QUOTE(Nidulia @ 2010 04 02, 00:23)
ksanatano guma, jei teisingai suprantu
Ksantano derva yra polisacharidinis darinys (nežinau kokios kilmės deda kosmetikos pramonėje, bet maisto pramonėje tai tirštiklis gaunamas gaminant cukrų), ji savaime tikrai saldi, tad visai gali būti, kad jūsų alijošiaus gelyje tirštiklis 'permuša' paties alijošiaus savybes
QUOTE(8 p.m. @ 2010 04 02, 08:07)
Na va, o aš iš SP pirkau organic india papildus Vieninteliai kurie man padeda susitvarkyti su ciklu po KT Tik mamai nesakau, ką geriu, nes tikriausiai gaučiau gerą moralą
Aš labai nepasitikiu 'trečiųjų šalių' papildais..nei JAV, nei Kinijos, nei Indijos, netgi Rusijos..tiesiog iš patirties žinau, kad didesnė tikimybė, jog juose bus kažko, kas neleistina ES.
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 02, 08:59)
Taip- labai nemandagu - ypac bunant moderatore, taciau paskaicius tavo monologa apie savo gyvenima- suprantu ... gaila zinoma, ne kiekvienai gyvenimas leido formuotis svelniai, gerai, moteriskai moteriai...
mano drauge apie kuria rasiau, leidosi hialurona aplink akis. Ka as dabar turiu padaryti, kad taip buvo , o Rasma isitikinus, kad taip nebuna?
mano drauge apie kuria rasiau, leidosi hialurona aplink akis. Ka as dabar turiu padaryti, kad taip buvo , o Rasma isitikinus, kad taip nebuna?
Kaip moderatorė aš su jumis dar nekalbėjau šioje temoje, o kai kalbėsiu, tada jūs man galėsit pasakyti ar aš mandagi kaip moderatorė, ar ne
Apie tą gerumą, tai be žodžių Gyvenimas mane išugdė blogą - taip reik suprast
Būna. Tailande, JAV (o ir garantuoju kitose šalyse) klesti tokia šešėlinė plastinė chirurgija, kai moterims norinčioms didesnių krūtų į krūties liaukinį audinį leidžiamas statybinis silikonas. Internete galit rasti ne tik 'darbų pavyzdžius' (before and after ), bet ir garsiausias bylas. Kodėl? Ne visos įperka profesionalaus plastikos chirurgo paslaugas su normaliais implantais (dabar silikono implantai - atgyvena), tad ieško pagal kainą. Pagal kainą - ir paslauga. Ir suleidus silikono į audinius - pradinis efektas netgi labai nieko, pasekmės išlenda vėliau.
Va diedulis morką į užpakalį įsikišo, visas delfis suskambėjo..visko būna
Ir aš nesistebiu, kad jūsų draugė po tokių procedūrų atrodo baisiai. Ją vargšę sudarkė Vertėtų paklausti kas, kad nepakliūti gyvenime netyčia.. Dėl to neverta kaltinti hialurono. Profesionalo rankose jis suskamba Ir nuo paties 'paciento' priklauso..daug žmonių daro su savimi viską, bet nepasidomi ką Man hialurono joks chirurgas į 'žąsų kojeles' nesuleistų
Bijūnas