Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(agnuta @ 2010 04 02, 09:57)
man po kaukes norisi kaip ir kokio pylingiuko,

nebūna, bet tokiam reikalui būtų galima pritaikyti augalų miltelius - jie labai švelnūs, be to, būtų gera terapija smile.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 10:00)
Kazkas aisku leidzia doh.gif , bet ar gerai daro? Rasma tik bande paaiskint, kad nu negalima taip.

viską skaičiau, ką rašė Rasma ir Diva:). Faktas, kad leidžiasi moterys hialoruną bet kur, o kai kas iš to užsidirba gražaus pinigėlio doh.gif Tai aišku, kad taip negalima. Pati nesiryžčiau niekaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 01, 23:01)
Aš irgi kenčiu nuo nuospaudų ir pritariu Jums, kad nebūtinai nuo kulniukų. Naudodavau jau minėtus pleistriukus, padėdavo kažkiek, bet vis tiek to "gėrio" turiu dar... Kažkur esu skaičiusi, kad reikia išmirkyti gerai kojas šiltame vandenyje su daug druskos ir taip kurį laiką, atseit, kai ta nuospaudą būna suminkštėjusi galima ištraukti tą viduriuką  g.gif kažkokia nesąmonė atrodo, nors tas viduriukas būna, bet kažin ar jis išsitraukia...

Šiaip tas "viduriukas" tikrai išsitraukia. Aišku, skauda, bet kojas atmirkius, išdezinfekavus įrankius, galima daryti. Kažkada močiutei pedikiūrus darydavau, tai dėkmingai traukdavau biggrin.gif
O šiaip galima nueiti pas gerą pedikiūristę, ji sutvarkytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 11:00)
Kazkas aisku leidzia doh.gif , bet ar gerai daro? Rasma tik bande paaiskint, kad nu negalima taip.

Neterskim temos su tom injekcijom- jau gana. Bet daro ir labai daug kur doh.gif - nu neburkit is kavos tirsciu! Kodel negalima??? Hialuronas yra visai nepavojinga medziaga!
Cia tik viena istraukele doc. dr. Vytauto Jankūno- "Anksčiau labiau žinomos buvo botulino toksino injekcijos, tačiau dabar vis populiaresni darosi hialurono rūgšties užpildai.
Pasak plastikos chirurgo, hialurono rūgšties užpildo suleidimo procedūra yra nesudėtinga, tačiau šiek tiek skausmingesnė nei botulino toksino injekcijos. V. Jankūno teigimu, tinkamai pasiruošus procedūra neturėtų kelti ypatingų nepatogumų. Po procedūros efektas matomas iš karto, nors kelias dienas injekuota sritis gali būti patinusi.
Plastikos chirurgo teigimu, preparato veikimo trukmė priklauso nuo paciento gyvenimo būdo ir svyruoja nuo 9 iki 24 mėnesių. Tai daug ilgiau nei botulino toksino poveikis. Gydytojo pastebėjimu, net ir pasibaigus injekcijos veikimui, oda lieka lygesnė nei anksčiau. Procedūra gali būti atliekama daug kartų, kadangi neigiamo poveikio organizmui nėra.
Anot V. Jankūno, raukšlių lyginimas ir veido formos modeliavimas hialurono rūgštimi - vis labiau populiarėjanti procedūra. Dažniausiai ja koreguojamos raukšlės nuo nosies iki lūpų kraštų, tarp antakių.

Dazniausiai!!! Bet tai nereiskia kad TIK tarp antakiu!
BAIGIAM - visiskas OT!!!

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 01, 23:02)
aha, manai as iskenciu su balzamu ant plauku 3 minutes?smile.gif

O tai kiek iškenti...? biggrin.gif
Aš galvą palenkus tai ten irgi ilgai neišstovėčiau, nusibostų, bet paprastai ištepu balzamu, tada susisegu "krokodilu" plaukams ir keliauju ką nors paveikti. Tai 10-15 min. palaikau kažkur smile.gif
Atsakyti
Papasakok  bigsmile.gif

o ka cia pasakoti? smile.gif darausi molio kauke su pagerinimais, tai ir obuoliu rugsties siek tiek idedu.Galima juk ir i hidrolata issitirpinti jos, tik nepadauginti,labai proporcijas suziureti, bet cia jau Monica gali padeti su skaiciavimais

Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 11:04)
ne, netaip suskaitei, sakiau pilu nemazai  ax.gif  zinau del normu realiai, bet kad mano veidui taip kaip tik patinka, dedu lasa glicerino ir lasa al. tarkim, nu gi labai liuks g.gif  ar gali nejuntamai issausinti? mastau.gif  jei taip, tada reiks maziau tikrai deti  schmoll.gif

tai vistiek gaunasi 50/50. Gali nejucia issausinti, atsikelsi viena ryta ir nesuprasi kodel nupleiskanojes veidelis.Nedaryk taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 balandžio 2010 - 10:20
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 11:09)
as tavo vietoje tik dziaugciaus, mano akimis tai kauke puikiai atlieka savo darba, iskelia nesvarumus  thumbup.gif  jei oda nera super jautri, aisku nebus blogiau, jei idesi gintaro miltuku-man paciai jie labai patiko, toks subtilus, bet geras pylingavimas thumbup.gif  tai nedek kaukes taip daznai, nepakanka 1k./sav.?  g.gif

tik speju pasidziaugt, kad oda apsitvarke ir vel "nudziugina" kokia nors nesamone, tai norisi dazniau darytis tas kaukes ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 11:09)
nebūna, bet tokiam reikalui būtų galima pritaikyti augalų miltelius - jie labai švelnūs, be to, būtų gera terapija smile.gif

man kazkaip irgi nebudavo g.gif dar galvoju, gal kokios nors mirusios odos lasteles "atmirksta" po kauke, nors papylinguoju g.gif reikes pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 04 01, 22:32)
Jei ne nat. priemonėm, tai aš nuospaudas išsigydžiau tokiais pleistriukais, kurių vaistinėj yra. Pirkau ir pigesnius ir brangesnius, bet man pigesni labiau patiko ax.gif

tuos pleistriukus ir aš naudojau, man tikrai padėjo.

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 10:20)
Satura, dabar erzinsi su savo tais geruliais kremukais, pagerintais AHA, kurios per klaida neuzsisakiau? blink.gif  ax.gif

O aš turėjau prasiklį veido su AHA ir dar kažkokiom rūgštim, naudojau retai, bet puse sunaudojau ir atidaviau, nes labai nusausino odą, pradėjo šerpetotis.
Man nelabai pasiteisino. O gal ta kita rūgštis blogai veikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 02, 01:08)
Jau girdejau neblogu atsiliepimu apie ji, bet poveikiu nenaturaliems turbut vistiek neprilygsta? g.gif turiu omeny, kad nera sausumo pojucio 24h per para blush2.gif

Manau, kad neprilygsta... Bet dezodorantai - mano didžioji nuodėmė, tai nutariau pabandyti dar prisipratinti. Kelis kartus panaudosiu - jei matysiu, kad be šansų, atsiras jis išparduotuvėje už pigiau, gal kažkam naudingas bus... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 01:28)
Nu bet Rasma, tu dar tiek laiko sugaisti cia pasakodama kas ir kaip ax.gif . Is mano puses tai didelis ACIU  4u.gif 

Čia tai respect cool.gif Retas taip netingi su nuorodom, su argumentais, išsamiai... mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Pratęsiant Divos "bliūdų prie tv" temą, aš dabar sėdžiu prie kompo, kojeles sumerkus biggrin.gif Tik mano "bliūdas" nefotogeniškas - plastikinis geltonas, tai nefotkinsiu... hihihi.gif Bet kojytės mirksta su druska, medum ir arbatmedžiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 11:45)
Gerai, reiks po maziau bandyti varvinti  biggrin.gif  gerai butu pipeciu gauti, bet vis nematau prekyboje

paprasciausia svirksta plastikini nusipirk vaistineje, nedek tik adatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 04 02, 10:26)
Man nelabai pasiteisino. O gal ta kita rūgštis blogai veikė  g.gif

jos negalima per dažnai, per daug ir netinkamu metu - daug niuansų ima žaisti wink.gif Dar kažkada švelnų nenatūralų rūgštinį kremą kosmetologė buvo davusi, tai nelabai galėjau jį naudoti, tiek jis mano odą ėsdavo doh.gif Dabar tai yra galimybė pasireguliuoti smile.gif

QUOTE(etamo21 @ 2010 04 02, 10:45)
gerai butu pipeciu gauti, bet vis nematau prekyboje

vaistinėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 10:14)
buk maloni, be "jus" smile.gif
o pagal mano ta nuorodele,ar naturalus tie tirstikliai? bet nejau alijosiaus kartuma galima permusti?? uzsitepus ji tai labai jau svelnus jausmas:)

Ksantano, guaro ir pan. savo kilme nėra 'nenatūralus' tirštikliai (konkrečiai ksantano derva išgaunama iš mikroorganizmų cukraus gamybo metu), nebent kalbėtume apie gavybos būdą (tarkim ar tas gavybos būdas yra natūralesnis (kokioj trobelėj po gluosniu kas nors gręžia mikroorg-mus), ar taip dažnai prisikiriamas 'sintetiniam, kai gaunama iš maisto pramonės ir tonomis - šito aš negaliu atsakyt schmoll.gif

Įmanoma permušti..tam tiesiog reikia atitaikyti proporcijas smile.gif Ir nepamirškit vandens. Ne visada vandenį būtina nurodyti sudėtyje..alijošiaus sultys gali būti skiestos ir tada sutirštintos g.gif
1) As net Rasmos postus kazkodel skaitau greiciau, speju kad ji labai greit raso.
2) Rasma, esi busy moteris, bet atrodo kad nori viska aprepti ir tau truksta poilsio, ramaus kazko  ax.gif 

1) atspėjot ir prajuokinot biggrin.gif
2) kartais ir man taip atrodo drinks_cheers.gif , bet matyt toks charakteris, kad 'priverstinė' ir įsikalbėta ramybė man greitai pabosta blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ar kuri nors turite "baltmę" ar kaip ji tiksliai vadinasi, kai odos spalva vietom būna išblukusi, plėmais tokiais baltuoja...? Aš ant kojos nuo vaikystės turiu mažytę dėmelę, bet čia tai nieko baisaus, o dabar sėdėjau prieš saulę ir žiūriu, kad mano abi rankos gausiai "išmėtytos" tom baltom dėmėm... doh.gif Dar to betrūko iki "pilnos laimės". Gal žinote, kaip gydyti, kovoti su tokia bėda? 4u.gif
Atsakyti