Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(ashtri @ 2010 03 30, 21:10)
FruitSalad - jaučiu apie žilų plaukų nudažymą nieko nepasakysit?..  ax.gif

Iš savo patirties nepasakysiu, bet kiek esu skaičius, žilus plaukus auksine spalva nudažo, tai, matyt, nelabai tiks.

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 30, 21:12)
Jis tau skystas gavosi ir tekejo nuo plauku, ar taip supratau?  smile.gif O koki emulsikli naudojai? 4u.gif

Ne, tirštas gavosi, bet ant plaukų patekęs aliejus nutekinėjo. Naudojau emulsinį vašką, kadangi mažai turėjau, tai dar šiek tiek čampakų vaško idėjau.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 30, 21:08)
Ne, tirštas gavosi, bet ant plaukų patekęs aliejus nutekinėjo. Naudojau emulsinį vašką, kadangi mažai turėjau, tai dar šiek tiek čampakų vaško idėjau.

O kaip efektas, kai jau plaukai isdziuvo? Gal reikia i kuoduka plaukus suristi, kol balzamas "geriasi", man bent padeda, kad nevarvetu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 30, 22:27)
O kaip efektas, kai jau plaukai isdziuvo? Gal reikia i kuoduka plaukus suristi, kol balzamas "geriasi", man bent padeda, kad nevarvetu.  mirksiukas.gif

Nekoks efektas plaukams išdžiūvus. Sausi galiukai, o kai kurios sruogos lyr ir truputį aliejuotos liko. Visgi pirktiniai balzamai daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 21:30)
pepke, nusipirkau ožkų šampūną - visą 250 ml butelį  wub.gif

o aš reabilitavau savo ožkas ir jas pribaigiau, nes buvo, kad patiko, paskui vėlė ir plaukai lyg be blizgesio atrodė, o dabar buvau jį pagerinus šilku ir muskatinio šalavijo EA tai sau smagiai subaigiau, net pagalvojau apie pakartojimą biggrin.gif bet dabar Argital eilėj laukia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 30, 21:29)
Nekoks efektas plaukams išdžiūvus. Sausi galiukai, o kai kurios sruogos lyr ir truputį aliejuotos liko. Visgi pirktiniai balzamai daug geriau.

4u.gif
Na supratau... Nuliudinai tu cia su tokiais atradimais, bet as vis tiek bandysiu daryt, kai visoms toks skirtingas poveikis tu paciu priemoniu, tai gal man ir tiks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 30, 22:33)
4u.gif
Na supratau... Nuliudinai tu cia su tokiais atradimais, bet as vis tiek bandysiu daryt, kai visoms toks skirtingas poveikis tu paciu priemoniu, tai gal man ir tiks. ax.gif

Man dar labai smalsu išbadyti jį kaip nenuplaunamą kondicionierių, lašiuką ant plaukų galų ištept.
Žinoma bandykit, gal visai patiks. O jei ne, tai galėsit veidui sunaudoti.
Atsakyti
nezinau, man DRUIDE sampunai, kiek esu bandzius, atrodo visai neisplauna unsure.gif kad neputoja, tai dar niekis, bet tas nesvaros jausmas... schmoll.gif kaip kitoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 30, 19:30)
o iš AZ ne labiau apsimokėtų? Nors UK irgi reik surinkt 59 eurus nemokamam siuntimui  doh.gif

man gaila.. Nedaug turiu, iš kur paskui imsiu gero skysto patikimo muilo savo pylingams?  blush2.gif

kuo sutirštint muilą??
prieš išmetant šampūną gal pabandyk plaukus po plovimo acto tirpalu perskalauti?
man atrodo, kad per daug dėti visus tris iš karto. Arba jeigu jau dėti visus tris, tai ne maksimumą procentų, o žymiai mažiau kiekvieno  4u.gif

tai va, kad gal is prancuzijos ir pigiau, dar nestudijavau.

bus to muilo smile.gif as naudociau (bent bandyciau) is to buteliuko ax.gif

tirstint budu daug.. bet as ne vieno nebandzius rimtai smile.gif
atsimenu, skaiciau, kad 1% ksantano gerai sutirstina (pries tai muila reiktu pasildyti). dar visokios kitokios gumos (guar guar ir pan).
siaip dar yra ea, kurie man sutirstina (kiti - atvirksciai).
kiti naudoja visokius borax'us, bet ju nesiulau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o koki LAVERA sampuna rekomenduotumet sausiems garbanotiems plaukams, bet riebiai galvos odai?
Atsakyti

Beje, ar kam nors prie akių, ant voko, po akiduobe yra buvę raudonų nedidelių pabėrimų, dėmių? Įdomu nuo ko galėjo atsirasti, dar ant žandikaulio yra pora, bet jos tokios niežtinčios... Nesuprantu, kas yra čia.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 14:02
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 30, 20:44)
tirstint budu daug.. bet as ne vieno nebandzius rimtai smile.gif

prisiminiau, dar skaiciau, kad paprastos druskos tirpala naudoja
Atsakyti
as su klausimu: zinau, kad kalbejote, bet dar pasitvirtinti noriu - naujosios barmunes aliejus nerafinuotus kaip atskirti? turi buti uzrasyta? nes apziurejau keliose vietose tuos aliejus neradau jokio zenklo apie nerafinuotuma g.gif ir kur Vilniuje tu nerafinuotu rasti?
Papildyta:
ju puslapyje matau, kad arba aliejus rafinuotas tai jie nieko aprasyme neraso, kai kurie yra ir rafinuoti ir nerafinuoti dar ant kai kuriu parasyta salto arba mechaninio spaudimo, ar buna sita info ant buteliuku?
Atsakyti