Merginos, labai norėčiau jūsų patarimo
Darausi aloe geli, todėl pabandymui į nedidelį kiekį alavijo sulčių įbėriau ksantano, kaip ir rekomenduojama palaikiau keletą valandų, kad išbrinktų, bet kiek plaku niekaip man neišsiplaka ir nžn ką blogai darau ar gali būti, kad per mažai įbėriau, bet tada kodėl visvien lieka tie grūdeliai išbrinkę?
QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 12:43)
Merginos, ar kuri nors turite "baltmę" ar kaip ji tiksliai vadinasi, kai odos spalva vietom būna išblukusi, plėmais tokiais baltuoja...? Aš ant kojos nuo vaikystės turiu mažytę dėmelę, bet čia tai nieko baisaus, o dabar sėdėjau prieš saulę ir žiūriu, kad mano abi rankos gausiai "išmėtytos" tom baltom dėmėm... Dar to betrūko iki "pilnos laimės". Gal žinote, kaip gydyti, kovoti su tokia bėda?
QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 13:05)
Baisu...
Bet čia tau jau išvis sunkūs atvejai, bent jau nuotraukose. Mano net nežinau, gal net ne ta liga, gal tiesiog pašviesėjo nuo kažko... Aš esu pakankamai šviesi pati, na ne visiškai jau balta, o tos dėmelės kokiu pustoniu šviesesnės... Bet tai gal čia tik pati pradžia? Nu velniava, einu skaityt, kur nors, gal rasiu, kokios informacijos...
Va, rašo, kad ne visos baltos dėmės yra baltmės požymiai, bet rašo, kad ir nuo mažos dėmės ši liga prasideda, progresuoja... (Pasiguodžiau atseit save) Turbūt geriausia profilaktika tai papildų, vitaminų (B12, vit C, seleno, cinko ir kt.) vartojimas, nes jie visi įeina į priemones šiai ligai gydyti?
Bet čia tau jau išvis sunkūs atvejai, bent jau nuotraukose. Mano net nežinau, gal net ne ta liga, gal tiesiog pašviesėjo nuo kažko... Aš esu pakankamai šviesi pati, na ne visiškai jau balta, o tos dėmelės kokiu pustoniu šviesesnės... Bet tai gal čia tik pati pradžia? Nu velniava, einu skaityt, kur nors, gal rasiu, kokios informacijos...
Va, rašo, kad ne visos baltos dėmės yra baltmės požymiai, bet rašo, kad ir nuo mažos dėmės ši liga prasideda, progresuoja... (Pasiguodžiau atseit save) Turbūt geriausia profilaktika tai papildų, vitaminų (B12, vit C, seleno, cinko ir kt.) vartojimas, nes jie visi įeina į priemones šiai ligai gydyti?
na nufotografuoti negaliu, bet turiu kelias dėmes nuo vaikystės. Žiemą nelabai jų matyti vasarą išryškėja. Tokie šviesesni odos ploteliai. Ties riešu vidinėj pusėj padrikos formos, ant veido. Man gelbėja vit C. Po mėnesio kurso pranyksta, arba bent pastebimai apmažėja. Daugiau niekur neatsiranda, o ir kažkokio nepatogumo man nesudaro. Net kaip liga vadinasi nežinau. tiesa turiu vieną didelę pigmenitinę dėmę. Čia manau paveldimą, nes turi beveik kas antras mūsų šeimos narys. Mano vaikas vienas irgi turi.Ji australijos formos žemėlapis Sakiau matyt man ten ir gyventi reiktų, nes labai mėgstu šilumą.
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 15:07)
tai kad jie ant ranku tokie minimalus ir nematomi net, tai kam kankintis su depiliacijomis rankeliu7?
na aš ir nesuprantu kam tas rankas depiliuoti aš išvis galvoju, kad jeigu jau yra tie plaukai tai jie ir reialingi. Nebent tai būtų ant veido moteriai. Net žiemą kojų nedepiliuoju, vasarą porą kartų.
O tai visgi, nepatarsit nė viena, kaip cukrum nusipešti rankas patogiai? Tos, kurios naudojat? Rasma, Diva?
Nes kai kojas depiliuoju, tai viena ranka odą įtempiu, prilaikau, kita staigiai nuplėšiu ir valio. O kai vieną ranką depiliuoji, tai tik viena atliekama lieka... Kaip odą įtempti?
Nes kai kojas depiliuoju, tai viena ranka odą įtempiu, prilaikau, kita staigiai nuplėšiu ir valio. O kai vieną ranką depiliuoji, tai tik viena atliekama lieka... Kaip odą įtempti?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 02, 15:31)
O tai visgi, nepatarsit nė viena, kaip cukrum nusipešti rankas patogiai? Tos, kurios naudojat? Rasma, Diva?
Diva rankas skuta , nedepiliuoja
Man toooks skausmas, as jo tiesiog nepakeliu - esu bandziusi ne karta- ir pas profesionala ir ne...Nu jezus marija!! Jau geriau danti lai rauna - man baisiai skauda - kokis jautrumas man ant tu plauku rovimo...
Nors vis galvoju- reikia pradeti- nu negrazu juk skustis moteriai
O depiliuoti su kremu man nepatiko- su tom mentelem- nieko man tee nesigauna - puse lieka vistiek, issivozoju, issiterlioju visa- ilgai, sunku! Nemoku !
QUOTE(Vergine @ 2010 04 02, 13:49)
Aš net neleidžiu fenu džiovinti Mane nervina, kai tą plauką ant tiek svilina... 20 kart tą pačią sruogą brauko prie pat, su tuo karštu fenu...
o sito gerio ir as neleidziu net specialiai rengdavausi kai eidavau dazyti plauku, slapia galima sakyt iseidavau, tai kapisona ant galvos ir begte o dar man siurpas eina kai jos trina plaukus su ranksluosciu, siaubas, norisi pabegt
Satura, taves paklausiu, nes zinau kad turi Hauschka bronzanta: ar gerai bus jei ji maisysiu su aloe geliu pvz? zinau, zinau- reikia paciai bandyti, bet galvoju paklausiu, gl ka atradus esi tu gi pas mumis ismintinga
Rasma, kas karta kai skaitau jusu posmus, tai zagteliu, kiek daug jus zinot! bet kokia tema uzkabink, tai Rasma "paklodes" tik pila
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 02, 15:35)
Man toooks skausmas, as jo tiesiog nepakeliu - esu bandziusi ne karta- ir pas profesionala ir ne...Nu jezus marija!! Jau geriau danti lai rauna - man baisiai skauda - kokis jautrumas man ant tu plauku rovimo...
O depiliuoti su kremu man nepatiko- su tom mentelem- nieko man tee nesigauna - puse lieka vistiek, issivozoju, issiterlioju visa- ilgai, sunku! Nemoku !
Geras, man tai visiškai neskauda. Net nė trupučio
O kremą, jei laikyt 3 min, kaip parašyta, tai tikrai pusė lieka. Aš kažkur 8-10 min. laikydavau ir ok Aišku, kitam gal baisi alergija nuo tokio laikymo būtų, tai nerekomenduoju
QUOTE(Babi* @ 2010 04 02, 14:58)
O kiek kainuoja siuntimas iš A-Z, jei nėra 59 eurų?
jei neklystu, tai 6,9 EUR
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 02, 15:00)
Satura, taves paklausiu, nes zinau kad turi Hauschka bronzanta: ar gerai bus jei ji maisysiu su aloe geliu pvz?
jau apsipirkai? O kam tu nori maišyti? Aš kaip tik sutepu, ką reikia ant veido, ir paskutiniu numeriu tik dedu bronzantą, kad "matytųsi" jis man
pati nebandžiau su aloe, bet techniškai tai tikriausiai įmanoma sumaišyti, jei jis gerai maišysis su alijošiaus mase. Ji yra "vandeninė", o juk pačiame bronzante yra kažkiek aliejų dėta. Su kremu tai puikiai tolygiai išsimaišo (aliejus+aliejus), o aloe tektų išbandyti kurį rytą ir pasimatys Jei maišysis be problemų, tai pirmyn
QUOTE(KAD @ 2010 04 02, 15:18)
Merginos, labai norėčiau jūsų patarimo
Darausi aloe geli, todėl pabandymui į nedidelį kiekį alavijo sulčių įbėriau ksantano, kaip ir rekomenduojama palaikiau keletą valandų, kad išbrinktų, bet kiek plaku niekaip man neišsiplaka ir nžn ką blogai darau ar gali būti, kad per mažai įbėriau, bet tada kodėl visvien lieka tie grūdeliai išbrinkę?
siaubas, kaip apsižioplinau, ką tik išbandžiau hidrolatą sutirštinti, tai viskas gerai gavos
sumaišyti, jei jis gerai maišysis su alijošiaus mase. Ji yra "vandeninė", o juk pačiame bronzante yra kažkiek aliejų dėta. Su kremu tai puikiai tolygiai išsimaišo (aliejus+aliejus), o aloe tektų išbandyti kurį rytą ir pasimatys Jei maišysis be problemų, tai pirmyn
[/quote]
as irgi taip darau, pvz. ryte nusiprausiu, ledukai ar hidrolatas, tada argital kremas, o ant virsaus bronzantas. viska darau kol oda dregna, nes jei pradeda dziuti tai man tas bronzantas nesitepa
[/quote]
as irgi taip darau, pvz. ryte nusiprausiu, ledukai ar hidrolatas, tada argital kremas, o ant virsaus bronzantas. viska darau kol oda dregna, nes jei pradeda dziuti tai man tas bronzantas nesitepa
QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 16:25)
pati nebandžiau su aloe, bet techniškai tai tikriausiai įmanoma sumaišyti, jei jis gerai maišysis su alijošiaus mase. Ji yra "vandeninė", o juk pačiame bronzante yra kažkiek aliejų dėta. Su kremu tai puikiai tolygiai išsimaišo (aliejus+aliejus), o aloe tektų išbandyti kurį rytą ir pasimatys Jei maišysis be problemų, tai pirmyn
dekuj, bandysiu. Na zinai kaip buna- nuolaidos, akcijos
maisyt galvoju todel kad parasyta ant pkuotes taip...o ir konsultante taip sake... bet tu tepi ant dregno nuo kremu/kt veido?
teisa, buvau cia apsiskelbus kaip man netinka argital kremas su pikiu pasirodo ohoho kaip tinka, neberia nei ka, nes is pradziu tai tiksliai maniau kad berimai nuo jo...todel ir lekiau i isparduotuve
bozkakoszka, aciu.
Busiu db kaip is avataro savo