Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 59

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 00:23)
ksanatano guma, jei teisingai suprantu

Ksantano derva yra polisacharidinis darinys (nežinau kokios kilmės deda kosmetikos pramonėje, bet maisto pramonėje tai tirštiklis gaunamas gaminant cukrų), ji savaime tikrai saldi, tad visai gali būti, kad jūsų alijošiaus gelyje tirštiklis 'permuša' paties alijošiaus savybes mirksiukas.gif
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 02, 08:07)
Na va, o aš iš SP pirkau organic india papildus  blush2.gif  Vieninteliai kurie man padeda susitvarkyti su ciklu po KT  huh.gif Tik mamai nesakau, ką geriu, nes tikriausiai gaučiau gerą moralą unsure.gif

Aš labai nepasitikiu 'trečiųjų šalių' papildais..nei JAV, nei Kinijos, nei Indijos, netgi Rusijos..tiesiog iš patirties žinau, kad didesnė tikimybė, jog juose bus kažko, kas neleistina ES.
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 02, 08:59)
Taip- labai nemandagu - ypac bunant moderatore, taciau paskaicius tavo monologa apie savo gyvenima- suprantu ... gaila zinoma, ne kiekvienai gyvenimas leido formuotis svelniai, gerai, moteriskai moteriai...

mano drauge apie kuria rasiau, leidosi hialurona aplink akis. Ka as dabar turiu padaryti, kad taip buvo , o Rasma isitikinus, kad taip nebuna? g.gif 

Kaip moderatorė aš su jumis dar nekalbėjau šioje temoje, o kai kalbėsiu, tada jūs man galėsit pasakyti ar aš mandagi kaip moderatorė, ar ne cool.gif

Apie tą gerumą, tai be žodžių doh.gif Gyvenimas mane išugdė blogą - taip reik suprast biggrin.gif

Būna. Tailande, JAV (o ir garantuoju kitose šalyse) klesti tokia šešėlinė plastinė chirurgija, kai moterims norinčioms didesnių krūtų į krūties liaukinį audinį leidžiamas statybinis silikonas. Internete galit rasti ne tik 'darbų pavyzdžius' (before and after doh.gif verysad.gif), bet ir garsiausias bylas. Kodėl? Ne visos įperka profesionalaus plastikos chirurgo paslaugas su normaliais implantais (dabar silikono implantai - atgyvena), tad ieško pagal kainą. Pagal kainą - ir paslauga. Ir suleidus silikono į audinius - pradinis efektas netgi labai nieko, pasekmės išlenda vėliau.
Va diedulis morką į užpakalį įsikišo, visas delfis suskambėjo..visko būna biggrin.gif

Ir aš nesistebiu, kad jūsų draugė po tokių procedūrų atrodo baisiai. Ją vargšę sudarkė verysad.gif Vertėtų paklausti kas, kad nepakliūti gyvenime netyčia.. Dėl to neverta kaltinti hialurono. Profesionalo rankose jis suskamba smile.gif Ir nuo paties 'paciento' priklauso..daug žmonių daro su savimi viską, bet nepasidomi ką doh.gif Man hialurono joks chirurgas į 'žąsų kojeles' nesuleistų cool.gif

Bijūnas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 01, 17:33)
pačios, gamintas kremas padeda, juk ir ingredientai parinkti pagal poreikius ir su meile, šiluma daryta...

Aš tai jau nebežinau, ką daryti man su savo oda. Rimtai nusipirksiu tos rūgšties ir visą veidą "mozosiu" su ja, tegul išgraužia viską man  doh.gif

ingredientus parenku maždaug iš to, ką turiu. Nes juk nesu parduotuvė su milžinišku asortimentu schmoll.gif

vakar padariau naktinį vyšnių kremą su AHA rūgštimis ir lengvą dieninį su šaltalankiais, morkomis, hialuronu ir Q10 cool.gif Bet MB uždraudė receptą į forumą rašyt, sakė, čia mes patys galim komercinės sėkmės sulaukt laugh.gif O jei rimtai, tai užrašai liko tokie: Naktinis kremas, 15 ml.

manau, kad sulauks sėkmės tie kremai vien todėl, kad AZ kvapiųjų ekstraktų dėka kvapai skanūs, saldainiški - vyšnių ir granatų. Juos puikiai pakvėpino abrikosų aliejus, mėlynių aliejus, juodųjų serbentų hidrolatas iš AZ. Jokio avokadų aliejaus nepyliau, nes visokie žalsvi aliejai spalvą gaminio sumurzina. APie tai nepamąsčiau pildama mėlynių aliejų į dieninį variantą, bet prisidėjo dar morkų su šaltalankiais ir gavosi gerai biggrin.gif

Q10 pyliau vos du lašiukus į dieninį, hialurono - minimalų variantą, nors man iki 40 metų dar reiktų pagyventi ax.gif Bet irgi, atsižvelgiu, kokios mano būvio sąlygos. Gal tarkim Rasmai veikia genai, gera aplinka, kad ji visad šviežia atrodo. Bet pati kai prasėdžiu kondicionuojamam biure (koks sado-mazo sugalvojo kondicionierius? doh.gif ), grynas oras praktiškai tik savaitgaliais, tai labai norisi odą gaivinti smile.gif

pats hialuronas hidrolate ištirpo gerai, o pašildžius išvis super. Tik keistai kažkaip tirpo - tie milteliai sušlampa, tampa kaip drebučiai. Ir plaukiojo tokie "debesėliai" po visą skystį. Kol nesutirpo, maniau, kad šakės bus biggrin.gif

Katherina, su gryna rūgštim tai negalima, bet naudojant saugiai, manau, kad padėtų 4u.gif Tam tikrais gyvenimo tarpsniais tokia rūgšties terapija pašviesina man veidą, sulygina ir suminkština jį. Atrodo, kad net kitas priemones oda lengviau pasisavina smile.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 01, 21:17)
Ko jus cia taip ant Rasmos ax.gif ?

bet ir aš esu tikra, kad hialuroną leidžia kaip kad Diva:) pasakė, yra pavyzdžių unsure.gif Pati nebandžiau, nežinau, koks ten efektas (placebo, geras ar tiesiog įsikalbėjimas), bet taip tikrai daroma smile.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 02, 02:51)
Gal kas jau išbandė amlą? Ar net plaukus su ja bandė dažyti?

kad amla pati plaukų nedažo, ji tik spalvą padeda paryškinti ar patamsinti. Tik kaip kaukę dėjau ir dar savaitgalį dėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 02, 09:44)
Ksantano derva yra polisacharidinis darinys (nežinau kokios kilmės deda kosmetikos pramonėje, bet maisto pramonėje tai tirštiklis gaunamas gaminant cukrų), ji savaime tikrai saldi, tad visai gali būti, kad jūsų alijošiaus gelyje tirštiklis 'permuša' paties alijošiaus savybes mirksiukas.gif

buk maloni, be "jus" smile.gif
o pagal mano ta nuorodele,ar naturalus tie tirstikliai? bet nejau alijosiaus kartuma galima permusti?? uzsitepus ji tai labai jau svelnus jausmas:)
Atsakyti
[quote=Katherina,2010 04 01, 23:01]
Aš irgi kenčiu nuo nuospaudų ir pritariu Jums, kad nebūtinai nuo kulniukų. Naudodavau jau minėtus pleistriukus, padėdavo kažkiek, bet vis tiek to "gėrio" turiu dar... Kažkur esu skaičiusi, kad reikia išmirkyti gerai kojas šiltame vandenyje su daug druskos ir taip kurį laiką, atseit, kai ta nuospaudą būna suminkštėjusi galima ištraukti tą viduriuką g.gif kažkokia nesąmonė atrodo, nors tas viduriukas būna, bet kažin ar jis išsitraukia...

pusesere bande istraukt, bet baigesi tuo, kad istino peda ir teko ta nuospauda ispjaut ant operacinio stalo, infekcija pateko doh.gif
Atsakyti
Satura, dabar erzinsi su savo tais geruliais kremukais, pagerintais AHA, kurios per klaida neuzsisakiau? blink.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 02, 10:15)
pusesere bande istraukt, bet baigesi tuo, kad istino peda ir teko ta nuospauda ispjaut ant operacinio stalo, infekcija pateko doh.gif

Ar skaitei ka parasiau vakar, kaip as isnaikinau skausminga savo nuospauda?? kelis puslapius atgal pavaryk, gal tau mano praktinis metodas pades
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 balandžio 2010 - 18:37
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 09:20)
Satura, dabar erzinsi su savo tais geruliais kremukais, pagerintais AHA, kurios per klaida neuzsisakiau? blink.gif  ax.gif

jau kitas užsakymas kaupiasi, ane? biggrin.gif Ne, neerzinsiu, apskritai, reikia atsargiai su rūgštim, nes taip galima ir bėdos prisidaryti drinks_cheers.gif

pritariu Niduliai - tujinkimės visos ir viskas rolleyes.gif Apskritai, mūsų būrelis vienas iš betarpiškiausių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 02 balandžio 2010 - 09:28
QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 10:26)
jau kitas užsakymas kaupiasi, ane?  biggrin.gif Ne, neerzinsiu, apskritai, reikia atsargiai su rūgštim, nes taip galima ir bėdos prisidaryti  drinks_cheers.gif
pritariu Niduliai - tujinkimės visos ir viskas  rolleyes.gif Apskritai, mūsų būrelis vienas iš betarpiškiausių  cool.gif

s turiu tik obuoliu rugsti is AN, tai i kaukytes dedu atsargiai.
Tai jau ne,Saturele, susilaikysiu nuo uzsakymo, nors noriu labai daug dar visko smile.gif
Ilasinau ę lasiukus Qą0 i verbenu hidrolata:) o kiekprocentaliai patariama Q deti?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 09:36)

Ilasinau ę lasiukus Qą0 i verbenu hidrolata:) o kiekprocentaliai patariama Q deti?

taigi su obuolių rūgštim viską tą patį galima darytis blink.gif

kad Q10 tirpsta aliejuje, jis hidrolate netirps sad.gif Koncentracija 1-3 proc. 4u.gif
Atsakyti
reikia patarimo 4u.gif po molio kaukes, kai ja nusiplaunu, nezinau kaip apibudint, bet lyg ir kokie tai nesvarumai iskyla ir man po kaukes norisi kaip ir kokio pylingiuko, kad juos pasalinti. kaukes dedu 2 kartus i savaite, tai pylinguotis gi butu per daznai. tai kaip sia problemele issprest? nes taip palikt, tai kazkaip nesinori unsure.gif dabar kartais ranksluosciu sluostydama stipriau perbraukiu. gal kokiu milteliu i kauke idet (pvz gintaro), kad nuplaunant svelnus pylingas gautusi? g.gif gal kas su panasia problema susiduria? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 02, 07:07)

Retai kišuosi, tačiau šiuo atveju man tikrai nepasirodė, kad Rasma būtų nemandagi. Tiesiog pasitaiko atvejų, kai ne taip perskaitai, ne tokią intonaciją žodžiams suteiki ir atrodo baisiau  4u.gif

Va va, sutinku drinks_cheers.gif . As net Rasmos postus kazkodel skaitau greiciau, speju kad ji labai greit raso.
Rasma, esi busy moteris, bet atrodo kad nori viska aprepti ir tau truksta poilsio, ramaus kazko ax.gif (cia nepiktai schmoll.gif )

QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 08:58)
bet ir aš esu tikra, kad hialuroną leidžia kaip kad Diva:) pasakė, yra pavyzdžių  unsure.gif Pati nebandžiau, nežinau, koks ten efektas (placebo, geras ar tiesiog įsikalbėjimas), bet taip tikrai daroma smile.gif

Kazkas aisku leidzia doh.gif , bet ar gerai daro? Rasma tik bande paaiskint, kad nu negalima taip.

QUOTE(Satura @ 2010 04 02, 09:26)
pritariu Niduliai - tujinkimės visos ir viskas  rolleyes.gif Apskritai, mūsų būrelis vienas iš betarpiškiausių  cool.gif

As uz tujinimasi biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 09:36)

Papasakok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 00:34)
glicerino dedi per puse arba net daugiau nei aliejaus?? ir cia, anot taves,visai mazai pili?  doh.gif  bet juk didelis kiekis glicerino atvirkstine reakcija duoda, tokiu atveju jis ne drekina,o atvirksciai-issausina.  glicerino galima iki 10 procentu(mergaites pataisykite) o tu dedi 50 ir daugiau procentu?  doh.gif Mergyt, manau negerai darai blink.gif

ne, netaip suskaitei, sakiau pilu nemazai ax.gif zinau del normu realiai, bet kad mano veidui taip kaip tik patinka, dedu lasa glicerino ir lasa al. tarkim, nu gi labai liuks g.gif ar gali nejuntamai issausinti? mastau.gif jei taip, tada reiks maziau tikrai deti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 04 02, 10:57)
reikia patarimo 4u.gif po molio kaukes, kai ja nusiplaunu, nezinau kaip apibudint, bet lyg ir kokie tai nesvarumai iskyla ir man po kaukes norisi kaip ir kokio pylingiuko, kad juos pasalinti.

as tavo vietoje tik dziaugciaus, mano akimis tai kauke puikiai atlieka savo darba, iskelia nesvarumus thumbup.gif jei oda nera super jautri, aisku nebus blogiau, jei idesi gintaro miltuku-man paciai jie labai patiko, toks subtilus, bet geras pylingavimas thumbup.gif tai nedek kaukes taip daznai, nepakanka 1k./sav.? g.gif
Atsakyti