QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 12:43)
Merginos, ar kuri nors turite "baltmę" ar kaip ji tiksliai vadinasi, kai odos spalva vietom būna išblukusi, plėmais tokiais baltuoja...? Aš ant kojos nuo vaikystės turiu mažytę dėmelę, bet čia tai nieko baisaus, o dabar sėdėjau prieš saulę ir žiūriu, kad mano abi rankos gausiai "išmėtytos" tom baltom dėmėm...

Dar to betrūko iki "pilnos laimės". Gal žinote, kaip gydyti, kovoti su tokia bėda?
QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 13:05)
Baisu...
Bet čia tau jau išvis sunkūs atvejai, bent jau nuotraukose. Mano net nežinau, gal net ne ta liga, gal tiesiog pašviesėjo nuo kažko...

Aš esu pakankamai šviesi pati, na ne visiškai jau balta, o tos dėmelės kokiu pustoniu šviesesnės... Bet tai gal čia tik pati pradžia? Nu velniava, einu skaityt, kur nors, gal rasiu, kokios informacijos...
Va, rašo, kad ne visos baltos dėmės yra baltmės požymiai, bet rašo, kad ir nuo mažos dėmės ši liga prasideda, progresuoja... (Pasiguodžiau atseit save) Turbūt geriausia profilaktika tai papildų, vitaminų (B12, vit C, seleno, cinko ir kt.) vartojimas, nes jie visi įeina į priemones šiai ligai gydyti?
na nufotografuoti negaliu, bet turiu kelias dėmes nuo vaikystės. Žiemą nelabai jų matyti vasarą išryškėja. Tokie šviesesni odos ploteliai. Ties riešu vidinėj pusėj padrikos formos, ant veido. Man gelbėja vit C. Po mėnesio kurso pranyksta, arba bent pastebimai apmažėja. Daugiau niekur neatsiranda, o ir kažkokio nepatogumo man nesudaro. Net kaip liga vadinasi nežinau. tiesa turiu vieną didelę pigmenitinę dėmę. Čia manau paveldimą, nes turi beveik kas antras mūsų šeimos narys. Mano vaikas vienas irgi turi.Ji australijos formos žemėlapis

Sakiau matyt man ten ir gyventi reiktų, nes labai mėgstu šilumą.
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 15:07)
tai kad jie ant ranku tokie minimalus ir nematomi net, tai kam kankintis su depiliacijomis rankeliu7?
na aš ir nesuprantu kam tas rankas depiliuoti

aš išvis galvoju, kad jeigu jau yra tie plaukai tai jie ir reialingi. Nebent tai būtų ant veido moteriai. Net žiemą kojų nedepiliuoju, vasarą porą kartų.