Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 02, 08:59)
I viena indeli vienos spalvos pasidarome sausos mases, i kita kitos spalvos  - ir imti i viena delna is vieno indelio, i kita is kito- ir sujungti, sulipdyti  4u.gif

Na, bet lygiai turbut vistiek neiseis, vistiek ypac pradzioj turbut margumynas gausis, bet bandysiu 4u.gif

Gavau laiska is A-Z, kad issiunte siuntinuka
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 20:23)

Tada gal gerai, reiskia neesu tokia jautri kvapams, arba tik del to, kad dumbliu nedejau labai daug,-kvapas nemalonus, nosi pariete, bet nesupykino lotuliukas.gif  Man kaip kaciu maistas su zuvimi, toks kvapas. Ir pamaisyta su smeliuku ne visai svieziu  lotuliukas.gif

O man visai nieko tas kvapas.Ir tų žaliųjų dumblių visai jokios smarvės ten nėra schmoll.gif
Atsakyti
Kurį laiką nepasijungiau, tai kol skaičiau šią temą, susidarė vaizdas, kad kažkoks visuotinis PMS pasklido. laugh.gif
Kažkuriame puslapyje perskaičiau, kad mandarinų EA prisideda prie plaukų blizgesio. Man tas aktualu, nes mano banguotiems (pasak kirpėjos, garbanotiems) plaukams trūksta blizgesio. Tai ar būtų gerai, jei, tarkim, įmaišyčiau mandarinų EA į kokosų aliejų, kuriuo tepu išplautų plaukų galus (o tie mano galai visai ilgi hihihi.gif )? Ir pažiūrėjau AN puslapyje, kad yra raudonųjų ir žaliųjų mandarinų EA, tai kuris labiau tinka šiam tikslui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 02, 20:26)
Na, bet lygiai turbut vistiek neiseis, vistiek ypac pradzioj turbut margumynas gausis, bet bandysiu  4u.gif

Gavau laiska is A-Z, kad issiunte siuntinuka
ax.gif

Jei rankomis formuojant rutuli,tai zinoma susijungs nelygiai,kokia nors banga per viduri-gausiai mases paimti reikia i viena delna ir i kita ir tiesiog suglausti,palyginti.O jei su formele specialia bumbulo daryti,tada susiglaus lygiai;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 balandžio 2010 - 20:21
Mertgaites, po kurio laiko istraukiau ciel d'azur sampuna, ir man jo kazkoks keistas kvapas. Ar jis sugedo/surugo? Ar as tiesiog atpratau nuo to naturalaus jo kvapo? Tiesa, man nuo jo atsirado pleiskanos. g.gif
Tiesa, norejau klaust, ar yra bandziusiu DGJ produktu? Domina priemones plaukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 02 balandžio 2010 - 20:26
help.gif lupu kamputyje kazkas neaiskaus pasidare, raudonas perstintis kliockelis. panasaus tipo kaip itrukimas, bet kad neitruke unsure.gif kuo patepti???
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 22:12)
help.gif  lupu kamputyje kazkas neaiskaus pasidare, raudonas perstintis kliockelis. panasaus tipo kaip itrukimas, bet kad neitruke  unsure.gif  kuo patepti???

Sviestmedžiu jei turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 22:12)
help.gif  lupu kamputyje kazkas neaiskaus pasidare, raudonas perstintis kliockelis. panasaus tipo kaip itrukimas, bet kad neitruke  unsure.gif  kuo patepti???

As tai visalaik tepu arbatmedzio ea, jei tai panasu i herpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 02 balandžio 2010 - 21:19
O mano Acorelle visgi neišlaikė egzamino. Na, nenaudosiu aš jo... schmoll.gif Kol namie buvau, viskas super, net sausa buvo. Paskui reikalų buvo netoliese, tai pėsčiom reikėjo nulėkti vienur kitur - grįžtu, jau nė velnio ne sausa... unsure.gif O dar po poros valandų ir kvapas jau ėmė nepatikti šiek tiek... Gal ir blogis tos aliuminio druskos, bet reikia man jų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 02 balandžio 2010 - 21:22
atsimenu, buvo temoj Dove reklama (kurioje propaguojamas naturalus grozis etc).
tai prajuokino, kai netycia suzinojau, kad Dove priklauso Unilever, kurie ir Axe savininkai biggrin.gif (reklamas apie Axe turbut matet - ten amazones ypac naturalaus grozio ir naturaliomis krutimis laksto paskui axe pasipurskusius vaikinukus biggrin.gif ).
tai va tongue.gif biznis. o reklama tik atitaikyta pagal vartotoja - ko nori, ta tau duosim smile.gif
viena pripazistu - ju marketingas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 02 balandžio 2010 - 21:48
QUOTE(Daddygirl @ 2010 04 02, 22:29)
atsimenu, buvo zavimasi temoj Dove reklama (kurioje propaguojamas naturalus grozis, ekologija ir pan). tai netycia suzinojau, kad Dove priklauso Unilever, kurie ir Axe reklamu savininkai  biggrin.gif (apie Axe turbut mate - ten katalogines mazones ypac naturalaus grozio ir naturaliomis krutimis laksto paskui axe pasipurskusius vaikinukus biggrin.gif ).
tai va  tongue.gif pinigas yra auksciau visko, o reklama tik atitaikyta pagal vartotoja - ko nori, ta tau duosim smile.gif
viena pripazistu - ju marketingas  thumbup.gif

Neatsimenu, ar buvo cia idetas sis klipukas, bet man jis daug labiau patinka nei tas pirmas. dove
Sutinku su DG, ko norim, ta ir gaunam.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 02, 22:21)
O mano Acorelle visgi neišlaikė egzamino. Na, nenaudosiu aš jo...  schmoll.gif  Kol namie buvau, viskas super, net sausa buvo. Paskui reikalų buvo netoliese, tai pėsčiom reikėjo nulėkti vienur kitur - grįžtu, jau nė velnio ne sausa...  unsure.gif O dar po poros valandų ir kvapas jau ėmė nepatikti šiek tiek... Gal ir blogis tos aliuminio druskos, bet reikia man jų  blush2.gif

Nu va, o aš šiandien su triufeliais nusipirkau biggrin.gif Žiūrėsiu, ar laikys g.gif

Dar išbandžiau, berods, Rasmos girtą Acorelle cukraus vašką, tą kur induke tokiam ir šildyt jo nereikia. Tepasi sunkokai, nes tirštas ir lipnus, bet savo funkciją atlieka puikiai! Jaučiu, kad galėsiu nebevaikščiot į salonines depiliacijas bigsmile.gif
Atsakyti