėsiu, kaip po savaitės bus Manšiaip greitai atauga...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 03, 14:17)
Šiaip tai namanau, kad vyrams mažiau į kūną eina nei moterims - pilna stambių vyrų aplink O su MB mes abu ir šokolodo pavalgom, ir visko... Tik kad mano odai šokoladas patinka, o jo ne
Papildyta:
Taip ir darysiu Dvi dienas po patepiau, dabar žiūrėsiu, kaip po savaitės bus Manšiaip greitai atauga...
Papildyta:
Sutinku šiaip dėl to Bet moterys, manau, vis tiek greičiau kaupia riebaliuką, na, bent jau aš tai tikrai - šiandien šokoladas, ryt ir poryt - bado akcija, nes ant manęs kiekvienas kąsnis matytųsi, jei neprisižūrėčiau, o draugas, valgo gal 10 kart per dieną, viską, ką nori - ir nieko jam. Nors mano mama 48m irgi apetitu nesiskundžia, pastoviai neprivalgiusi bet figūra kaip "pacankės"
Man irgi greit auga ryte nudepiliuoji, vakare jau nebešvelnu su papainu buvo lyg pagerėjusi situacija, tik paskutiniu metu apleidau šį reikalą, nėr kada tepliotis O pažastis, bikini irgi gal tepatės? Yra efektas koks nors? Nes aš tik vieną kartą tebandžiau...
QUOTE(Katherina @ 2010 04 03, 15:11)
O pažastis, bikini irgi gal tepatės? Yra efektas koks nors? Nes aš tik vieną kartą tebandžiau...
Šituos aš skutu, ne depiliuoju. Bandžiau tepti kelis kartus, kol kas sunku pasakyti, ar kas nors kitaip