Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 02, 15:31)

Aš tai paprastai: tepu tą cukrų ir klijuoju juostelę (plaukelių augimo kryptimi) ir tada staigiu judesiu nuplėšiu - PRIEŠINGA kryptimi mirksiukas.gif Odos paprastai niekad nelaikau (nebent depiluoju intymias vietas, tai tada, kad neištempčiau lūpyčių iki kelių biggrin.gif  - laikau prispaudusi odą netoli tos vietos, kur depiliuoju)
Man raudoni spuogeliai, taškeliai iškart po depiliacijos kurį laiką būna irgi..aš dažniausiai depiliacijas darau vakare, einu miegot po jų, o jau ryte - viskas čiki 4u.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 02, 16:00)

Rasma, kas karta kai skaitau jusu posmus, tai zagteliu, kiek daug jus zinot! bet kokia tema uzkabink, tai Rasma "paklodes" tik pila  thumbup.gif

Čia tik toks įspūdis, gal tik susitinkame temose, kuriose aš kažką žinau biggrin.gif
O jei rimtai, tai turbūt pastebėjote, kad paklodes dažniausiai galiu rašyt tik apie tam tikras sritis, toli gražu ne apie viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 02, 15:33)
maisyt galvoju todel kad parasyta ant pkuotes taip...o ir konsultante taip sake... g.gif  bet tu tepi ant dregno nuo kremu/kt veido?

teisa, buvau cia apsiskelbus kaip man netinka argital kremas su pikiu doh.gif  pasirodo ohoho kaip tinka

aš kaip bozkakoszka20, stengiuos susisukti iškart pasitepusi kremu, kol veidas nors kiek drėgnas. Nes sausai tikrai sudėtinga jį paskirstyti tolygiai, netampant odos doh.gif Kur pirkai?

nuo ko tada bėrė? g.gif
Atsakyti
o as ateinu pasidziaugti ir padekavoti Rasmai uz rekomendacija isigyti farfalla frangipani sampua su silku... 4u.gif is pradziu jis man lyg ir sausino, bet insilasinau dar 25 lasus silko, isidejau 5g varnalesu milteliu bei rosmarino ea ir isbandziau, nu pasaka... arba as itikejau kad db jau nesausina ir plaukai labai gerai atrodo bet tikrai taip.... wub.gif tiesa kazkada diskutavot kad kaikurie ea skystina sampuna tai rosmarina priskirciau prie tu smile.gif
Atsakyti
Merginos o kuo skiriasi Argital kremai su varnalėšomis, bičių pikiu ir našlaitėmis(ar su kuo ten tas vaikiškas nepamenu blush2.gif )?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 13:32)

pirmiausia, tai yra nurodyta, kad viskas, kas SM'e, negalima platinti kitur. Taip kad mūsų minčių perkopinti ir platinti negalima. Na ir suprantama, SM turi saugoti savo išskirtinumą, o ne drabstyti bet kur smile.gif

antra - o kiek naujų narių bent pirmą šitos temos žinutę perskaito? Nedaug, manau, nes nuolat pilasi klausimai kas tas AN, DG ir pan. Tai jeigu įvadinis postas dar pailgės instrukcijomis, tai, neabejoju, kad ir į jas niekas nesigilins ir toliau biggrin.gif Ateis ir klaus, o kiek man dėti to ir ano? Kaip matuoti temperatūrą? Ir kas tas AN?  lotuliukas.gif

Dėl to ir klausiu, nes nurodyta, bet populiarumo sm tai visiškai nemažintų. Jei platinčiau kituose forumuose, tai čia sueitų daugiau žmonių. O kas dėl to perskaitymo, tai jei žmogus neskaitys pirmos žinutės, be abejo, jis neskaitys ir visų temų. O jei duosit santrumpą, tada negalės klausti. Dar tas dalykas, kad net jei informaciją draudžiama platinti, tai nedraudžiama duoti nuorodų į konkrečius postus ir taip informacija bus šiaip ar taip randama.

QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 13:44)
O pasiskaityti senas temas, ne taip jau ir sunku, o naudos dar ir daugiau gaunama, nei klausinėt visko apie tarkim vieną kažkokį gaminį nuo a iki z, nes skaitydamas senus postus, sužinai daugiau nei norėjai.

Nesunku? Per dieną čia parašoma po kelis puslapius, dabar yra rašoma 59 tema. Sakyčiau, viską perskaityti yra neįmanoma ne tik fiziškai, bet be viso to dar didžioji dalis informacijos yra visiškai nenaudinga.

Žodžiu, mano reikalas buvo pasiūlyti, bet dabar tiesiog nebegalit skųstis dėl nuolat uždavinėjamų tų pačių klausimų. Tokioj situacijoj logiškiausia būtų sudaryt D.U.K.'ą, bet aš jus supratau.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 04 02, 16:04)
O kas dėl to perskaitymo, tai jei žmogus neskaitys pirmos žinutės, be abejo, jis neskaitys ir visų temų. O jei duosit santrumpą, tada negalės klausti.

bet be viso to dar didžioji dalis informacijos yra visiškai nenaudinga.

jei žmogus vistiek neskaito pirmos žinutės, tai koks tikslas mums džiovinti smegenis ir užsiiminėti bendrakūryba? Be to, niekas niekam čia nedraudžia ir negali drausti uždavinėti klausimus. Ir jei kažkas bus pirmam poste, tai nereiškia, kad klausimas pagal nutylėjimą užbanintas g.gif

pvz. Monica kokį padariusi darbą, viską apie gamybas surašiusi. Ar kas skaito? Iš dalies klausimų net nepanašu į tai... Todėl ir žiūriu skeptiškai į tokių DUK'ų sudarinėjimus, tiksliau, realią jų naudą smile.gif

turiu savo metodiką, kaip atsirinkti kam atsakyti, o ką praleisti negirdomis tongue.gif

jei nenaudinga, tai ką tada čia veiki? ax.gif Šiaip tai čia gyvi žmonės bendrauja realiu laiku su savo džiaugsmais, nesėkmėmis, emocijomis, tad nukrypimų neišvengsim vistiek. O jei konkretumo vistik trūksta, tam yra blogas - nuoroda kaip tik pirmame poste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 02 balandžio 2010 - 16:24
QUOTE(Babi* @ 2010 04 02, 15:45)
O iki galioja tos nuolaidos? ax.gif

9-10 dienomis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 balandžio 2010 - 19:55
QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 16:39)
aš kaip bozkakoszka20, stengiuos susisukti iškart pasitepusi kremu, kol veidas nors kiek drėgnas. Nes sausai tikrai sudėtinga jį paskirstyti tolygiai, netampant odos  doh.gif Kur pirkai?

nuo ko tada bėrė?  g.gif

supratau. dekui.
"madoj', -20% iki rytojaus

ai...mane gali bert nuo oro kaip as sakau...suvalgiau kazka matyt... g.gif oi vargstu vargstu su oda...ne tik veido, bet ir kuno... verysad.gif vienintele tobula vieta-tai nugara biggrin.gif ta kurios niekas nemato biggrin.gif

O zurnala gali pervesti internete 4u.gif sutaupysi 5lt cool.gif

Diva:), jau kaciukas tai kaip vaikas tau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 02 balandžio 2010 - 16:48
QUOTE(ernesin @ 2010 04 02, 16:43)
Merginos o kuo skiriasi Argital kremai su varnalėšomis, bičių pikiu ir našlaitėmis(ar su kuo ten tas vaikiškas nepamenu blush2.gif )?

Nezinau, ar padesiu tuom, bet padariau visiskai copy-paste 4u.gif

Varnalėšos kremas riebiai, nešvariai, spuoguotai odai

Turi stiprų valantį poveikį ir atstato odos spalvos tolygumą. Purpurinis avinžirnis absorbuoja ir giliai valo odą, Islandijos kerpėse gausu gleivių, kurios veikia kaip emulsija, o kerdenėje yra rūgšties, kuri pasižymi valymo poveikiu. Agurklės ir migdolų aliejai maitina ir apsaugo odą, žaliojo molio gelis maitina, tonizuoja ir jaunina odą. Levandos, bosvelijos ir pankolių eteriniai aliejai sustiprina valymo poveikį ir maloniai bei gaiviai kvepia.

Su naslaitemis:
Tinka kūdikiams.Kremo sudėtyje yra trispalvės našlaitės, kurios dėka atstatoma veido, kūno ir krūtinės odos pusiausvyra. Šį balansuojantį poveikį sustiprina medetkų ekstraktas ir žaliojo molio gelis, o taip pat pušų, levandų, pelargonijų, melisų eteriniai aliejai. KAIP NAUDOTI: švelniai, pagal laikrodžio rodyklę tepkite kremą ant veido, krūtinės ar kitų kūno vietų .Masažuokite kol kremas pilnai susigers

Su pikiu nerandu, bet pati turiu, jis skirtas pan kaip su varnalesom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 02 balandžio 2010 - 17:24
QUOTE(adrija @ 2010 04 02, 18:18)
Gi kažkur rašei,kad katei kvapas patinka.Mano irgi mane visą apuostė,kaip rudaisiais dumbliais išsitryniau lotuliukas.gif
Kaip tik siandien maliavojausi kauke su rudaisias dumbliais veidui, ir su spirulina dekolte, tai priminei tokiu postu-man kvapas toks kaip kaciu kraiko buvo blink.gif Kazkokio gyvunu edalo ar pan., zodziu, tikrai tikrai gyvuniska lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 balandžio 2010 - 20:00
QUOTE(Rasma @ 2010 04 02, 14:08)
O kiek maždaug dar to galiojimo likę blush2.gif

Žiūrint kas smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 04 02, 14:10)
O čia nuolaidos Nimfali? Jei taip, tai ar jos galioja perkant internetu? ax.gif

Kai įeisi į puslapį, tai mes nuolaidas iš karto, tam tikram produktui, jei ji taikoma.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 02, 16:43)
tiesa kazkada diskutavot kad kaikurie ea skystina sampuna tai rosmarina priskirciau prie tu smile.gif

O aš atvirkščiai pasakyčiau. smile.gif Mano delne šampūnas su rosmarinu sutirštėjo, o be to, taip putojo blink.gif kad net putos ėmė dribti į visas puses biggrin.gif

Beja, atvažiavo Lauralep, bet nežinau kada sudės viską į prekybą smile.gif (Alūno akmenėlis, argano aliejus, kažkokie milteliai, skystam muilui pasigaminti (čia tiksliai nežinau, kas per daiktas smile.gif ), rožių vandenukas, natūralios kempinės)
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 18:59)

Kaip tik siandien maliavojausi kauke su rudaisias dumbliais veidui, ir su spirulina dekolte, tai priminei tokiu postu-man kvapas toks kaip kaciu kraiko buvo  blink.gif  Kazkokio gyvunu edalo ar pan., zodziu, tikrai tikrai gyvuniska  lotuliukas.gif

MAN TAI SILKES VIDURIAIS. cool.gif
O GAL KOKIOS ZUVIES cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 02 balandžio 2010 - 19:15