Labas mergaitės,
aš jau beveik po visų ligų, priplepėjot neblogai, nebespėju sekt reiks per savaitgalį radus laiko prisėst ir paskaitinėt.
Niekuo nauju pasidalint kaip ir neturiu, tik tuo, kad išbandžiau Logonos dantų pastą su mėta, tai man asmeniškai daug labiau patiko negu Sante.
Trūksta jau visokiausių dalykų, bet į senus traukinukus nespėjau, o dabar nieks nevažiuoja. Reiks būt kantriai
QUOTE(ernesin @ 2010 04 02, 22:18)
Sviestmedžiu jei turi
padaryta
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 02, 22:18)
As tai visalaik tepu arbatmedzio ea, jei tai panasu i herpi.
as arbatmedziu labiau spuogelius ant veido patepu vietiskai, sita gali uzopersteti turbut na dabar sviestmedzio uztepiau, jei ryte nebus geriau-bandysiu arbatmedi
QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 14:51)
Man labiausiai padeda po skutimosi tepimas alavijų geliu+ arbatmeždio ar levandų ea (nes nuramina odą), o kai nudžiūsta dar ant viršaus, kokia riebia priemone (sviestmedžiu, paprasčiausiu alyvuogių al., logonos sviestu) ir reguliarus odos šveitimas prieš ir po šios procedūros
Beje, merginos, kurios naudojate papainą ar enzimus, Jums vietom neatsirandi maži rausvi taškeliai, kuriuos paspaudus plaukelis su visa šaknim išlenda lauk? Man atrodo, kad toj pačioj vietoj niekas ir nebeatauga daugiau...
Beje, merginos, kurios naudojate papainą ar enzimus, Jums vietom neatsirandi maži rausvi taškeliai, kuriuos paspaudus plaukelis su visa šaknim išlenda lauk? Man atrodo, kad toj pačioj vietoj niekas ir nebeatauga daugiau...
As ir panasiai po depiliacijos naudoju geli: is aloe miltuku, papaino dist. vandenuko, glicerino, levandos EA, o visa tai sutirstinta ksantanu. Kadangi laikau saldytuve, tai taip vesina, ramina. O spauogeliu raudonu tai nebuna, tik raudoni taskiukai ka tik po epiliacijos. Zinot papainas jau po 1-o karto man pasiteisino ir oda tokia glotni po proceduros
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 04 02, 20:36)
Neatsimenu, ar buvo cia idetas sis klipukas, bet man jis daug labiau patinka nei tas pirmas. dove
Sutinku su DG, ko norim, ta ir gaunam.
Sutinku su DG, ko norim, ta ir gaunam.
su tai orangutanais tai slidus reikalas, cia jau gal per ziauriai dove uzsipulti
juk palmiu aliejus visur, kur pazvelgsi, visose pramonese (maisto, kosmetikos, kuro ir t.t. nes tai palyginus pigi ir visur tinkanti medziaga)
tada reiktu uzsipulti visus gaminancius ir valgancius (!) sokolada, sausainius, pyragaicius, greita maista (burgerius ir pan), mesa, naudojancius bio dyzeli.. o kur dar kosmetikos produktai...
siaip palmiu aliejus yra ir tas 'geras' - is 'sustainable' saltinio.
Papildyta:
QUOTE(Nirida @ 2010 04 02, 20:50)
As ir panasiai po depiliacijos naudoju geli: is aloe miltuku, papaino dist. vandenuko, glicerino, levandos EA, o visa tai sutirstinta ksantanu.
kiek ilgai galioja?
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 02, 22:36)
Dar išbandžiau, berods, Rasmos girtą Acorelle cukraus vašką, tą kur induke tokiam ir šildyt jo nereikia. Tepasi sunkokai, nes tirštas ir lipnus, bet savo funkciją atlieka puikiai! Jaučiu, kad galėsiu nebevaikščiot į salonines depiliacijas
Aš naudoju tik šildomą su dozatorium Kaip sakiau, kiti man ne itin
Ir dedu į vonelę su verdančiu vandeniu ir kuriam laikui palieku (ilgiau nei parašyta instukcijoje). Pasibandau kur ne tokia jautri oda, po to kur jautresnė ir jei jau nedegina - tepu. Būna skystut skystutėlis ir tepasi net peršviečiamai, ir fantastiškai stingsta greit, ir rauna labai gerai
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 22:49)
Susimasciau . Nugaros graziausia oda is viso kuno, o jai juk isvis nieko nedarom, as net dorai jos nenusveiciu, nei tepu. Kazi kodel?
o mano tai nera pati graziausia, as jos irgi dorai nenusveiciu, rankos nesusilanksto tiek issigelbejimas-pirtys, tada gal giek apsivalo, bet bent jau pvz. dabar, tai kazkokia nelygi oda atrodo braukiant bandziau kiek pasiekiau siandien ir kauke molio, dumbliu ir t.t. detis, bet tai kiek ten tekliuvo, reikia visa nugara iki apacios gerai nusveisti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 02, 22:58)
Aš naudoju tik šildomą su dozatorium Kaip sakiau, kiti man ne itin
Ir dedu į vonelę su verdančiu vandeniu ir kuriam laikui palieku (ilgiau nei parašyta instukcijoje). Pasibandau kur ne tokia jautri oda, po to kur jautresnė ir jei jau nedegina - tepu. Būna skystut skystutėlis ir tepasi net peršviečiamai, ir fantastiškai stingsta greit, ir rauna labai gerai
Man tas dozatorius pasirodė nepatogus, tai ėmiau šitą. Be to, patinka, kad jis šaltas, nes karštas vaškas man tik dirgina odą Šiaip esu labai patenkinta, nesitikėjau, kad taip gerai raus.
QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 09:58)
kad amla pati plaukų nedažo, ji tik spalvą padeda paryškinti ar patamsinti. Tik kaip kaukę dėjau ir dar savaitgalį dėsiu
Žinau, kad amla nedažo, aš turiu omeny dažymą sumaišius ją su chna.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 22:49)
Susimasciau . Nugaros graziausia oda is viso kuno, o jai juk isvis nieko nedarom, as net dorai jos nenusveiciu, nei tepu. Kazi kodel?
O mano nugara - negražiausia kūno vieta. Su veido bėrimu susitvarkiau, bet nugarą beria ir beria.
QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 02, 23:14)
O mano nugara - negražiausia kūno vieta. Su veido bėrimu susitvarkiau, bet nugarą beria ir beria.
Kaip su veido oda susitvarkei?
merginos o kaip sios firmos kuno sveitikliai?
http://www.gerasmuil...n...=1&Itemid=2
galvoju pirkti.arba pati pasigaminti is drusku ir pan..dar reiketu isigilinti
http://www.gerasmuil...n...=1&Itemid=2
galvoju pirkti.arba pati pasigaminti is drusku ir pan..dar reiketu isigilinti