Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

Satura,ačiū už atsakymą 4u.gif

Merginos kaunietės,kur Kaune yra pirkti LAVERA produkcijos?Kitą savaitukę važiuosiu,tai nereikėtų man užsisakinėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 04 02, 13:36)
Sveikos,orejau pasiteirauti kas man galetu padeti susitvarkyti koju oda...ji tokia serpetota su negijancias nuo "skutimo"spuogelias..blyski spalva...noretusi kad butu svelni ir lygi,gal kam taip buvo o db jau grazios kojytes? mirksiukas.gif

Man labiausiai padeda po skutimosi tepimas alavijų geliu+ arbatmeždio ar levandų ea (nes nuramina odą), o kai nudžiūsta dar ant viršaus, kokia riebia priemone (sviestmedžiu, paprasčiausiu alyvuogių al., logonos sviestu) ir reguliarus odos šveitimas prieš ir po šios procedūros smile.gif
Beje, merginos, kurios naudojate papainą ar enzimus, Jums vietom neatsirandi maži rausvi taškeliai, kuriuos paspaudus plaukelis su visa šaknim išlenda lauk? blush2.gif Man atrodo, kad toj pačioj vietoj niekas ir nebeatauga daugiau... ax.gif
Atsakyti
o tarkim su kuo geriausia butu svisti oda?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 11:52)
Minkstina, glotnina oda, atpalaiduoja, kvepia biggrin.gif  ir t.t. Soda truputi atmirko, rugstele pagrauzia  biggrin.gif .Siuos kai darai geriau labai nenusisluostyti- isigeria i oda aliejus, EA rolleyes.gif - nu tai tiek ir duoda...

daug drinks_cheers.gif

tikrai smagu butu panaudot. net i vonia ta proga atsigulciau rolleyes.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 01, 12:19)
Daddygirl, kas ten per skandalai su AO?

as tik forume skaiciau, bet teen susidare ispudis, kad daug kas zino tuos skandalus g.gif
(kad jie kelis kartus nubausti uz tai, kad nepilnus ingidientus sarasus pateikia).

siek tiek paieskojau internete.. g.gif http://www.casewatch...99/aubrey.shtml
http://www.happi.com...unscreen-filter

Man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad kuo didesne kompanija, tuo labiau meluoja. Nes ji turi pakankamai pinigu sumoketi uz baudas, nupirkti gera marketinga ir gerus teisininkus. O visada galvodavau, jei jau garsus, zinomi, dideli - jais galima pasitiketi. Dabar pradedu galvoti atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 02 balandžio 2010 - 13:18
QUOTE(Rasma @ 2010 04 02, 13:18)

Rasma, nerandu tavo posto, kuriame minejai kieno rasula naudoji plauku plovimui,kuris tau nevelia plauku, nes manasis suvelia ir susiausia plaukus. Gal gali pakartoti?
Atsakyti
Klausykit, ką tik užmačiau, kad po vakar depiliacijos ant vienos rankos randonų spuogiukų pridygę blink.gif Nebūta nematyta ir nesąžininga... schmoll.gif Man toks įtarimas, kad aš tiesiog negražiai kažkaip roviau ten, nes rankas pačiai sau man kažkaip nepatogu... g.gif Ar gali būt tiesiog nuo to? Nes šiaip viskas tai ok - ir kojos, ir kita ranka biggrin.gif Patepliojau manukos EA, gal praeis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 04 02, 14:04)
o tarkim su kuo geriausia butu svisti oda?

Aš tai su kava, bet į ją dar įpilu aliejaus šiek tiek, nes man blauzdų gaila biggrin.gif O šiaip su ruduoju cukrumi galima, kartais pasidarau "makalynę" iš žalio molio, kokių maltų ryžių įdedu, dumblių ir pan. nu nesąmonė gaunasi, bet man gerai ir molis kažkaip uždegimą sumažina, retai kada atsirandą po skutimosi, spuogelių uždegiminių
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 02, 14:15)
Klausykit, ką tik užmačiau, kad po vakar depiliacijos ant vienos rankos randonų spuogiukų pridygę  blink.gif Nebūta nematyta ir nesąžininga...  schmoll.gif  Man toks

o kam rankas depiliuoti?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 02, 13:05)
Bet čia tau jau išvis sunkūs atvejai, bent jau nuotraukose. Mano net nežinau, gal net ne ta liga, gal tiesiog pašviesėjo nuo kažko...  doh.gif  g.gif  Aš esu pakankamai šviesi pati, na ne visiškai jau balta, o tos dėmelės kokiu pustoniu šviesesnės...

reiktu apsilankyt pas dermatologa. man taip pat yra nubaltejusi vietomis oda, jei placiau kalbant, tai gyd. sako, kad cia nera baltme, tik pigmentacijos sutrikimas. tai dabar zinok ar cia geriau ar blogiau, baltme is dalies juk ir yra tas pats kas pigmentacijso sutrikimas, bet mat tos demes visai kitokios, o ir priezastys manau ne tos. nesuprantu ir kaip gydyti, pareiske tik kad saugotis saules kremais su SPF 50+ ir kad sia vasara apie kurortus ar idegi net nesvajok. toliau i ateiti nezinau nieko, tokia gydytoja idomi, reikia traukt informacija ir paciai siulytis diagnozes doh.gif
o mano istorija tai tokia, kad pastebejau po nelabai saikingo pasibuvimo soliariumuose, pradejo blauzdos demem baltom eiti, ir lipa aukstyn i virsu, po truputi ir slaunys yra, ir papilve nevienodos spalvos. o tos demes, ypac kur daugiausia-ant blauzdu, tai mano akimis atrodo kaip netolygiai kad issitepus savaiminio idegio kremu is toliau. is arciau paziurejus matosi pacios demytes tokios nedideles, bet visos blauzdos nusetos.
ieskau ir pati atsakymu ar patarimu, bet apie pigmentacijos sutrikimus kalbant visur minima tik baltme. nesuprantu nei nuo ko tiksliai taip pasidare, nei kaip gydyti. pasake tik kad saugotis saules kaip vezininkei, bet tai visa gyvenima nesiruosiu po skraiste gyventi, bet va niekas man nesiteikia pasakyti konkreciai, kaip gydyti ir kodel taip pasidare. taigi tikrai laukiu bet kokiu pasisakymu ta tema, nes ir man tai yra labai aktualu siuo metu. visiskoj aklavietej esu ir net erzina, kai net negaliu suvokt ligos esmes, konkrecios priezasties ir kaip gydyti, o ne saugotis. kvailam aisku, kad odai isbalus ir demiu nesimatys, man tokie pasakymai is gyd. lupu tolygu niekui, o kazkiek toliau niekaip ir nepasistumiu schmoll.gif beje, dare kraujo tyrima, kepenys, kasa, inkstai sveiki. skydliauke taip pat tvarkoj,-tyriausi, nes buvo itarimu, kad gali vidaus organai itakoti ta sutrikima. tebunie atsakymas-soliariumas kaltas, bet tai kas toliau?? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 14:32)
o kam rankas depiliuoti??  blink.gif

kad plaukuciu nebutu, as irgi depiliuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 14:32)
o kam rankas depiliuoti??  blink.gif

uoj negaliu biggrin.gif - aha, dauguma nedepiliuoja moteru, bet as irgi is tu, kur pas mane anei plaukelio neturi buti ant ranku..

QUOTE(Ugvilė @ 2010 04 02, 14:41)
Diva:) greitai priimi ir mane po tuo krumu  bigsmile.gif

Taaaip!! Priimu!!! bigsmile.gif Ale kaip smagu butu, kaaaa? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 02, 14:50)
uoj negaliu biggrin.gif - aha, dauguma nedepiliuoja moteru, bet as irgi is tu, kur pas mane anei plaukelio neturi buti ant ranku..

tai kad jie ant ranku tokie minimalus ir nematomi net, tai kam kankintis su depiliacijomis rankeliu7?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 15:07)
tai kad jie ant ranku tokie minimalus ir nematomi net, tai kam kankintis su depiliacijomis rankeliu7?

Sutinku is tikro- bet ko gero jau iprotis tapes, gal jei niekad nedarai to , tai ir nereikia, o kai darai- tai jau pradeda lysti eziukas biggrin.gif ir jau nervina!
Atsakyti